Burası şov yeri değil. Amaç bilgi paylaşımı.Yani motorculara ve bana faydalı olan her şey. Tüm konularım bilgi edinmek, bilgi paylaşmak üzerine. Sadece konu dışı bir konu açılmışsa motosiklet konusundan hariç fikirlerimi belirtirim.Dostum bu sitede sap sap toplanıp çay kahve içenler gaymı oluyor?
Hayır. Kas kütlesi, yağ oranı, eklem sağlığı, kemik yoğunluğu önemli. Sağlqm 120 kg bir adama bir şey olmaz bir deri bir kemik 50kg adam tüm kemikleri kırılabilir.Genel olarak özetlersek; büyük bedenseniz yere düştüğünüzde daha fazla hasar alırsınız. nokta.
Daha acınası olan zenginlerin burada milyonluk ekipmanlarla 3-5km çay içmeye gidip şov yapması.Forumda arada dolanıyorum.
Hayatında 125 cc motordan başka motora binememişlerin , Ömrü Hayatı boyunca binemeyceği Motorlara ve alamayacağı ekipmanlara iç geçirerek bakarak bunlara sahip olanları gay diye konumlandırması sosyal bir problem ..
yani.. olan var olmayan var.
Allah Kem gözlerden korusun. Sadaka vermeyi ihmal etmeyin derim.
Her haftasonu da sap sapa gezilmez ki.konu ipneliğie nerden bağlandı![]()
hımbıl bir hayat sürüp Cumartesi gecesi yaldır yuldur halı sahada top tepmek değil, .
Futboldan soğuttun be mübarekne o gay gibi 9 a 9 erkek erkeğe maç mı olur ?!
ondan sonra beraber duşa gi.. offff daha fazlasını düşünmek bile istemiyorum.
ya tommy bence super sacma bir mesaj.
sağlıklı olmak, spor yapmak ideal kiloda olmak ve kas kütlesi evet önemli.
ama bunları motora biniyorum diye yapılmaz yav![]()
Gittikleri yerleri yedikleri yemekleri paylaşmaları şov değil.Burası şov yeri değil. Amaç bilgi paylaşımı.Yani motorculara ve bana faydalı olan her şey. Tüm konularım bilgi edinmek, bilgi paylaşmak üzerine. Sadece konu dışı bir konu açılmışsa motosiklet konusundan hariç fikirlerimi belirtirim.
Burası şov yeri değil. Amaç bilgi paylaşımı.Yani motorculara ve bana faydalı olan her şey. Tüm konularım bilgi edinmek, bilgi paylaşmak üzerine. Sadece konu dışı bir konu açılmışsa motosiklet konusundan hariç fikirlerimi belirtirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır. Kas kütlesi, yağ oranı, eklem sağlığı, kemik yoğunluğu önemli. Sağlqm 120 kg bir adama bir şey olmaz bir deri bir kemik 50kg adam tüm kemikleri kırılabilir.
Daha acınası olan zenginlerin burada milyonluk ekipmanlarla 3-5km çay içmeye gidip şov yapması.
Her haftasonu da sap sapa gezilmez ki.
Sağlıktan bahsedip insanların bel altı dünyasını kurcalamak pek de sağlıklı görünmedi bana. Bir hezeyanın başka bir hezeyanı tetiklediğini de görmüş oldum. Tavsiyelerini yabancı lugat kullanmadan (biz cahillerin seviyesine inerek) yaparsan faydalı olabilir. Bana sorarsan yaşı yetmişe dayamışken göbeği de benzin deposuna dayamak hiç de kötü değil. Dizlerle benzin deposunu kavramak kadar etkili oluyor. Çok da şeyetmemek lazımHayır. Bu site zengin pahalı motorlu gayların sap sapa toplanıp çay, kahve içme anılarını paylaşma yeri değil.
Elbette motorcu sağlığı, motor modifiyesi, bakımı, usta tavsiyesi konularında tavsiye ve bilgi alış verişi siteis.
Gay konusunu çıkaran 3. mesajda konu sahibi.Adam sağlıktan bahseden birini görünce şaşkınlıktan "gey mi bu" diye zırvalamış.
Evet ben karıştırmışım başlık sahibi konuyu başka yerlere taşımış mesajımı traşladımGay konusunu çıkaran 3. mesajda konu sahibi.
O da bir ruh sağlığıdır. Sağlıklı bir erkek eşiyle ya da kız arkadaşıyla gezer. İnsanın türünün hemcinsiyle vakit geçirmekten hoşlanması da anomalidir.Sağlıktan bahsedip insanların bel altı dünyasını kurcalamak pek de sağlıklı görünmedi bana. Bir hezeyanın başka bir hezeyanı tetiklediğini de görmüş oldum. Tavsiyelerini yabancı lugat kullanmadan (biz cahillerin seviyesine inerek) yaparsan faydalı olabilir. Bana sorarsan yaşı yetmişe dayamışken göbeği de benzin deposuna dayamak hiç de kötü değil. Dizlerle benzin deposunu kavramak kadar etkili oluyor. Çok da şeyetmemek lazım![]()
Allah yakınlarına sabır versin. Çok üzücü. İyi ki çevremde senin gibi birisi yok. Acı bir durum bu kadar hastalıklı kafa.O da bir ruh sağlığıdır. Sağlıklı bir erkek eşiyle ya da kız arkadaşıyla gezer. İnsanın türünün hemcinsiyle vakit geçirmekten hoşlanması da anomalidir.
İyi de bu AYI türünü niye ilgilendirir? Madem öyle git kendi türünle fingirdeş.İnsanın türünün hemcinsiyle vakit geçirmekten hoşlanması da anomalidir.
insan sosyal bir varlıktır hemcinsi ile gezer tozar oturup sohbet eder farklı aktiviteler yaparO da bir ruh sağlığıdır. Sağlıklı bir erkek eşiyle ya da kız arkadaşıyla gezer. İnsanın türünün hemcinsiyle vakit geçirmekten hoşlanması da anomalidir.
Burası şov yeri değil. Amaç bilgi paylaşımı.Yani motorculara ve bana faydalı olan her şey. Tüm konularım bilgi edinmek, bilgi paylaşmak üzerine. Sadece konu dışı bir konu açılmışsa motosiklet konusundan hariç fikirlerimi belirtirim.
Hayır. Kas kütlesi, yağ oranı, eklem sağlığı, kemik yoğunluğu önemli. Sağlqm 120 kg bir adama bir şey olmaz bir deri bir kemik 50kg adam tüm kemikleri kırılabilir.
Daha acınası olan zenginlerin burada milyonluk ekipmanlarla 3-5km çay içmeye gidip şov yapması.
Her haftasonu da sap sapa gezilmez ki.