Arkadaşlar Egzotik Mi Japon Mu

Valla hocam forumun eski kaliteli bir motosiklet forumu olduğunu biliyorum onun haricinde senin dediğin gibi düşük cc forumu olduğunu bilmiyordum 😀
Sağolsunlar yine iyi fikir veren üyeler oldu. Sağol güzel tavsiye verdin ama inan reddit, aprilia ducati forumlarını da inceliyorum kafam hala karışık. Araba bakıyorken böyle marka karışıklıklarım hiç olmıuyor da motosiklette biraz tökezledim Türkçe kaynak istedim. Troll değil ya trolleme yapma zamanlarımız geçti artık 😃
Selam, bence Burak kardeşimize fazla takılma, kendisi için tek hobi neredeyse forumdaki bütün soru içeren konu başlıklarına girip "ahahah bu konu fake, bu konuya yorum yapanlar acemi, motorları 200 cc, forumda benden bilgini yok" gibisinden böbürlenme ve bilgiçlik taslamak.

Fikir sahibi olup beyan edebilmek için kullandığın motorun belli bir CC'den büyük olması gerektiği gibi bir zihin dünyasında yaşıyor.

Motor alımı için istediğin fikirler için ise, her ne kadar gelen yorumların arasında çok ufuk açan fikirler olsa da senin içine hangisi sinecek ise o motoru tercih et derim.

Selametle.

Arkadaşlar merhaba. Uzun süren kaza sonrası sakatlık ve fizik tedavilerin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Kaza yaptığımda çocuğum yoktu şimdi var 😀 lakin kaşıntı geçmiyor bu aşktan vazgeçemiyorum. Kaza yaptığım alet gen 2 hayabusaydı. Şimdi ne alsam diye düşünüyorum kafam karışık. Öncelikle sürpriz olmazsa naked istiyorum sport biraz zor. Japon mu egzotik mi ikilemlerim var. Artık hayabusa gibi heybetli alet istemiyorum. Radarımdaki araçlar ;

1- Mv Agusta 1000rr
2- Ducati Streetfighter v4/v4s
3- Yamaha MT-09/10
4- Kawasaki Z900
5- Triumph Speed Triple 1200rr
6- BMW S1000r

Kullanan yada fikri olan yardımcı olursa sevinirim. Listede olmayan motor fikrine de açığım. Saygılar.
Arkadaşımda z900 var beraber aldık cok memnun. Bu arada z900 h2 motoru koymuş galiba kawasaki bu araştırın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

troll olmadığımı ispatladım sanırım. Ben sadece fikir almayı seven biriyim hele ki bilen birine danışmayı çok seviyorum. Motorların biraz çılgın olması, burak kardeşin kafasında troll diye nitelendirilmeye sebebiyet vermiş olabilir. Sonuçta ben motorumu aldım fikri yardımı geçen herkese teşekkür ederim
@~MTC~

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Arkadaşlar tuonoyu bugün teslim aldım. Mükemmel. Haritalandırması, konforu, sesi çok ayrı bir dünya sıralı 4ten çok farklı bir ses. Kesinlikle tavsiye ediyorum parasına göre mükemmel bir makina. Seramikten sonra detaylı resim yüklerim.

Hayırlı olsun. Siyah/kırmızı çok yakışan bir renk olmuş.

Arkadaşımda z900 var beraber aldık cok memnun. Bu arada z900 h2 motoru koymuş galiba kawasaki bu araştırın.

Japon’u eledik Aprilia aldım sevgili dostum fikrin için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Sağolun hocam amin cümlemize.

Hayırlı olsun. Siyah/kırmızı çok yakışan bir renk olmuş.

Griden se bu daha hoşuma gitti sağolun

Japon’u eledik Aprilia aldım sevgili dostum fikrin için teşekkür ederim.

Sağolun hocam amin cümlemize.

Griden se bu daha hoşuma gitti sağolun
Hayırlı olsun tekerinize tas değmesin

Motosikleti
Forza 250
Bence Avrupalılar gerçekten en az Japonlar kadar iyi en azından fren cart curt gibi bileşenlerde japonlara nazaran daha iyi bileşenler kullanıyorlar bknz(Tracer700-Tiger Sport660)ancak ülkemizin ekonomik dengesi avrupalı tercih etmemize müsade etmiyor(en azından çoğumuzun)çünkü satarken herkes minimum zararı almaya çalışıyor.

Hayırlı olsun bu arada çok güzel gözüküyor güle güle kullanın

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bence Avrupalılar gerçekten en az Japonlar kadar iyi en azından fren cart curt gibi bileşenlerde japonlara nazaran daha iyi bileşenler kullanıyorlar bknz(Tracer700-Tiger Sport660)ancak ülkemizin ekonomik dengesi avrupalı tercih etmemize müsade etmiyor(en azından çoğumuzun)çünkü satarken herkes minimum zararı almaya çalışıyor.

Hayırlı olsun bu arada çok güzel gözüküyor güle güle kullanın
Ben ilanlara bakarken geçmiş bir model de olsa hangi motorun ilanlarda 100.000'i devirmiş modeli var ona bakıyorum. Ülkemizde bu konuda en başarılı Avrupalı Bmw'nin R serisinden herhangi bir modeli. Aprilia'da belki Caponord ama Ducati, Mv Agusta bu konuda daha geriden geliyor güven ve uzun ömürlülük konusunda. Ktm'nin da sapık derecede dayanıklı geçmiş modelleri var ama tip ve sürüş tarzı her kullanıcıya uymuyor.

Motosikleti
Forza 250
Ben ilanlara bakarken geçmiş bir model de olsa hangi motorun ilanlarda 100.000'i devirmiş modeli var ona bakıyorum. Ülkemizde bu konuda en başarılı Avrupalı Bmw'nin R serisinden herhangi bir modeli. Aprilia'da belki Caponord ama Ducati, Mv Agusta bu konuda daha geriden geliyor güven ve uzun ömürlülük konusunda. Ktm'nin da sapık derecede dayanıklı geçmiş modelleri var ama tip ve sürüş tarzı her kullanıcıya uymuyor.
Valla abi ben esasen güzel bir ducati scrambler istiyorum,alması kolay mereti de satması zor onunla uğraşmak istemiyorum.Bir köşede savuracak 350 binim olsa scrambler a kafa atacağım

Cyan ve Espresso’dan sonra bende sürekli Multistrada V2 modellerine bakıyorum,nispeten temiz Tracer 7 fiyatına çok güzel sıfır ayarında V2ler var.Bugün bide Multistrada 1200S’lere denk geldim,yaşları yüksek ama çok düşük kmde olanları 500-520 gibi fiyatlara alabiliyorsun.Tabi 15-16 model Multistrada iş çıkartır mı başa onu bilmiyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Valla abi ben esasen güzel bir ducati scrambler istiyorum,alması kolay mereti de satması zor onunla uğraşmak istemiyorum.Bir köşede savuracak 350 binim olsa scrambler a kafa atacağım
Ben Scrambler ile yaz sıcağında İzmir'den Aydın'a sürdüm, uzun zamandır naked sürmediğim için rüzgar otobanda beni mahvetti. Gidonu alışık olmadığım bir biçimde çok genişti, rahat edemedim. Motor çok ısınıyordu ve kevlar kotla bile o ısıdan rahatsız oldum. Aynı motora artçı olarak da bindim ve elimde eldiven olmasına rağmen artçı tutamaçlarını ısıdan tutamadım. Şekil şukul muazzam motor ama alışmayan adam kolay kolay benimseyemiyor.

Motosikleti
Forza 250
Ben Scrambler ile yaz sıcağında İzmir'den Aydın'a sürdüm, uzun zamandır naked sürmediğim için rüzgar otobanda beni mahvetti. Gidonu alışık olmadığım bir biçimde çok genişti, rahat edemedim. Motor çok ısınıyordu ve kevlar kotla bile o ısıdan rahatsız oldum. Aynı motora artçı olarak da bindim ve elimde eldiven olmasına rağmen artçı tutamaçlarını ısıdan tutamadım. Şekil şukul muazzam motor ama alışmayan adam kolay kolay benimseyemiyor.
100km yolda o kadar yorduysa fazlasında adamı yatalak eder demek ki 🤣

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Konu hakkında benden daha fazla teknik bilgiye sahip olanlar daha iyi bilir ama sıralı çift silindirin gözünü seveyim aynı hacim ve kuvvette V-Twin ya da L-Twin sanki basamıyor, kopup gidemiyor gibi geldi bana.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merhaba. Uzun süren kaza sonrası sakatlık ve fizik tedavilerin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Kaza yaptığımda çocuğum yoktu şimdi var 😀 lakin kaşıntı geçmiyor bu aşktan vazgeçemiyorum. Kaza yaptığım alet gen 2 hayabusaydı. Şimdi ne alsam diye düşünüyorum kafam karışık. Öncelikle sürpriz olmazsa naked istiyorum sport biraz zor. Japon mu egzotik mi ikilemlerim var. Artık hayabusa gibi heybetli alet istemiyorum. Radarımdaki araçlar ;

1- Mv Agusta 1000rr
2- Ducati Streetfighter v4/v4s
3- Yamaha MT-09/10
4- Kawasaki Z900
5- Triumph Speed Triple 1200rr
6- BMW S1000r

Kullanan yada fikri olan yardımcı olursa sevinirim. Listede olmayan motor fikrine de açığım. Saygılar.
ybr al

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Başkası
Konu hakkında benden daha fazla teknik bilgiye sahip olanlar daha iyi bilir ama sıralı çift silindirin gözünü seveyim aynı hacim ve kuvvette V-Twin ya da L-Twin sanki basamıyor, kopup gidemiyor gibi geldi bana.
ile karşılaştırmadım ama v-twin de çok güzel uzuyor. 270 derece kranklı sıralı iki silindir motorları da v-twin'in bu karakterini taklit ediyorlar zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar