250cc maxi scooter önerisi

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
Merhabalar değerli arkadaşlarım;

Artık yavaş gelmesinden dolayı 50 cclik(125cclik) motorumu satıp 250 cc bir motora geçmek istiyorum. Kullanım amacım daha çok şehir içi ve 15-20 km lik şehirler arası yollar. İstanbul silivride oturuyorum. Boyum 1.83, kilo 100-105 kg olup üzerinde sırıtmayacağım bir motor arıyorum önceliğim maxi scooter aklımda bir model var fakat sizlerinde değerli düşüncesini almak isterim.
Aklımdaki motor yamaha xmax 250cc yada 300cc fakat bütçem max dibini sıyırsam 200 bin çıkabilirim.

Neden maxi scooter derseniz? Genellikle akşamları balığa gidiyorum önüme arkama oltamı koyuyorum yada yaz günü kardeşimle iki motor üç motor kamp yapmaya gitmek istiyoruz bundan dolayı.

Bu düşüncelerime ve bütçeme göre servis ağı iyi olan parça sorunu yaşamayacağım min sorun ile kullanabileceğim motor önerilerinizi rica ediyorum.

bende maxi scooter geçicem şuan dio var sana tavsiyem xmax veya forza eğer ben satmam uzun yıllar kullanırım diyorsam sym joymaz 250 abs yada kymco downtown 250 yi öneririm 2.eli çok zayıf çok zor satarsın ama xmax forza kadar sağlamdır uzun yıllar sorunsuz kullanırsın. ben nmax 155 geçicem çünkü xmax ve forza parçaları gerçekten çok pahalı servisleri bakımları benim asırı cebimi yakar eğer biraz daha yavas gitsin ama cebimi daha az yaksın dersen nmax 155 tavsiye ederim

sym joyride300. Kendi motorum olur kendileri. Onceki attigim msjlardan inceleme yazima ulasabilirsiniz.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
yazmayı unutmuşum kredi kartına 12 taksit olma ihtimali varsa sıfırda alabilirim.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Xmax 250-400 serisi, sonra Sym öneririm. Forzanın bana göre kronikleri bulunuyor. Kampanyalı bir tane alın bayileri arayıp derim ben. Hayırlısı olsun.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Kymco downtown 250i öneririm ben. Kendimde kullanıyorum oldukça memnunum. Hemen her bayide deneme motorlarıda var deneyebilirsiniz zaten fikir oluşturur

Motosikleti
Honda CB125F
Balığa gittiğiniz ve kamp planlarınız olduğu için SYM Joyride daha kullanışlı olabilir.
Çoğu maxiscooterde ön ayaklık kısımları dolu iken Joyride ayaklık kısımları boş olduğu için ekstra çanta yada eşya koyabilirsiniz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Size xmax ya da forza lazım.
sele altı bagajı kocaman, decathlon'un fresh&black serisi 3 kişilik çadırı ve iki kamp sandalyesi sığdırmıştım ben oraya. Arka çanta da olursa güzel olur artçı varsa rahat olur ama şart değil sele altı bagajı bana yetmişti arka çanta olmadan kullandım uzun süre.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
Size xmax ya da forza lazım.
sele altı bagajı kocaman, decathlon'un fresh&black serisi 3 kişilik çadırı ve iki kamp sandalyesi sığdırmıştım ben oraya. Arka çanta da olursa güzel olur artçı varsa rahat olur ama şart değil sele altı bagajı bana yetmişti arka çanta olmadan kullandım uzun süre.
evet benimde aklımda xmax 250 yada 300 var olmadı forza ama kampanyaları ne durumda net bilgi bulamıyorum internette. Sym kullandım fakat cok içime sinmedi nedenini bilmiyorum

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
forza 250 benim çok hoşuma gidiyor ama hangisinde fırsat varsa o alınmalı bence sym de güzel xmax de

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
aklımdaki modellerden farklı olarak yakın bir tanıdığımız rks bayisi açmış az önce duydum rks RZ250S diye bir model çıkartmış duyan gören kullanan varmı 12 taksit vade farksız olarak taksit yapıyor elinde mevcut olduğunu söylüyor benden daha tecrübeli arkadaşlar inceleyebilirlermi ?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
aklımdaki modellerden farklı olarak yakın bir tanıdığımız rks bayisi açmış az önce duydum rks RZ250S diye bir model çıkartmış duyan gören kullanan varmı 12 taksit vade farksız olarak taksit yapıyor elinde mevcut olduğunu söylüyor benden daha tecrübeli arkadaşlar inceleyebilirlermi ?
çin malı konusuna hiç girmezdim.
xmax, forza, sym bunların sorunsuzlukları belli, arıza durumunda parça bulma konusunda da sıkıntıları yok, ama çin malı olanlar bugün var yarın yoklar, servisleri saçma sapan.

Silivri'de oturuyormuşsunuz, size en yakın çok güzel bir Yamaha servisi var, ben Büyükçekmece'den bakım için gitmiştim, Tekirdağ'daki Yamaha Çarşı servisinden memnun kalmıştım, zaten aynı servis hakkında Yunanistan dönüşü yağ değişimi vb. işlemler için uğramış olanlar da mamnun kalmışlar diye tavsiye almıştım, Eğer Kadıköy'e giderim bakım için derseniz de Yamaha Ersoy Moto servisi Türkiyedeki en iyi yamaha servisi seçildi hatta avrupa ikincisi ödülü aldı yakında japonyadaki teknisyen yarışmasında dünya şampiyonluğu için yarışacak, onu da tercih edebilirsiniz, benim xmax'ın son yıllardaki bütün bakımlarını orada yaptırmıştım. Bu iki servis varken başka marka düşünmezdim.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
çin malı konusuna hiç girmezdim.
xmax, forza, sym bunların sorunsuzlukları belli, arıza durumunda parça bulma konusunda da sıkıntıları yok, ama çin malı olanlar bugün var yarın yoklar, servisleri saçma sapan.

Silivri'de oturuyormuşsunuz, size en yakın çok güzel bir Yamaha servisi var, ben Büyükçekmece'den bakım için gitmiştim, Tekirdağ'daki Yamaha Çarşı servisinden memnun kalmıştım, zaten aynı servis hakkında Yunanistan dönüşü yağ değişimi vb. işlemler için uğramış olanlar da mamnun kalmışlar diye tavsiye almıştım, Eğer Kadıköy'e giderim bakım için derseniz de Yamaha Ersoy Moto servisi Türkiyedeki en iyi yamaha servisi seçildi hatta avrupa ikincisi ödülü aldı yakında japonyadaki teknisyen yarışmasında dünya şampiyonluğu için yarışacak, onu da tercih edebilirsiniz, benim xmax'ın son yıllardaki bütün bakımlarını orada yaptırmıştım. Bu iki servis varken başka marka düşünmezdim.
çok teşekkürler bu bilgi için hafta sonu gidip bir bakayım

20 yıllık motosiklet sürüş tecrübe dayanarak şunu net olarak diyebilirim ki Yamaha ve honda motosiklet modellerinden başkasını tercih etmenizi önermem. Cebimde param var diyorsan Piaggio ve vespayı önerebilirim. Onun dışında bilinmeyen, üretimi montajdan ileriye gitmeyen markaların modellerinden uzak durmanızdır.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
20 yıllık motosiklet sürüş tecrübe dayanarak şunu net olarak diyebilirim ki Yamaha ve honda motosiklet modellerinden başkasını tercih etmenizi önermem. Cebimde param var diyorsan Piaggio ve vespayı önerebilirim. Onun dışında bilinmeyen, üretimi montajdan ileriye gitmeyen markaların modellerinden uzak durmanızdır.
tecrubeleriniz benim için değerli sanırım hakkımı Forzadan yana kullanacağım. Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar