- Motosikleti
- cbf 150
BMW olayını Long way round çıkardı. Asıl olan adamlar ktm ile antlaşamadıgı için bmw ile ilerlediler tamamen reklamasyon. Adamlar dünya turunu yaparken tam 3 tanede land cruiser tamir ekibi onları takip ediyordu. motorlar devamlı katasrofik sorunlar yüzünden yürüyemez hale geld ama tamirettiler. Şimdi soruyorum siz tek başınıza tamir ekibiniz olmadan gidermisiniz rusyaya kazakistana moğolistana? Geçin bmy yi japonlar yada basit hintlilerle o yolalra girilir. Bu arada şimdi hatırladım ordaki land cruiserlardan 2 taneside motor sorunu çıkardı yani o sağlam araçlar bile dayanmıyorben japon'da ağır bakım yok diye honda ya biniyorum
sağlamlığı da cabası bu güne kadar nereye gittiysem aklımda motor bozulur yolda kalırım gibi bir düşünce olmadı hararet yapmaz yağ yakmaz nereye gidersen git tamirini yapacak bir usta bulursun
benim arkadaş kazakistanda yolda kaldı BMW 1200 GS ile koca ülkede şaft keçesi yok şaftı sökmek için anahtar yok sanayide tornacıda anahtar yaptırmış motor ustası neyse bunu yapmışlar 3 gün sonra motor gene yolda kalmış bu sefer de şarz dinomosu cortlamış en son arkadaş uçağa koyup geldi
yanında afrika ,ile giden 2 defa orta asya turu yaptı 50000 km sıfır sıkıntı
şimdi sen olsan gider honda mı alırsın bmw mi