Bana bi açıklarmısınız (rs457) (r 25) (450sr)

Normalde r 25 sıfır veya sıfır ayarında almayı düşüyordum bir tane buldum 360 bine kafada dursun rs 457 ler 2024 model oldukları için 400 bine var. Sr 450 2025 de 400 bin .
Şimdi ben 18 ime yeni gircem ama lise hayatım çalışarak geçti yani parayı ben kazandım. Bilen bilir öyle olunca alınan mal değerli oluyo yani açıkçası sorun yaşamak istemiyorum. Sanayiye bakımdan bakıma gideyim kafam rahat olsun istiyorum.Hız derdim hiç yok sadece motor 140 150 ile giderken tıkansın istemiyorum yani biraz rahat gitsin yeter parça kaliteside tabiki önemli zaten siz beni anladınız ben oyuncak değil araç alıcam bir yerden bir yere gitmeye.
BU senaryoda sr beni korkutuyor ama performansı ve teknolojisi beni etkiliyor sizce ne mantıklı. Bu klasmanda 400 e başka öneriniz varsa onlarada açıgım

Motosikleti
Forza 250
450sr diğer yazdığın motorlarla aynı listeye girebilecek bir motor değil,he ıce mocha seviyorsan orasını sen bilirsin doğru tercih,her zorlandığında ıce mocha ikram ediyormuş.🤣🤣🤣 Eğer ikinci el kaygısı,değer kaybı gibi gibi takıntılar yoksa Aprilia en iyi tercih olur bana göre.

450sr diğer yazdığın motorlarla aynı listeye girebilecek bir motor değil,he ıce mocha seviyorsan orasını sen bilirsin doğru tercih,her zorlandığında ıce mocha ikram ediyormuş.🤣🤣🤣 Eğer ikinci el kaygısı,değer kaybı gibi gibi takıntılar yoksa Aprilia en iyi tercih olur bana göre.
Başkan yorumun için saolda demek istediğin sr o kadar sorun çıkarır galiba

Motosikleti
D400

valla ben kötüleyecektim sen önden davrandın :D

--

Konu sahibi arkadaş yaş itibari ile biraz daha sakin motor seçse keşke ama ben yıne soruya cevap vereyım

CF salla.

R25 piyasası vs. kolay al/sat yaparsın.
Aprilla daha güzel bir motor (bence) ama servisi ikinci eli eh...

İkisi de güzel ama kalbim Aprilia'dan yana.

İkisi de güzel ama kalbim Aprilia'dan yana.
Bende öyle düşünüyorum başkan yorumun için saol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

R25 modası bitti gibi sanki
Modası umrumda değil bence güzel makina ama muhtemelen yeni modelleri 400 civarı olcak hatta geçicek aprilla daha iyi bir seçenek gibi

valla ben kötüleyecektim sen önden davrandın :D

--

Konu sahibi arkadaş yaş itibari ile biraz daha sakin motor seçse keşke ama ben yıne soruya cevap vereyım

CF salla.

R25 piyasası vs. kolay al/sat yaparsın.
Aprilla daha güzel bir motor (bence) ama servisi ikinci eli eh...
Başkan zaten motor kullanan ve hatta uzun yol yapan biriyim sadece cc yükseltmek istiyorum sanayidede çalıştığım ve işle haşır neşir olduğum için övmek gibi olmasın ama kendimi hazır hissediyorum boyum 1.85 kilomda var bence sorun yaşamam gibi hissediyorum

Motosikleti
Forza 250
R25 eğer 50 bin ucuz olsaydı %100 R25 derdim ama Aprilia nedense bende bir Ferrari etkisi yaratıyor.Ara sıra kendimi hep Tuareg bakarken falan buluyorum.O kadar para vermişken az daha verip daha egzotik bir makinaya binmek bence daha mantıklı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Voge'nin 525 RR diye bir modeli var, Çin malı alınacaksa o da fena bir alternatif değil.

400 bin lira para vereceksen cf yi hiç düşünme. diğer ikisi arasında üzerine oturup bakma şansın varsa bi dene. ikisinin oturuş pozisyonu farklı biraz.

R25 eğer 50 bin ucuz olsaydı %100 R25 derdim ama Aprilia nedense bende bir Ferrari etkisi yaratıyor.Ara sıra kendimi hep Tuareg bakarken falan buluyorum.O kadar para vermişken az daha verip daha egzotik bir makinaya binmek bence daha mantıklı.
Bende öyle düşünüyorum bakalım r 25 in fiyatları belli olmadı 2025lerinin onlara göre bi karar vericem

Motosikleti
Forza 250
Hahaah ulan harbi 360k yazmışlar,rüya görüyor millet herhalde

Motosikleti
Forza 250
Kardeş şöyle bir durum var, benim paraya çok ihtiyacım yok ailemin durumu iyi diyorsan ve satarken %25-35 arası Zarar ederim bana koymaz dersen aprilla ve cf alabilirsin ama 2 ci elde cüzzi bir zarar kaybı ile paranı birazcık muhafaza etmek istiyorum dersen yeni R25 alacaksın top sende :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
motosiklet sürüş tecrüben yoksa hiçbiri
yok benim hatırı sayılı tecrübem var dersen rs457 tabiki, diğerleriyle kıyas edilmez

M
motosiklet sürüş tecrüben yoksa hiçbiri
yok benim hatırı sayılı tecrübem var dersen rs457 tabiki, diğerleriyle kıyas edilmez
Başkan baya var sadece 125 cc üstü süremedim ehliyettenb

Kardeş şöyle bir durum var, benim paraya çok ihtiyacım yok ailemin durumu iyi diyorsan ve satarken %25-35 arası Zarar ederim bana koymaz dersen aprilla ve cf alabilirsin ama 2 ci elde cüzzi bir zarar kaybı ile paranı birazcık muhafaza etmek istiyorum dersen yeni R25 alacaksın top sende :)
Uzun vadede para sorun değil ama başkan tabiki büyük konuşulmamalı ama muhtemelen bu motoru hurdacıya ben veririm çünkü bunun üstü benim için çok gereksiz kalır

o motorların hiçbiri de öyle 140-150 rahat gidemez; "hızla işim olmaz" diyen adam bu hızları niye ister o da ayrı ironi. o hızlar için 600cc'den aşağı makina bakmayacan; ama ona ehliyet yetmiyor galiba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar