Dostum ilk motorun olacaksa bunları almanı tavsiye etmem, TVS Raider 125 ve Drift L alınabilir. Paran da cebine kalır ekipmanını sağlamlaştırırsın. Ama karar senin, illa ikisinden biri diyorsan ben RKS alırdım.
Benim de gözüm, Kaizen modeline kaymıyor değil. Tasarım harikası ama bilgi edinebilecek bir yol yok.
alinmaz. Avcilarda markanin sahibi firmanin dukkanina giderseniz anlarsiniz sebebini.
Kryeck, yuki hakkında bilgi sahibi misin? Makineleri omurluk derken, cinli degil mi bunlar ya. Konfeksiyon makinesinden ima ettigin nedir? Parca sorunu yok mu yukide? Gecen hafta moto fuarinda bendaya alici gozle baktim ama fiyatlar tuzlu degil alevliydi. Yuki sen kullandin mi? Gercekten omurluk mu? Servisi tedarigi kefil oluncak marka mi?
15-20 senelik yuki konfeksiyon makineleri var faal çalışıyor. ve hayır motosikletini kullanmadım, marka olarak yuki'nin bir ağırlığı var demek istiyorum. youtube'de prosofi arkadaşımızın bir incelemesi vardı ona bakabilirsin.
Demek aglatmislar cocugu, yazik ya. Bu servisler var ya bir sey soylerim de simdi online ortamda cok da uygun olmaz. QJ-Zontes biraz da Yuki(Voge+Benda)-Hero-CFMoto kendine saglam imaji ciziyor cin saddinda. Musatti pandemiyle birlikte motosiklet isine girmis gibi okudum ben. Gorece cok yeni yani. Cocuk genel merkezlerine sikayet etmeli diyecegim de yok arkadas kimi kime sikayet ediyorsun.Bende ve kuzenimde var.
Açıkçası iyi ama, yolda biriyle denk geldik çocuk ağlıyordu. Servis ilgilenmemiş. Merkezden Bölge Yöneticisi atar gider yapmış... Bayağı uğraştırmışlar çocuğu. Gördüğüm kadarıyla da çocuk efendi biriydi. Öyle zorluk çıkartmış olacağını sanmıyorum.
Demek aglatmislar cocugu, yazik ya. Bu servisler var ya bir sey soylerim de simdi online ortamda cok da uygun olmaz. QJ-Zontes biraz da Yuki(Voge+Benda)-Hero-CFMoto kendine saglam imaji ciziyor cin saddinda. Musatti pandemiyle birlikte motosiklet isine girmis gibi okudum ben. Gorece cok yeni yani. Cocuk genel merkezlerine sikayet etmeli diyecegim de yok arkadas kimi kime sikayet ediyorsun.
Arkadaşlar 16 yaşındayım 125 cc lik bir motor alacağım sanırım bu modelde yeni çıkmış aslında srk 125 r ı tercih edecektim
ancak bu model daha güzel gözüktü sizce tercih edilir mi?
M125R | Musatti Motor | Musatti İle Yeni Bir Sezon Başlıyor!
Musatti Motor, 2024’ün en önde gelen motosiklet üreticisi olarak kalite, güç ve yenilikçi tasarımı bir araya getiriyor. Her bütçeye uygun modelleri ve güçlü satış sonrası desteğiyle, sürüş deneyiminizi mükemmelleştiriyoruz.musattimotor.com
SRK125R - RKS MOTOR | Zor Beğenenler İçin 2024
www.rksmotor.com.tr
Voge R125 kullanıyorum, fiyatını hak etmiyor ama ya ben 115 civarina almıştım 12 taksit. Şimdi nakit olmuş 140 zaten. 140 verilmez, az daha koy Honda CB250R al 20-30k kilometrede. Ya da Bajaj NS200 falan bulursun zaten o paraya. Motorumun hiçbir sıkıntısı çıkmadı, özellikleri, gidişi duruşu falan yeterli zaten 125cc tüysiklet bi motor, ama fiyatını hak etmiyor.Sagolasin kryeck,
Ty125-z driver modelini alsam mi diye dusunmeye basladim simdi. Hatta Voge 125r i da taksit ve finansman secenegini sordurup degerlendirmeye alabilirim. Arada gerci neredeyse 2 kat fark var. Yuki 85 Voge 140 civarı. Taksit olursa bir nebze voge mantikli olabilir. Yuki 10 beygir, voge 15 diyor. 15 kilometre daha fazla max hiz farkediyor. 105-120. Ikisi de 130 kilo, burada fark yokmus. Yuki touring voge naked tip diye geciyor. Yuki biraz daha konforlu olabilir gibime geliyor bu sebeple. Basligi acan kardesimize de Voge 125-r tavsiye edebiliriz sanki.
yuki taro gp2 al alacaksan. yuki en azından senelerce konfleksiyon makinesi getiriyor ve makineleri ömürlük.
tekere kaldırmaz ve devamlı redline yapmazsan seni uzun götürür sanırım.
15-20 senelik yuki konfeksiyon makineleri var faal çalışıyor. ve hayır motosikletini kullanmadım, marka olarak yuki'nin bir ağırlığı var demek istiyorum. youtube'de prosofi arkadaşımızın bir incelemesi vardı ona bakabilirsin.
Ne demek istediğini muhtemelen hepimiz biliyoruz da dile getiremiyoruz.CF ve KTM ile dili yananlardanım.
Yuki dikiş makinasından kopmaya başladı gibi. Yeni modeller canavara benziyor. Ne yazık ki parçayı bulamıyorlar hala...
![]()