- Motosikleti
- cbf 150
Kadınlar her istediklerini yapabilir, kadın düşmanlığına son verelimde de ilk önce trafik kurallarını öğretelim boş beleş insan dolu ya
Sola dönüş ve sağa dönüş var , sağ şeritte mikser sol şeritte virajlı yol. Soğukkanlı olamadığı için mikserin arasına bakmadan aradan geçerim olarak görüp geçmeye çalışırken bunu yaşıyor diye düşündüm ben eğer solda refujlara uçsaydı yine ölüm riski vardı ama mikserin altına girmektense refujları seçerdim ben hem bir emekçi yapmadığı bir şey yüzünden vicdanen rahatsız olmazdı hem yaşama olasılığım daha fazla olurdu . Benim de kız arkadaşlarım var ne hikmetse hepsinde ya Drift L ya SRK125R var agv k1s kask üstüne garip garip saç örgüsü , kedi kulağı veya şeytan boynuzu. Motosikletleri sıfır ama 5-6 ayda anca 1-1,5bin KM yapıyorlar onun dışında motosikleti sadece instagram'a reels atarken kullanıyorlar. Neden bu kadar önyargılısın diyecek arkadaşlar için kadın düşmanlığım yok hepsi bence motosikleti kullanmalı ama hız yapıcam apaçilik yapıcam diye mantıksız yerlerde hız yapılmamalı . Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.Dünkü kazanın görüntüleri haber sitelerinde bugün yayınlandı.
Videoyu direk video link olarak atamadım, site hata verdi.
Aşağıdaki haber linklerinden admin arkadaşımız direk video url'sini alabilir.
https://video.haber7.com/video-gale...-surucusu-hayatini-kaybetti-kaza-ani-kamerada
https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/kocaelide-motosiklet-kazasinda-olen-saniyenin-son-anlari
Aynen öylesosyal medyanın bu tarafı beni çok üzüyor, hangi motoru alsan sosyal medyada yok şu mu alınır amk git 250 cc al, one amk oyuncak mı falan filan insanları zora sokuyorlar. bu sırf havalı gözükçem diye motor alanlarda bunların etkisinde kalıyor. al işte bak bu sürücüde max 1 2 yıl önce instadan özenmiştir. allah rahmet eylesin ama böyle olaylardada doğal seçilim devreye giriyor. tecrübe olmadan racing motor merakına girince sonuç bu. pisi pisine gitmiş resmen
Bu kazanın sebebiyle kullanılan motorun cinsi veya hacminin en ufak bir ilgisi yok ama? Sebep tamamen güvenli sürüş / trafiği okuyabilme ve trafiğe uyumlanma (doğru konum, vites ve hızda olma) bilgisi eksikliği; merhume o sürüş ile bu kazayı 110cc'lik scooter ile de yapardı.sosyal medyanın bu tarafı beni çok üzüyor, hangi motoru alsan sosyal medyada yok şu mu alınır amk git 250 cc al, one amk oyuncak mı falan filan insanları zora sokuyorlar. bu sırf havalı gözükçem diye motor alanlarda bunların etkisinde kalıyor. al işte bak bu sürücüde max 1 2 yıl önce instadan özenmiştir. allah rahmet eylesin ama böyle olaylardada doğal seçilim devreye giriyor. tecrübe olmadan racing motor merakına girince sonuç bu. pisi pisine gitmiş resmen
Aynı fikirdeyim. Bayanların reflekslerinin ve fiziksel güçlerinin erkekler kadar iyi olmadığını hepimiz biliyoruz. Ancak problem şudur. Trafikte her şeyi kuralına göre yapılırsa bu reflekslere zaten ihtiyaç duymazsın. Çünkü önüne biri kırmaz, biri sağından geçmeye çalışmaz yada arabanın önüne fırlamaz. Mesele bayanlar ile ilgili değil. Ülkede trafik kuralları hiçe sayılıyor ve herkes kendi zamanının değerli olduğunu düşünürken karşı tarafa hiç saygı göstermiyor. Bence herkesin ehliyeti 5 senede bir yenilenmeli ve adaylar çok ağır eğitimlerden geçirilmeli. Trafik cezaları da çok çok arttırılmalı. Özellikle de çakarlı arabalarla gezenlere güzel bir çakılmalı.Kadınlar her istediklerini yapabilir, kadın düşmanlığına son verelimde de ilk önce trafik kurallarını öğretelim boş beleş insan dolu ya
Kuralına göre olursa hepimiz motosiklet sürmeyi bırakalım.Aynı fikirdeyim. Bayanların reflekslerinin ve fiziksel güçlerinin erkekler kadar iyi olmadığını hepimiz biliyoruz. Ancak problem şudur. Trafikte her şeyi kuralına göre yapılırsa bu reflekslere zaten ihtiyaç duymazsın. Çünkü önüne biri kırmaz, biri sağından geçmeye çalışmaz yada arabanın önüne fırlamaz. Mesele bayanlar ile ilgili değil. Ülkede trafik kuralları hiçe sayılıyor ve herkes kendi zamanının değerli olduğunu düşünürken karşı tarafa hiç saygı göstermiyor. Bence herkesin ehliyeti 5 senede bir yenilenmeli ve adaylar çok ağır eğitimlerden geçirilmeli. Trafik cezaları da çok çok arttırılmalı. Özellikle de çakarlı arabalarla gezenlere güzel bir çakılmalı
Çok haklısınız. Aynı fikirdeyim. Ayrıcalıklar, torpiller ve bunun gibiler mutlaka ıslah edilmeli. Devletin kaynakları halka ulaşmalı.Kuralına göre olursa hepimiz motosiklet sürmeyi bırakalım.
Yoksa cezadan kurtulamayız.
Sinyal vermeden şerit değiştirme emniyet şeridi ihlali bunları motosikletli polisler bile uygulamıyorken nasıl ceza yazılacak ?
Büyükşehirler de şuan çıktığımız da gördüğün ilk 5 motosiklet kullanıcısının 4 tanesi kesin ceza yer.
Çakar kullanan şerefsizlere gelecek olursak çoğu emniyet mensubu , jandarma , hakim ve savcı değil.
Haberleri takip ediyorsanız valinin çocuğu , belediye başkanın tanıdığı meclis üyeleri bile çakarla geziyor.
15 veya 20 milyon ehliyetli insanın yarısının ehliyetini almak gerekir.
Motorcu arabacı fark etmez.
Masum garibana ceza yazıyorsan valiye de yazacaksın ki kural ve adalet olsun.
Zamanın da yazar kasa atılan başbakanımız var.
Şuan biri bırak yazar kasayı çiçek atsa kundakta olan bebeğine bile acımazlar.
Kadınlar nimitz sınıfı uçan gemisine kaptan olabiliyorlar, kadınlar f35 f22 f16 ve f18 kullanabiliyor ve Amerikan ordusunda kadın pilot sayısı Türk ordusundaki pilot sayısından fazla.
Uzaydakileri saymadım bile. Kadınların pek reflexi yok diyenler için bu sözlerim. Kadınlar ve erkekler eşittir.
Sorun da buradan çıkıyor zaten. Sorun araç kullanırken "bir" şey düşünüp dikkatlerini verememeleri.erkeklere göre aynı anda birden fazla şey düşünme konusunda daha iyiler mesela.
Kardeşim Amerika'daki bayan pilot sayısı Türk erkek pilotlardan fazla olabilir. Amerika nüfusu kaç? Kaç uçağı var? Uçak başına kaç kadın pilot düşüyor ? Bunları bir karşılaştır istersen. Yada Youtube aç. Bayan ağırsiklet boksörleri ile erkek ağır siklet boksörlerini karşılaştır. Sence Mike Tysonla ağır sikletçi bir bayan boks maçı yapsa kim kazanır?Kadınlar nimitz sınıfı uçan gemisine kaptan olabiliyorlar, kadınlar f35 f22 f16 ve f18 kullanabiliyor ve Amerikan ordusunda kadın pilot sayısı Türk ordusundaki pilot sayısından fazla.
Uzaydakileri saymadım bile. Kadınların pek reflexi yok diyenler için bu sözlerim. Kadınlar ve erkekler eşittir.