Motorcu Fiziği, Gücü Hakkında.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum bu sitede sap sap toplanıp çay kahve içenler gaymı oluyor?
Burası şov yeri değil. Amaç bilgi paylaşımı.Yani motorculara ve bana faydalı olan her şey. Tüm konularım bilgi edinmek, bilgi paylaşmak üzerine. Sadece konu dışı bir konu açılmışsa motosiklet konusundan hariç fikirlerimi belirtirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genel olarak özetlersek; büyük bedenseniz yere düştüğünüzde daha fazla hasar alırsınız. nokta.
Hayır. Kas kütlesi, yağ oranı, eklem sağlığı, kemik yoğunluğu önemli. Sağlqm 120 kg bir adama bir şey olmaz bir deri bir kemik 50kg adam tüm kemikleri kırılabilir.

Forumda arada dolanıyorum.

Hayatında 125 cc motordan başka motora binememişlerin , Ömrü Hayatı boyunca binemeyceği Motorlara ve alamayacağı ekipmanlara iç geçirerek bakarak bunlara sahip olanları gay diye konumlandırması sosyal bir problem ..
yani.. olan var olmayan var.

Allah Kem gözlerden korusun. Sadaka vermeyi ihmal etmeyin derim.
Daha acınası olan zenginlerin burada milyonluk ekipmanlarla 3-5km çay içmeye gidip şov yapması. 😂

konu ipneliğie nerden bağlandı :)
Her haftasonu da sap sapa gezilmez ki.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gayliği, kunekliği, düğmeciliği geçelim arkadaşlar, adam iyi bir konuya parmak basmış. Bir de bu işin ilerisi, yaşlılığı var, bilinçli şekilde yapılan sporun hem vücut hem de ruh sağlığı üzerindeki pozitif etkileri muazzam. Hiç bir şey yapmayıp her gün düzenli yürümek gibi gudubet bir aktivite bile Tip 2 diyabet ve de kalp damar hastalıklarının önlenmesi konusunda epey yarar sağlıyor. Tabi spor dediğim de tüm hafta hımbıl bir hayat sürüp Cumartesi gecesi yaldır yuldur halı sahada top tepmek değil, onun kalp krizi riski daha fazla. Bende de spor alışkanlığı yok, umarım o disipline iş, işten geçmeden kavuşurum.

hımbıl bir hayat sürüp Cumartesi gecesi yaldır yuldur halı sahada top tepmek değil, .

ne o gay gibi 9 a 9 erkek erkeğe maç mı olur ?!

ondan sonra beraber duşa gi.. offff daha fazlasını düşünmek bile istemiyorum.

ya tommy bence super sacma bir mesaj.
sağlıklı olmak, spor yapmak ideal kiloda olmak ve kas kütlesi evet önemli.

ama bunları motora biniyorum diye yapılmaz yav :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ne o gay gibi 9 a 9 erkek erkeğe maç mı olur ?!

ondan sonra beraber duşa gi.. offff daha fazlasını düşünmek bile istemiyorum.

ya tommy bence super sacma bir mesaj.
sağlıklı olmak, spor yapmak ideal kiloda olmak ve kas kütlesi evet önemli.

ama bunları motora biniyorum diye yapılmaz yav :)
Futboldan soğuttun be mübarek

Burası şov yeri değil. Amaç bilgi paylaşımı.Yani motorculara ve bana faydalı olan her şey. Tüm konularım bilgi edinmek, bilgi paylaşmak üzerine. Sadece konu dışı bir konu açılmışsa motosiklet konusundan hariç fikirlerimi belirtirim.
Gittikleri yerleri yedikleri yemekleri paylaşmaları şov değil.
O kadar küçük dünyan varsa yazık tabi.
Hiç biri ne parasıyla ne motoruyla şekil yapmıyor .
Benim hoşuma gidiyor gezdikleri yerleri görüyorum .
Köfte muhabbeti hoş aktardıkları bilgiler paylaşımları katılımları her zaman iyi.
Ama senin gibi bir kere içimden bu abiler gay olabilir mi ? demedim
:D
Motorculara bilgi de veriyorlar paylaşım da yapıyorlar .
Konu dışı fikrini belirtmişsin benimde fikrim 3 , 5 kişi toplandı diye gay yazıyorsan duygusal bir çöküntü içinde olabilirsin bir gay sana zarar vermediyse bu kadar saldırgan olamazsın.

Hayır. Kas kütlesi, yağ oranı, eklem sağlığı, kemik yoğunluğu önemli. Sağlqm 120 kg bir adama bir şey olmaz bir deri bir kemik 50kg adam tüm kemikleri kırılabilir.

Daha acınası olan zenginlerin burada milyonluk ekipmanlarla 3-5km çay içmeye gidip şov yapması. 😂

Ayı Kardeş..

Bilinçaltında sürekli Gay muhabbetleri var. Çocukluğun sıkıntılı geçmiş olabilir bilemem gerçi beni ilgilendirmez ama öfkeni bu kadar dışa vurma. Eskilerin bir sözü var '' Kişi kendinden bilir işi '' Biraz sakinleş ve iç Dünyana bir dön. Fikir güzel ama Bir çuval inciri mahvetmenin manası yok.
Şimdide Zenginlerin Milyonluk ekipmanlar ile 3-5 km gidip çay içmesine sarmışsın..
Milletin parasını boş ver , çalış seninde olur. Keskin Sirke Küpüne zarar.
Belki özünde iyi birisin .. Kendini keşfetmeye başlamanı öneririm.
Son birşey.. Benim zamanım değerlidir. Şurada kaç satır yazmışım bu bilgiyi para ile alamazsın dikkat et. Yine ipe sapa gelmez bir cevap yazarsan maalesef seni yok hükmünde kabul edeceğim.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Hayır. Bu site zengin pahalı motorlu gayların sap sapa toplanıp çay, kahve içme anılarını paylaşma yeri değil.
Elbette motorcu sağlığı, motor modifiyesi, bakımı, usta tavsiyesi konularında tavsiye ve bilgi alış verişi siteis.
Sağlıktan bahsedip insanların bel altı dünyasını kurcalamak pek de sağlıklı görünmedi bana. Bir hezeyanın başka bir hezeyanı tetiklediğini de görmüş oldum. Tavsiyelerini yabancı lugat kullanmadan (biz cahillerin seviyesine inerek) yaparsan faydalı olabilir. Bana sorarsan yaşı yetmişe dayamışken göbeği de benzin deposuna dayamak hiç de kötü değil. Dizlerle benzin deposunu kavramak kadar etkili oluyor. Çok da şeyetmemek lazım :)

Bende türlü türlü sakatlık var. Envai çeşit marka gıda takviyesi denedim, saatlerce ortopedist konuşmalarını İngilizce dinledim, 10-12 saat kısık ateşte tıkırdamış kemik suyuna inanıyorum. O da belki. Glukozamin, kondroitin, MSM, yumurta kabuğu bunlardan fayda görmedim, faydası olmadığını iddia eden de pek çok hekim var. Kemik suyu hakkında da faydası olmadığını savunan hekimler var ama Amerika Ortopedi Derneği tavsiye etmiş. Kelle paça çorbası zaten geleneğimizde sadece yemek değil ilaç yeri tutar.

Takviye desteği önemseyenler omega 3, kolajen ve Coenzim Q10 de araştırmalı. Alayını gıdadan almanın yerini hiçbir şey tutamaz. Bir araştırma var her gün vitamin alsan da vücudun yuttuğun içeriğin tamamını değil, bir kısmını alıyor. Çok kapsamlı bir konu. Ama kas güçlendirme, sağlıklı beslenme bunlar çok önemli motora binmesen de yaş 35 geçince hayatı seviyorsan zorlamak gerek.

Son düzenleme:
Sağlıktan bahsedip insanların bel altı dünyasını kurcalamak pek de sağlıklı görünmedi bana. Bir hezeyanın başka bir hezeyanı tetiklediğini de görmüş oldum. Tavsiyelerini yabancı lugat kullanmadan (biz cahillerin seviyesine inerek) yaparsan faydalı olabilir. Bana sorarsan yaşı yetmişe dayamışken göbeği de benzin deposuna dayamak hiç de kötü değil. Dizlerle benzin deposunu kavramak kadar etkili oluyor. Çok da şeyetmemek lazım :)
O da bir ruh sağlığıdır. Sağlıklı bir erkek eşiyle ya da kız arkadaşıyla gezer. İnsanın türünün hemcinsiyle vakit geçirmekten hoşlanması da anomalidir.

Motosikleti
Yamaha XSR700
O da bir ruh sağlığıdır. Sağlıklı bir erkek eşiyle ya da kız arkadaşıyla gezer. İnsanın türünün hemcinsiyle vakit geçirmekten hoşlanması da anomalidir.
Allah yakınlarına sabır versin. Çok üzücü. İyi ki çevremde senin gibi birisi yok. Acı bir durum bu kadar hastalıklı kafa.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İnsanın türünün hemcinsiyle vakit geçirmekten hoşlanması da anomalidir.
İyi de bu AYI türünü niye ilgilendirir? Madem öyle git kendi türünle fingirdeş.
5y6si5u.jpg

F54

insan sosyal bir varlıktır hemcinsi ile gezer tozar oturup sohbet eder farklı aktiviteler yapar
evet sadece ve sadece hemcinsi ile takılıyorsa buda onun tercihidir gay yaftası yapıştırılamaz
senin bakışına göre 18 yaşına gelene kadar kız arkadaş bulamayan liseli çocuklar gay erkek arkadaş bulamayan kızlar da lez nasıl bir bakış açısı bu

Motosikleti
D400

biz 120 kilo derken kilolu ınsan kast ediyoruz. götü göbeği salmış adamın yere düşmesi ile zayıf adamın düşmesi aynı değil.

yere düşme şiddetin artar. şöyle düşün yolda yürürken ayagın takıldı düştün, zayıfsan en fazla yara bere olur devam eder, kiloluysan üstüne kas incinmesi kemik incinmesi yaşarsın cünkü kendi agırlıgın da sana hasar verir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar