Bana bi açıklarmısınız (rs457) (r 25) (450sr)

450sr alacağıma paramı rulette 0'a all in yaparım. Kazanırsam şu an verdiğin diğer 2 örnekten daha iyisine bakarım kaybedersem de usta usta gezmekten daha win bir durum. Forumda sr sahipleri var bu yazdığım onları üzmesin, kırmasın ama o fiyatların motorları değil sr'lar. O yüzden instadaki "sen ömründe hata mı gördün?" videoları bu motor ile çekiliyor :)

Hayır illede bu üçünden biri diyorsan aprillayı seçerdim.

Ama ben o büteçede motor bakıyor olsaydım gözümü kapatır sadece cbr500r bakardım

250nkya sahip bi arkadaşım var ha bire tapa gaz yüksek devirde aragaz vere vere kullanıyormuş o da 5.5 civarlarında dolaşıyor
250 cc motor hız yapabilmesi için devir çevirmesi lazım yani 140 ile giderken 10.000 devir çeviren motor aynı hızda 7000 devir çeviren 650 cc motordan daha fazla tüketir , düşük hacimli motorlar ise kısa mesafe ve şehir içi durkalk trafikte daha az tüketir..birde bu gazcı tayfa kornaya basmak yerine aragazı verir 5,5 lt ye şaşırmamak lazım 😅

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
250 cc motor hız yapabilmesi için devir çevirmesi lazım yani 140 ile giderken 10.000 devir çeviren motor aynı hızda 7000 devir çeviren 650 cc motordan daha fazla tüketir , düşük hacimli motorlar ise kısa mesafe ve şehir içi durkalk trafikte daha az tüketir..birde bu gazcı tayfa kornaya basmak yerine aragazı verir 5,5 lt ye şaşırmamak lazım 😅
şehir içinde ben de 4.5dan fazla yaktıramadım geçen istanbuldan dönerken 3.3 yaktı ortalama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben ortalama yakıt göstergesi bozuk sanıyordum geçen 3.1 yakmıştı ekran değişti yine 3.3 yaktı heralde gerçekten bu kadar yakıyor ama hız göstergesi lastik ve zincir dişliden dolayı daha fazla gösteriyor ona ikna oldum

Motosikleti
Motorsuz
450SR'ı o kadar çok severek kullandım ki 1 sene boyunca sonrasında bi anda anlamsız bi şekilde servisten çıkardıktan 10km sonra lattemi hazırlamış ha birde yüksek hızda hazırladığı için arka lastiğim yağ içindeydi maddi gücün yetiyorsa al 457'yi geçç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar