Günlerdir düşünüyorum gece ovirtinkliyorum

Motosikleti
Triumph Trident 660
125 cc motor 100 yapıyor 1000 cc motor neden 1000 km yapmıyor diye.
Anlatan adamların videolarını izledim ancak anlatan adamların ne anlattığını anlayamadığım için izlemekten vazgeçtim.
Şimdi benim trollük yaptığımı sananlar olacak evet trollük yapıyorum sizde okumaya ediyorsunuz xd xd xd xd xd xd xd

Ya ben bu yeni nesilin kelimelerini anlamıyorum boomer, overthing, ghosting… nece konuşuyorsunuz?
"plaza ağzı" diye, böyle ağızlarına kürekle vurulası, bi gerzek oluşum var. kelime haznesi 300-400'ü geçmeyen özentilerin cümle aralarına ingiliççe kelimeler sokuşturduğu... ee şimdi sosyal medya çöplüğüne de düştü bu akım.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
motosiklet motorlarında olay düşük hacim ve yüksek devirdir
teknik kısmını anlatalım
125 cc dediğin yanma odası, bunun içinde belli bir miktarda yakıtın patlaması ve bunun çok hızlı bir şekilde art arda olmasıyla belli bir devirde belli bir güç elde ediyoruz. giren yakıtı artırsak evet daha çok güç elde ederiz, ancak metalürji buraya kadar, blok eriyebilir, burası bir sınır
daha çok güç için hacmi artırsak motor büyür, motosiklete takamazsın, burası başka bir sınır
devir sınırına da takıldığımız için yine belli süratleri aşamıyoruz, gücü artırsan da sürtünme duvarına takılmaya başlarsın, burası da başka sınır
sınırlarımız: 1000cc - 200 hp - 300 kmh dolaylarında
istisnalar var tabi

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
kuşun kanadı vardır uçağında kanadı vardır. O zaman uçakta bir kuştur. (ımmanuel kant ) ula üniversitede bu fikri haftalarca tartışmıştık bu soruda buna benziyor :D sonuç yok okul bitti tartışma bitmedi boşver sür geç :D

Cidd
teknik kısmını anlatalım
125 cc dediğin yanma odası, bunun içinde belli bir miktarda yakıtın patlaması ve bunun çok hızlı bir şekilde art arda olmasıyla belli bir devirde belli bir güç elde ediyoruz. giren yakıtı artırsak evet daha çok güç elde ederiz, ancak metalürji buraya kadar, blok eriyebilir, burası bir sınır
daha çok güç için hacmi artırsak motor büyür, motosiklete takamazsın, burası başka bir sınır
devir sınırına da takıldığımız için yine belli süratleri aşamıyoruz, gücü artırsan da sürtünme duvarına takılmaya başlarsın, burası da başka sınır
istisnalar var tabi
Uzun uzun açıklama yapmışsın da adam bizimle eğleniir 😅 bu arada 125 cc yanma odasını değil toplam silindir hacmini belirtir 😉

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bilgiyi aktarmaya engel değil. bu teorik kısım, net olarak çok kişinin kafasında oturmuş değildir, şimdi biraz oturmuştur

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
gece saat 2de gelen sahibinden perileri de bana tuareg ovirtinkletiyo tam alacaktım piyasa yükseldi

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ya ben bu yeni nesilin kelimelerini anlamıyorum boomer, overthing, ghosting… nece konuşuyorsunuz?
İkimizde y kuşağıyız ne ara boomer oldun bro ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işte bunlar hep lisede fizik matematik derslerinde uyumaktan...
Yok ben dinliyordum ama anlamıyordum ,yok kafam almıyor bende ki kapasitede bu yani 😁

"plaza ağzı" diye, böyle ağızlarına kürekle vurulası, bi gerzek oluşum var. kelime haznesi 300-400'ü geçmeyen özentilerin cümle aralarına ingiliççe kelimeler sokuşturduğu... ee şimdi sosyal medya çöplüğüne de düştü bu akım.
Başlık ve metin içeriği komple trollük üzerine, onun için sinirlenmeyin 😃

Bazen kendimi forum donanım haber sitesinin konudışı bölümünde sanıyorum
Konu dışına açacaktım böyle bir şey olduğunu unuttum 😁

teknik kısmını anlatalım
istisnalar var tabi
Teşekkürler hocam ben bu öğrendiğimi yine unutucağım ama emeğine sağlık .s

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar