Cyan ve Gökhan Aygün ile v-strom çetesi olarak köfte sezonunu açmamız.

Motosikleti
Ns200 15"
Gezi olayları sırasındaki tavırları ile ilgili olsa gerek...

Bu arada ben doğma büyüme Cihangir'liyim. Toplasan 5 kere yememişimdir Kızılkayalar'dan. Orası nedense hep kalabalık oluyor diye hemen yanındaki Öztürkler veya az daha ilerideki Bambi'den yerdim ben hep. (Oralara binlerce kere gitmişimdir...)

Neyse, sanki bir farkı varmış gibi böyle yazıyorum da hepsi büyük ihtimal aynı veya komşu köylerden gelme akrabadır onlar. (Rizeliler) ;)
Böyle tavırlar varsa yemem, tommygun abimin bahsettiği burgerler iştahımı daha çok açmadı değil. :)

Kuzenim bir zamanlar iş için İstanbul’da yaşardı, uzaktan çalışmaya dönünce Bursa’ya geri döndü. Gezmeyi ve yemek yemeyi seven biri olarak en çok oranınkini beğenmişti.

Cihangir’de 1 gecelik ev tutup kalmıştık, o zamanda Bambi’den tost söylemiştik ve onunda lezzeti çok güzeldi ama sağlıklı oluşu hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim. :)

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Afiyet olsun çok keyifli gözüküyor :) Güzel bir gezi olmuş

İşte diğer markalar böyle arkadaşlar. Bu yüzden GS. Harley'e binip, kırmızı eti gömmeseydim gut hastası olmayacaktım. GS ile otlu gözleme yemekten ne kolesterol kaldı ne ürik asit. Sürüş modunu enduroya alıp istediğiniz mıcır otoparkada girebilirsiniz GS'le. Yol ayırmıyor yani.
GS aldığım güne lanet olsun. 7 ayda 9 kilo aldım. Her şey gözleme ile başladı, tepsi boşnak mantısı yanına aperatif olarak gözleme olarak devam ediyor...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Büyük bir zevkle (y) İlana koydum zaten bu kötü alışkanlıktan vazgeçeceğim. 😁
GS yerine ne alacaksınız ki?

Tanıdığım GS sürücüleri GS alışkanlık yapıyor bir kere aldıktan sonra başka motora geçmek zor geliyor diyorlardı. GS satıp yeni modeli alınır yalnızca.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
GS yerine ne alacaksınız ki?

Tanıdığım GS sürücüleri GS alışkanlık yapıyor bir kere aldıktan sonra başka motora geçmek zor geliyor diyorlardı. GS satıp yeni modeli alınır yalnızca.
Genelleme yapmamakla birlikte, bir çoğu hatalarını kapatan bir motosiklet olduğu için seviyorlar bence. Gerçekten de arka planda sürücüye hissettirmeden çok fazla hata tolere eden bir motosiklet. Herkesin çevresinde illa ki olmuştur veya duymuştur, GS'ten başka bi motosiklete geçip patlayanları... Sebebi az çok tahmin edilebilir. Bu kadar ana kucağında hissettirmesi beni rahatsız etti açıkcası. Gelecekte BMW'ye binecek olursam S1000XR alırım anca. Şu an için 600-900cc segmentinde bir naked almayı düşünüyorum. Seyahatlerimi "Öropalı" keyifçiler gibi kuyruk çantası ve depo üstü çanta ile devam ettireceğim. 😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Böyle tavırlar varsa yemem, tommygun abimin bahsettiği burgerler iştahımı daha çok açmadı değil. :)

Kuzenim bir zamanlar iş için İstanbul’da yaşardı, uzaktan çalışmaya dönünce Bursa’ya geri döndü. Gezmeyi ve yemek yemeyi seven biri olarak en çok oranınkini beğenmişti.

Cihangir’de 1 gecelik ev tutup kalmıştık, o zamanda Bambi’den tost söylemiştik ve onunda lezzeti çok güzeldi ama sağlıklı oluşu hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim. :)

Gençken haftada 3 gece Taksim'de barlara giderdik. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi geceleri bankoydu. Dana gibi içtikten sonra karnımız acıkır ve büfelere hücum ederdik. Bambi'de benim tercihim kaşarlı dürüm dönerdi. Hatta bir kaşarlı dürüm döner, bir de yarım ekmek döner sipariş verir, yanında da limonata içerdim. Doymadığım zamanlarda da 1-2 yandaki Kızılkayalar'a gider 2-3 tane leş burger yerdim. Oradan da Nişantaşı'na eve yürüyerek giderdim, yürürken bazen mola verir, Birahi'de bir 70'lik bira içer öyle eve giderdim. 20'li yaşlarımda 100 kg olmamam tam bir mucize.

Motosikleti
Ns200 15"
Gençken haftada 3 gece Taksim'de barlara giderdik. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi geceleri bankoydu. Dana gibi içtikten sonra karnımız acıkır ve büfelere hücum ederdik. Bambi'de benim tercihim kaşarlı dürüm dönerdi. Hatta bir kaşarlı dürüm döner, bir de yarım ekmek döner sipariş verir, yanında da limonata içerdim. Doymadığım zamanlarda da 1-2 yandaki Kızılkayalar'a gider 2-3 tane leş burger yerdim. Oradan da Nişantaşı'na eve yürüyerek giderdim, yürürken bazen mola verir, Birahi'de bir 70'lik bira içer öyle eve giderdim. 20'li yaşlarımda 100 kg olmamam tam bir mucize.
Gençlik anılarına iç çekerek hamburger yiyesim geldi abi, ne güzel yaşamışsınız. :)

Ben kilo almamanızı eskiden en dandik bilinen ürünlerin bile kaliteli olmasıydı, şimdi ne yesek dandik ve gdo'lu ürünler kimyasallığa hiç girmiyorum bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar