Günlerdir düşünüyorum gece ovirtinkliyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi ben bu gazla Bursa'daki tüm Mcdonald's mağazalarını dolaşmaya gidicem, belki hiç açılmadığım kızı bulur açılırım.
Benim geçmişte hangi kadına elimi atsam kuruttuğum, en olacak işin bile olmadığı, aşk konusunda gökten altın yağsa kafama mok düştüğü 3 dönemim oldu. 3'ünün de sonrasında sıfırdan başladım. Bulabildiğim en çirkin, en tirrek kadınlarla yeniden başlayıp bir kaç ayda çıtayı yukarı taşıdım. Şu an da öyle bir kaç kadından patates olsam artık gençler bana bakmıyor ama yaşlı ve Hac adayı bir teyze bulur, sıfırdan başlar ve sonra yine kendi skalama dönerim.

Motosikleti
Ns200 15"
Benim geçmişte hangi kadına elimi atsam kuruttuğum, en olacak işin bile olmadığı, aşk konusunda gökten altın yağsa kafama mok düştüğü 3 dönemim oldu. 3'ünün de sonrasında sıfırdan başladım. Bulabildiğim en çirkin, en tirrek kadınlarla yeniden başlayıp bir kaç ayda çıtayı yukarı taşıdım. Şu an da öyle bir kaç kadından patates olsam artık gençler bana bakmıyor ama yaşlı ve Hac adayı bir teyze bulur, sıfırdan başlar ve sonra yine kendi skalama dönerim.
Ya abi bu işin sırrı ne? Metin2'de çar kasar gibi ilişki kasabiliyorsun, abilerden öğrencek şey var...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ya abi bu işin sırrı ne? Metin2'de çar kasar gibi ilişki kasabiliyorsun, abilerden öğrencek şey var...
Bu işin sırrını bilsem öyle 3 kere patates dönem yaşamazdım. Lakin senin dönemle benim dönem arasında en büyük fark; siz tanışamıyorsunuz, tanışmak için aplikasyonlara bağımlısınız. Biz otobüste bile tanışıp muhabbet başlatabilen insanlardık.

Motosikleti
Ns200 15"
Bu işin sırrını bilsem öyle 3 kere patates dönem yaşamazdım. Lakin senin dönemle benim dönem arasında en büyük fark; siz tanışamıyorsunuz, tanışmak için aplikasyonlara bağımlısınız. Biz otobüste bile tanışıp muhabbet başlatabilen insanlardık.
Abi işte o uygulamalarda pide kuyruğu gibi kızla tanışmak isteyen kuyruk var, belki yüz yüze tanışıp ilerletmek daha iyi olabilir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi işte o uygulamalarda pide kuyruğu gibi kızla tanışmak isteyen kuyruk var, belki yüz yüze tanışıp ilerletmek daha iyi olabilir.
Yüz yüze, direkt, torstan, hakuna matata, yallah tazyik, neslin deden ceddin baban..

Skindirik aplikasyonlara bel bağlama güzel kardeşim. Ha illa aplikasyon önemliyse de o zaman profil oluşturmak için profesyonel bir destek şart. Eski jenerasyon olarak ben ilk tanışma için aplikasyonları sevemedim. Ha yüzyüze tanışıp muhabbeti ilerletmek için sonrasında mesajlaşmayı, dm'i vs kullanıyorum ama ilk tanışmak için aplikasyonu asla

Motosikleti
Ns200 15"
Yüz yüze, direkt, torstan, hakuna matata, yallah tazyik, neslin deden ceddin baban..

Skindirik aplikasyonlara bel bağlama güzel kardeşim. Ha illa aplikasyon önemliyse de o zaman profil oluşturmak için profesyonel bir destek şart. Eski jenerasyon olarak ben ilk tanışma için aplikasyonları sevemedim. Ha yüzyüze tanışıp muhabbeti ilerletmek için sonrasında mesajlaşmayı, dm'i vs kullanıyorum ama ilk tanışmak için aplikasyonu asla
Spontini ile direkt mağaza içine giresim geldi abi. :D

125 cc motor 100 yapıyor 1000 cc motor neden 1000 km yapmıyor diye.
Anlatan adamların videolarını izledim ancak anlatan adamların ne anlattığını anlayamadığım için izlemekten vazgeçtim.
Şimdi benim trollük yaptığımı sananlar olacak evet trollük yapıyorum sizde okumaya ediyorsunuz xd xd xd xd xd xd xd
Hava sürtünmesi exponansiyel artar. 10 ile giderken 10 birim sürtünme varsa 100 ile giderken 1000 birim sürtünmeye maruz kalırsın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ben bu foruma girmeden önce rs660 bakardım 2015 öncesi zx6r bakardım şimdiyse gözleme yemek için tuareg bakıyorum v strom bakıyorum benim gençliğimi elimden aldınız
Sana bir iyi haberim var; Rs660 ile de Zx6r ile de gözleme yemeye gidebilirsin. Gözlemecileri dağ başında, Allah'ın unuttuğu yerlerde düşünme.

Lakin @killingroad bana gönül koymasın ama Tuareg'in de ön kafasına, farlarına falan bir dikkatli bak.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Sana bir iyi haberim var; Rs660 ile de Zx6r ile de gözleme yemeye gidebilirsin. Gözlemecileri dağ başında, Allah'ın unuttuğu yerlerde düşünme.

Lakin @killingroad bana gönül koymasın ama Tuareg'in de ön kafasına, farlarına falan bir dikkatli bak.
baktım deneme fırsatım da oldu ama adam akıllı bi test sürüşüne izin vermediler ehliyet yetmiyor diye farından ben şikayetçi değilim ben motorun üstündeyim farını görmüyorum bile siz düşünün orasını artık fırsat ilanı bekliyorum güzel bir şeyler bulursam alıcam

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Diyanetten resmi evrak alsam kurtarmazmı abi?
Badelenmeyi göze alıp fik fik tarikatlardan birine girmeden sana yazılı evrak vermezler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

baktım deneme fırsatım da oldu ama adam akıllı bi test sürüşüne izin vermediler ehliyet yetmiyor diye farından ben şikayetçi değilim ben motorun üstündeyim farını görmüyorum bile siz düşünün orasını artık fırsat ilanı bekliyorum güzel bir şeyler bulursam alıcam
Zx6r diyorum, tövbe estağfurullah bana hala Tuareg ile geliyorsun. Hasbinallah ve nimel vekil

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Overtink ne la :)
İnadımdan bakmaya tenezzül bile etmedim...
Bizim zamanımızın jargonları daha iyiydi..
jargonda da dışa bağımlı hale gelmişiz...
Helbuse ne güzel kelamlarımız var...
Yoğurtlu bakla yedim desen herkes ne bok yediğini bilirdi.. :)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Overtink ne la :)
İnadımdan bakmaya tenezzül bile etmedim...
Bizim zamanımızın jargonları daha iyiydi..
jargonda da dışa bağımlı hale gelmişiz...
Helbuse ne güzel kelamlarımız var...
Yoğurtlu bakla yedim desen herkes ne bok yediğini bilirdi.. :)
Bu overtink olayını biz büyüklerimize anlatırdık kimse ciddiye almazdı gecistirirdi ecnebiler aşırı düsünmenin adını overthink koymuş üzerine makeleler yazmış.
Bizim ovirtink yerine asırı düşünüyorum deseydim düşünme boşver yazan kişi sayısı çok olurdu.

Valla RS660'ın en güzel yanlarından biri "sınıfına göre" nispeten rahat oturuşu, cruise vs gibi rahatlatıcılar ve gerçekten çok rahat bir sele ile turlamaya da müsaade etmesi. Ama tur motoru değil tabii ki.

Ama bu genç kardeşimize neden böyle kötü bir öneride bulundun anlamadım. Gitsin insta'da bıcır kızlara baksın, Tuareg'in önüne bakıp gözlerini mi bozsun :D Bazı açılardan gerçekten.. allahın gücüne gitmesin demeden söylenmeyecek şeyler... =)

off-site-they-worked-it-out-before-they-worked-it-out-v0-43bpftr5cyoc1.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar