Japonu bitirdiler. Mutlu musunuz ?

Motosikleti
Dominar 250
Ktm 2025 fiyatlarını gördünüz mü? 390 Duke çöpü 500 kaat olmuş.

Diğer firmalar da benzer fiyatlar yaparsa Japon bitmez, Türkiye’de motor kültürü çok zengin üç beş kişiden hallice hale gelir, piyasa artık Çin ve Hintlilerin.

mt9'a 950 lira yazmışlar!!! düzü o da, sp 1023 lira!

ne içiyo lan bunlar?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ekstra vergiler japoınu bitirdi diyoruz, adam gelmiş mt 09 950 olmuş ne içiyor bunlar diye yamahaya cemkiriyor..

ya bu ktmciler neden boyle sfdaf

ekstra vergiler japoınu bitirdi diyoruz, adam gelmiş mt 09 950 olmuş ne içiyor bunlar diye yamahaya cemkiriyor..

ya bu ktmciler neden boyle sfdaf
işine bak, fanboyluk yapma.

konuyu açalı daha 1 hafta olmamış, 42500 zam gelmiş, vergi diyor hala?

aslında aferim lan bu yamahaya, iyi düdüklüyor sizi.

Motosikleti
cbf 150
işine bak, fanboyluk yapma.

konuyu açalı daha 1 hafta olmamış, 42500 zam gelmiş, vergi diyor hala?

aslında aferim lan bu yamahaya, iyi düdüklüyor sizi.

sakin olm sert adam...

kimsenin kimseyi duduklediği yok.

"42500 zam geldi" eee gelebilir. Eur son donemde arttı biraz bunu şimdi yansıtmak zorunda kalmış olabilirler. Artmasa bile yine duzenleme yapabilirler.

Yamaha, Honda ama özellkle Honda diğer avrupalılara göre her zaman makul fiyatlar verirlerdi. Bunu bilen bilir yani.

Bugunku duruma bakarak "ohhh dudukluyuorlar", "ne içiyo bunlar" demek tam anlamıyla saflık göstergesii

Haaa bu fiyatlardan alanlara laf soylebilirsin bak, onun için bişey diyemem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Alpbatur , Alp, kamyoncuya üstad diyecem sanırım.Bu o di mi sende bi bakarsan seviniirm.

Ozellikle deri giysisine hasta oldum.

Adam üstad cıktı :(

Motosikleti
K 1600 GTL
@Alpbatur , Alp, kamyoncuya üstad diyecem sanırım.Bu o di mi sende bi bakarsan seviniirm.

Ozellikle deri giysisine hasta oldum.

Adam üstad cıktı :(
Valla ben kendi adıma biraz mahçup oldum. Verdiği poza bakılırsa üstad demek yeterli olmayabilir gerçek bir profesyonel ile karşı karşıyayız sanırım. Deri kıyafet motordan pahalı gibi sanki.... nazardan korktuğu kadar varmış ben kendi adıma maşallah diyorum....🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Bkz: 57. Hükümet
Ne olmuş 57. Hükümete?
Dinazor, vatan haini, bölücü MEHAAPEE başkanı hala hayatta. Dönemin koalisyon partisi başkanları ise ( Ecevit ve M.Yılmaz ) mezarda. Kimin ülkeye hala zararı dokunuyor bu da ortada.
O hükümette iki şey vardır akılda kalan, biri Rahşan Affı, ki Ecevitin en çok eleştirilen ircaatıdır, diğeri de Anayasa Kitapçığı olayıdır. Bunun sonucunda da 2000 ve 2001 krizleri olmuştur. Peki kim kanıtları ile iddia edebilir bu krizlerin ülkeye şu ankinden daha fazla zararı dokunduğunu? Bizim paramız her gün eriyor, sedece para olsa olay yine iyi, şimdi uzun uzun yazdırmayın bana. Herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor, milletin aklı ile alay edeceğinize varsa vicdanınız, elinizi onun üzerine koymayı deneyin.
O dönemde fikir özgürlüğü, ifade özgürlüğü de vardı. Size şimdi hapistekiler desek, onlar da protesto etmesinler mi diyeceksiniz?
Hiçbir tarikat partisi savunucusu ile tartışmam.
Çünkü benim gözümde ya HIRSIZdır, Ya GERİ ZEKALI dır, ya da SAF tır.
Siz hangisi oluyorsunuz orasıyla da hiç ilgilenem, zira demorkasi diye diye ülkenin girdiği BOK çukurunun en büyük sebebi fanatiklerdir.

Motosikleti
cbf 150
ilk fotoda kaskın markası nedir, rererö gibi bi şey yazıyor :D
neyse hadi o yapay zeka ama diğer fotodaki kel ağabey sizsiniz galiba, güzel motor sağlıcakla kullanın :D
kask arai, ve evet yapay zekayı kullandım çantalı r25 nasıl duruyore diye. çünkü benim için önce görsellik sonra döt rahatlıgı en sonundada motorun markası gelir yada cc diyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

üstadım seninle arkadas olmaktan mutluluk duyuyorum :)
bir anda bir üst levelea çıkmış gibi hissedersin kardeş benimle arkadaş oldunmu. Fakiri fukarayı bırak onlar ayran tost çiçek çeksinler biz motor çekeriz

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Ktm 2025 fiyatlarını gördünüz mü? 390 Duke çöpü 500 kaat olmuş.

Diğer firmalar da benzer fiyatlar yaparsa Japon bitmez, Türkiye’de motor kültürü çok zengin üç beş kişiden hallice hale gelir, piyasa artık Çin ve Hintlilerin.
Pahalıdır ucuzdur tartışılır da niye çöp olduğunu açıklasanız da öğrensek bizler de.

bu fiyatlardan motor alanın da, satanın da değişik şeyler içtiği besbelli. gerçi alan da, "nasıl olsa fiyatı artar 2. elde kitlerim" diye alıyor. saadet zinciri gibi her sonradan gireni düdüklüyorlar.

alan olmasa satan neye güvenerek zam yapsın? "lan biz bu zammı yapacaz; ama alan olur mu acaba? elimizde kalmasın sonra?" diye tereddüt etmiyor ki herifler. alacaklar, hatta aylar sonrasına sıraya girecekler gene alacaklar.

sonra birileri gelip burda japon güzellemesi yapacak.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
yamaha tracer 9 977k tl
Yamaha tracer 9 gt 1.093k tl
Honda africa twin 773k tl - halen şaşırıyorum
honda nc 750x dct 674k tl
Hond cbr650r 647k tl

tracer hayal olarak kalır şu fiyat skalasında. honda At bu fiyata bulunurken 1 kuruş vermem. Yemişimim hayalini. Ha bu fiyata satarlar mı? Sanmam.

Unutmadan: bulgur pilavı dediğimiz nc, değişmiş töbe est; bol etli kaburgalı barbunyalı salatalı lüks mekan bulguruna dönmüş. Bulgurluğu kalmamış, başka ne ararsan fiyatında satılıyor.

yamaha tracer 9 977k tl
Yamaha tracer 9 gt 1.093k tl
Honda africa twin 773k tl - halen şaşırıyorum
honda nc 750x dct 674k tl
Hond cbr650r 647k tl

tracer hayal olarak kalır şu fiyat skalasında. honda At bu fiyata bulunurken 1 kuruş vermem. Yemişimim hayalini. Ha bu fiyata satarlar mı? Sanmam.

Unutmadan: bulgur pilavı dediğimiz nc, değişmiş töbe est; bol etli kaburgalı barbunyalı salatalı lüks mekan bulguruna dönmüş. Bulgurluğu kalmamış, başka ne ararsan fiyatında satılıyor.

yaa 2024 fiyatı africa nın.

2025 modeli kol gibi olur.

bu vergilerle ayakta kalabilen japon çoook zor.ama sevinenler var...yazıkk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar