Musatti m125r alınır mı

Arkadaşlar 16 yaşındayım 125 cc lik bir motor alacağım sanırım bu modelde yeni çıkmış aslında srk 125 r ı tercih edecektim
ancak bu model daha güzel gözüktü sizce tercih edilir mi?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
aynı paraya gider pcx alırım gösteriş uğruna vazgeçtiğin şeylerin farkında değilsin alınca anlayacaksın

Hocam ikinci el CB250R, hinte yönelmek isterseniz ns200 daha yeni olsun derseniz n250 bakabilirsiniz.

Motosikleti
Dominar 250
Srk ile Musatti benzer motor bile değiller. Birisi 6 vites, su soğutmalı, sınıfına göre çok çok iyi verilere sahip(SRK), diğeri ise hava soğutma 5 vites bir motor.

Sıfır bakıyorsanız, bilen birisiyle birlikte ikinci el Rs200 bakın, bunların sıfır fiyatına temizini alabiliyorsunuz ve piyasası çok güçlü motorun.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Otomatik motor zaten sürdüm çok kez zevkli değil artık japon almak ister gönül ama fiyatları malum
zevk için alınacak aletler 125cc değil 125cc ile sadece yol yapıp görüp gezdiğin yerlerden zevk alabilirsin ilk başta hangi motosiklet olursa olsun hoşuna gidecek ama zamanla o motorun sıkıntıları sana uyku uyutmayacak o yüzden bırak şu vites atayım şöyle havalı gözüksün olaylarını olgunca davran ve yol yapabileceğin güvenebileceğin bi alet al

Arkadaşlar 16 yaşındayım 125 cc lik bir motor alacağım sanırım bu modelde yeni çıkmış aslında srk 125 r ı tercih edecektim
ancak bu model daha güzel gözüktü sizce tercih edilir mi?

yuki taro gp2 al alacaksan. yuki en azından senelerce konfleksiyon makinesi getiriyor ve makineleri ömürlük.
tekere kaldırmaz ve devamlı redline yapmazsan seni uzun götürür sanırım.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Illa ikisi arasındaysan rks servisi yine kötünün iyisidir.

Gelecekte karşılaşacağın sıkıntılardan ötürü şimdiden başarılar dilerim. İhtiyacın olacak.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Şefin tavsiyesi.

3a8f6804dbfcc94eb2322f9c550c2e5f.jpg

Tavsiyem model olarak kimseye sorma, ben bunu beğendim de al ama teknik kısmında kafana takılan bir şey varsa sor.
kesinlikle katılıyorum. şöyle bir soruya pcx, dio, tvs jupiter falan gibi saçma sapan önerilerle gelecek bir sürü adam var burada. 125cc'de gönlüne göre seçenek zaten çok yoktur. hangisini beğeniyorsan onu al. sıkıntı yaşarsan gelip onu sorarsın, belki yardım eden çıkar o durumda.

yani sana şimdi 6 sene bekle, metrobüsle işe gel git. A ehliyet alınca suzuki vstrom alırsın diyen bile çıkar şu forumda. o yüzden marka-model sormak pek mantıklı değil burada.

Bu supersport motorları kullanırken egzersiz yapar profesyoneller önceden, vücudu ısındırırlar. Zordur bu modeller. Uzerine binip bakman ve fizigine uygun mu karar vermen iyi olur.
yani sana şimdi 6 sene bekle, metrobüsle işe gel git. A ehliyet alınca suzuki vstrom alırsın diyen bile çıkar şu forumda. o yüzden marka-model sormak pek mantıklı değil burada.

😂😂😂😂😂 hocam koparmissiniz ya. Boyle bir makineden sonra v-strom uzay gemisi gibi gelir cidden.

yuki taro gp2 al alacaksan. yuki en azından senelerce konfleksiyon makinesi getiriyor ve makineleri ömürlük.
tekere kaldırmaz ve devamlı redline yapmazsan seni uzun götürür sanırım.

Kryeck, yuki hakkında bilgi sahibi misin? Makineleri omurluk derken, cinli degil mi bunlar ya. Konfeksiyon makinesinden ima ettigin nedir? Parca sorunu yok mu yukide? Gecen hafta moto fuarinda bendaya alici gozle baktim ama fiyatlar tuzlu degil alevliydi. Yuki sen kullandin mi? Gercekten omurluk mu? Servisi tedarigi kefil oluncak marka mi?

Benim de gözüm, Kaizen modeline kaymıyor değil. Tasarım harikası ama bilgi edinebilecek bir yol yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar