Arkadaşlar Egzotik Mi Japon Mu

Arkadaşlar merhaba. Uzun süren kaza sonrası sakatlık ve fizik tedavilerin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Kaza yaptığımda çocuğum yoktu şimdi var 😀 lakin kaşıntı geçmiyor bu aşktan vazgeçemiyorum. Kaza yaptığım alet gen 2 hayabusaydı. Şimdi ne alsam diye düşünüyorum kafam karışık. Öncelikle sürpriz olmazsa naked istiyorum sport biraz zor. Japon mu egzotik mi ikilemlerim var. Artık hayabusa gibi heybetli alet istemiyorum. Radarımdaki araçlar ;

1- Mv Agusta 1000rr
2- Ducati Streetfighter v4/v4s
3- Yamaha MT-09/10
4- Kawasaki Z900
5- Triumph Speed Triple 1200rr
6- BMW S1000r

Kullanan yada fikri olan yardımcı olursa sevinirim. Listede olmayan motor fikrine de açığım. Saygılar.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
zevk için alınıyorsa bence kesinlikle avrupalı motorlar derdiniz satmak istediğimde yorulmayayım her yerde servisi olsun 100binleri devireyim değilse kesinlikle avrupalılar çok bana sorulacak soru değil ama ben olsam v4 alırdım heralde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olm sampsonte, nk150 kullanıyosun, lastik yolda ısıtılır mı diye soru soruyosun..

bırak killing abin konussun...

neyseki blokluyum sende bu yazdıklarımı goremiyosun... bloklu olmak çok guzel bişey ya.

yaa bu tur trol konular cok belli oluyor.. hayabusa kullanan adam burada boyle bir soru sormaz.

Motosikleti
Ns200 15"
Listeseki motosikletlerin hepsi güzeldir, ama Mt09 ile Stf V4 saçma kıyaslamada. Hyper naked mi yoksa naked mi istediğinizi kendiniz belirleyebilirseniz daha doğru olacaktır.

Hayabusa dan sonra bunların hepsinde rüzgar sıkıntı olacağı için sport touring tarzı bişey öneririm

Motosikleti
K 1600 GTL
Royal enfield öneririm üste artan paraylada sağlam ekipman dizersin...

olm sampsonte, nk150 kullanıyosun, lastik yolda ısıtılır mı diye soru soruyosun..

bırak killing abin konussun...

neyseki blokluyum sende bu yazdıklarımı goremiyosun... bloklu olmak çok guzel bişey ya.

yaa bu tur trol konular cok belli oluyor.. hayabusa kullanan adam burada boyle bir soru sormaz.

Niye sorulmasın ? Ne yaptım da beni troll ilan ettin ? Eskiden danışmayı fikir almayı sevmeyen bir ergendim şimdi hava basıncını bile sorarım ayıp mı ? Yoruluyorsan konuya bir daha uğramazsın olur biter.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Listeseki motosikletlerin hepsi güzeldir, ama Mt09 ile Stf V4 saçma kıyaslamada. Hyper naked mi yoksa naked mi istediğinizi kendiniz belirleyebilirseniz daha doğru olacaktır.
Hocam mt ile v4 ü kıyaslamadım. Japon’da pek seçenek olmadığı için onları ekledim. Benim asıl merak ettiğim kroniği var mıdır? Çok ısınır mı İtalyan grubu?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Uzun süren kaza sonrası sakatlık ve fizik tedavilerin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Kaza yaptığımda çocuğum yoktu şimdi var 😀 lakin kaşıntı geçmiyor bu aşktan vazgeçemiyorum. Kaza yaptığım alet gen 2 hayabusaydı. Şimdi ne alsam diye düşünüyorum kafam karışık. Öncelikle sürpriz olmazsa naked istiyorum sport biraz zor. Japon mu egzotik mi ikilemlerim var. Artık hayabusa gibi heybetli alet istemiyorum. Radarımdaki araçlar ;

1- Mv Agusta 1000rr
2- Ducati Streetfighter v4/v4s
3- Yamaha MT-09/10
4- Kawasaki Z900
5- Triumph Speed Triple 1200rr
6- BMW S1000r

Kullanan yada fikri olan yardımcı olursa sevinirim. Listede olmayan motor fikrine de açığım. Saygılar.
Mudur yanlis anlama da pek mantigima oturmadi tavsiye postun. Listedeki motorlarin ortak noktalari nedir?

Param var pahali birsey almak istiyorum ne oldugu farketmez mi diosun? naked racing 3 silindir 4 silindir avrupa japon yakisikli cirkin mavi yesil ne ararsan var.

Yeni baslayanlar genelde alakasiz motorlar rasinda kaliyor. Yada benim gibi kisitli butce ile en muhtesem motoru bulmak isteyenler alakasiz motorlar arasinda kaliyor.

Tam olarak beklentin nedir motordan?

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
ne istendiğini anlayamadığım için rks'nin noname herhangi bir modeli ile Yamaha ybr'da tavsiye edebiliriz ya da honda'cılar biraz üzülecek ama Honda'nın r'si bitmeyen cbr1000 neden yok sorgulanır.

Altın oran motosiklet aranıyor olsa liste böyle olmazdı. Bilemiyorum altan, sevim de koşsa; olayı anlamadım.

Motosikleti
cbf 150
BMW s1000rr al hayabusadan sonra tek tatmin edecek motor o dur. Ben kullandım ve açıkcası korktum. Aynı zamanda gen 2 e göre elli tane güvenlik önlemide var istersen motoru kedi gibi uysal yapabilirsin. İkinci eldede değer kaybetmeyen bir motor.

Hayabusam olmasa direk s1000rr alırdım. Ama macera arar olsaydım Ducati pangale v4 alırdım.

Ben iki ayda triumph honda sonra yamahaya geçtim tar değişikliği nedeniyle
Triden660 ı çok zor satabildim benim gibi her yıl motosiklet değiştiriyorsanız japon

Motosikleti
cbf 150
Tridenti satamaman doğal. Her bayi kafasına göre kampanya yapıyor, getiren firma acaba bu hintli motorda sorun çıksa arkasında dururmusu var. Oysaki güzel motorda. Japonda öyle birşey yok. Japonun ölüsü satar ki satıyorda :)))

Tridenti satamaman doğal. Her bayi kafasına göre kampanya yapıyor, getiren firma acaba bu hintli motorda sorun çıksa arkasında dururmusu var. Oysaki güzel motorda. Japonda öyle birşey yok. Japonun ölüsü satar ki satıyorda :)))

"trident hintili miiiiii yaaaa ?" dememizi bekliyon di mi ?
çok beklersin kamyoncu... burdaki elit insanlar senin trollemene düşmeyecekkk

Bu listeden muhtemelen Speed Triple ile Streetfighter arasında kalırdım gibi geliyor. S1000R'ın sürüşü de güzel gelebilir ama sıralı dört silindirin devriyle düvrüyle uğraşmak istemezdim gibime geliyor.
Agusta için bir denemek lazım. Bir arkadaşım söyleyince dikkatimi çekmiş bişey var, uzun sürüş yapmadan anlaması zor, hangi motorlarını denesem dizim şasiye çarptı (boy 173) inanılmaz rahatsız edici fark edince.

V4 çok ısınır mı? Isınır. Herhangi bir V4 spor motorda farklı bir beklentin olmasın. Onun dışında üst sınıf bir Avrupalı naked alacaksan hepsi üç aşağı beş yukarı yakın performanslar verecekler. Geriye kalan hangisinin senin yüzünü daha çok güldürdüğü olacak.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
"trident hintili miiiiii yaaaa ?" dememizi bekliyon di mi ?
çok beklersin kamyoncu... burdaki elit insanlar senin trollemene düşmeyecekkk
Elitlikten ziyade Trident 660 ile Scrambler 400 X'i karıştırmadığımız için daha çok... (Trident Tayland'da üretiliyor.)

Bu arada fuarda 400 X üzerine oturdum aşırı beğendim, bizim gibi develere göre motor yapmış adamlar. Hemen o salak CB125F'i satıp bunlardan al bence; Kaz Dağlarına çok yakışır Srambler 400 X. Oralarda olsam tek geçerim...

Motosikleti
Ns200 15"
Bu listeden muhtemelen Speed Triple ile Streetfighter arasında kalırdım gibi geliyor. S1000R'ın sürüşü de güzel gelebilir ama sıralı dört silindirin devriyle düvrüyle uğraşmak istemezdim gibime geliyor.
Agusta için bir denemek lazım. Bir arkadaşım söyleyince dikkatimi çekmiş bişey var, uzun sürüş yapmadan anlaması zor, hangi motorlarını denesem dizim şasiye çarptı (boy 173) inanılmaz rahatsız edici fark edince.

V4 çok ısınır mı? Isınır. Herhangi bir V4 spor motorda farklı bir beklentin olmasın. Onun dışında üst sınıf bir Avrupalı naked alacaksan hepsi üç aşağı beş yukarı yakın performanslar verecekler. Geriye kalan hangisinin senin yüzünü daha çok güldürdüğü olacak.
Agusta'nın selesi acayip bir şey, incelediğimde selesi çok sert ve konforsuz gibi geldi. İyi yanı koltuk ortası boş olduğundan dolayı osurunca ayağa kalkmaya gerek kalmaması. :)

ne istendiğini anlayamadığım için rks'nin noname herhangi bir modeli ile Yamaha ybr'da tavsiye edebiliriz ya da honda'cılar biraz üzülecek ama Honda'nın r'si bitmeyen cbr1000 neden yok sorgulanır.

Altın oran motosiklet aranıyor olsa liste böyle olmazdı. Bilemiyorum altan, sevim de koşsa; olayı anlamadım.

Dostum karışık birşey sormadım. Yaptığım listedeki motorlar naked zaten ? Öncelikle naked istediğimi zaten yazmışım. Yine de kafamın karışıklığını biraz yansıtmışım galiba kusura bakmayın. Kaza yapana kadar genellikle Japon kullandım. Artık değişiklik istiyorum. Naked niye istiyorum derseniz biraz rüzgar alsın korkayım basmayayım şehiriçi kıvrak olsun vs. Sadece şu saydığım motorları tecrübe eden varsa onun düşüncesini merak ettim. Mesela sfv4.

Aradığım cevap çok teşekkürler. Tek tek test etmem gerekecek şasi meselesini söylediğiniz için. çünkü boyum 184cm kilo 110

BMW s1000rr al hayabusadan sonra tek tatmin edecek motor o dur. Ben kullandım ve açıkcası korktum. Aynı zamanda gen 2 e göre elli tane güvenlik önlemide var istersen motoru kedi gibi uysal yapabilirsin. İkinci eldede değer kaybetmeyen bir motor.

Hayabusam olmasa direk s1000rr alırdım. Ama macera arar olsaydım Ducati pangale v4 alırdım.

Sağol hocam fikir için. Arabada zaten bmwciyim motorda da BMW ci olabilirim 😀 yarın test edeceğim ama rr değil r.

Mudur yanlis anlama da pek mantigima oturmadi tavsiye postun. Listedeki motorlarin ortak noktalari nedir?

Param var pahali birsey almak istiyorum ne oldugu farketmez mi diosun? naked racing 3 silindir 4 silindir avrupa japon yakisikli cirkin mavi yesil ne ararsan var.

Yeni baslayanlar genelde alakasiz motorlar rasinda kaliyor. Yada benim gibi kisitli butce ile en muhtesem motoru bulmak isteyenler alakasiz motorlar arasinda kaliyor.

Tam olarak beklentin nedir motordan?

Haklısınız. Bütçe olunca da kafa karışıklığı oluyor emin olun. Hele benim gibi motosikletin sillesini yemiş ama kopamayan kişiler için zor bir durum. Beklentim hayabusadan daha güvenli daha uysal ama yine de güçlü bir hayvan 😀 İtalyanların nazlı satışı servis azlığı vs beni bmwye yönlendiriyor.

Son düzenleme:
Niye sorulmasın ? Ne yaptım da beni troll ilan ettin ? Eskiden danışmayı fikir almayı sevmeyen bir ergendim şimdi hava basıncını bile sorarım ayıp mı ? Yoruluyorsan konuya bir daha uğramazsın olur biter.

tabiki uğrmayabilirim ama canım sıkılıyor :d

ben Akrepin "Toprak Razgatlı VFR 800 ile vs AEA CBR1000RR ile kim macı alır" başlığında bile bir sürü mesaj atabiliyorum.

Hadi diyelim konu troll değil(0.0001 ihtimal) burayı ne sandım dostum ? Sana burda kim akıl verebilir ?
Burayı tanımıyorsan ben söyleyim,

yuzde 80 i 200 cc ve altı motor kullanır.burası boyle bir yer.
1000 cc ve ustu benim bildiğim 5 kişi var ki 3 ü nün kullandığı makina dandik CRF1000L. 95 hp biliyosun.

En iyi motorcumuz killingroad. o da rs660 ustune şu an çıkmayı düşünmüyor.Bi ara Tuono 1000 V4 heves etti ama sonra vazgecti.
Sana tavsiyem, reddit üzerinden araştırma yap. Heves ettiğin her modeli google da veyya yutube üzerinden problems/engine blow up/oil leak gibi araştırmalar yaparak başına neler gelebilir bir araştır.

Sonra türkiye için Korlas/Yamaha/Doğan Trend/Kawasaki analizi yap.

En son, MCN,Motorrad,Visordown vs vs gibi dergilerin karşılaştırmalarını incelemeni tavsiye ederim.

Bence güzel tavsiye verdim.

tabiki uğrmayabilirim ama canım sıkılıyor :d

ben Akrepin "Toprak Razgatlı VFR 800 ile vs AEA CBR1000RR ile kim macı alır" başlığında bile bir sürü mesaj atabiliyorum.

Hadi diyelim konu troll değil(0.0001 ihtimal) burayı ne sandım dostum ? Sana burda kim akıl verebilir ?
Burayı tanımıyorsan ben söyleyim,

yuzde 80 i 200 cc ve altı motor kullanır.burası boyle bir yer.
1000 cc ve ustu benim bildiğim 5 kişi var ki 3 ü nün kullandığı makina dandik CRF1000L. 95 hp biliyosun.

En iyi motorcumuz killingroad. o da rs660 ustune şu an çıkmayı düşünmüyor.Bi ara Tuono 1000 V4 heves etti ama sonra vazgecti.
Sana tavsiyem, reddit üzerinden araştırma yap. Heves ettiğin her modeli google da veyya yutube üzerinden problems/engine blow up/oil leak gibi araştırmalar yaparak başına neler gelebilir bir araştır.

Sonra türkiye için Korlas/Yamaha/Doğan Trend/Kawasaki analizi yap.

En son, MCN,Motorrad,Visordown vs vs gibi dergilerin karşılaştırmalarını incelemeni tavsiye ederim.

Bence güzel tavsiye verdim.

Valla hocam forumun eski kaliteli bir motosiklet forumu olduğunu biliyorum onun haricinde senin dediğin gibi düşük cc forumu olduğunu bilmiyordum 😀
Sağolsunlar yine iyi fikir veren üyeler oldu. Sağol güzel tavsiye verdin ama inan reddit, aprilia ducati forumlarını da inceliyorum kafam hala karışık. Araba bakıyorken böyle marka karışıklıklarım hiç olmıuyor da motosiklette biraz tökezledim Türkçe kaynak istedim. Troll değil ya trolleme yapma zamanlarımız geçti artık 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar