20 bin Kask öneri?

Bütçem ortalama 18 20 civarında ve bir kask düşünüyorum aklımdaki model Scorpion exo hx 1 retro karbon, naked racing tarzı motorlar kullanıyorum

Sizin öneriniz nedir

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu paraya hayatta bunu almazdım illa bu tarz istiyorsanız bi tık üstüne arai concept x var tarz önemli değilse ben nxr 2den çok memmunum

Bütçem ortalama 18 20 civarında ve bir kask düşünüyorum aklımdaki model Scorpion exo hx 1 retro karbon, naked racing tarzı motorlar kullanıyorum

Sizin öneriniz nedir
Naked için tamam da racing için bu tarz kask olmaz diye düşünüyorum, kask benim çok tipim değil o yüzden bu tarz tek bir öneride bulunabilirim. Ruroc Atlas 4.0 var ya yurtdışından tanıdık aracılığıyla ya da internette bir satıcı var orijinal barkodlu kutulu pinlocklu vs.si var , nereden orijinal olduğunu biliyorsun diyenler için de 2 tane yakın arkadaşım aldı ürün kalitesi vs. aynı oradan alınmayla yurtdışından getirtilenin. Kusurlu ürün sattığını kendi söylemişti o kadar büyük kusurlar da değil minik kılcak çizikler vs. detaylı incelemeni tavsiye ederim. link

bu paraya hayatta bunu almazdım illa bu tarz istiyorsanız bi tık üstüne arai concept x var tarz önemli değilse ben nxr 2den çok memmunum
Model farketmez her öneriye açığım, nxr 2 stok bulamadım hiçbi yerde, araide görsel olarak çok hitap etmiyor başka öneriniz varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Naked için tamam da racing için bu tarz kask olmaz diye düşünüyorum, kask benim çok tipim değil o yüzden bu tarz tek bir öneride bulunabilirim. Ruroc Atlas 4.0 var ya yurtdışından tanıdık aracılığıyla ya da internette bir satıcı var orijinal barkodlu kutulu pinlocklu vs.si var , nereden orijinal olduğunu biliyorsun diyenler için de 2 tane yakın arkadaşım aldı ürün kalitesi vs. aynı oradan alınmayla yurtdışından getirtilenin. Kusurlu ürün sattığını kendi söylemişti o kadar büyük kusurlar da değil minik kılcak çizikler vs. detaylı incelemeni tavsiye ederim. link
Maalesef orjinalliğine emin olamadığım için tercih etmiyorum, her tarz öneriye açığım varsa öneriniz

RPHA 12 var 18,5 lira motoruma.com'da, tabi kafana uyar mı?

K6S düz renkler 20'nin az üstüne bulunabilir.

NXR2 düz renkler 23-24 lira sanırım en düşük.

ben de geçen yıl araştırdım, birkaç kask da denedim, sonunda LS2 Thunder Carbon aldım, içinden koyu renk vizör de çıkıyor, 5 tane peel-off vizör koruma da çıkıyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
imkanınız varsa yurt dışından tanıdıklarınıza getirtin yoksa burdan bile gelirken size getirecek birini bulabilirsiniz 3te 1 fiyatına geliyor

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
imkanınız varsa yurt dışından tanıdıklarınıza getirtin yoksa burdan bile gelirken size getirecek birini bulabilirsiniz 3te 1 fiyatına geliyor
Scorp, Hjc gibi markalarda çok fiyat farkı yok. 20binlik kaskta 3-4 bini bulmaz. Hatta şu an itibariyle euro uçtuğu için biraz daha uyguna gelebilir TR'den almak. Çok avantajlı indirimli ürün bulmadıkça 3/1 yakalamak çok zor fiyatta. Ama yarısını yakalarsın.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Scorp, Hjc gibi markalarda çok fiyat farkı yok. 20binlik kaskta 3-4 bini bulmaz. Hatta şu an itibariyle euro uçtuğu için biraz daha uyguna gelebilir TR'den almak. Çok avantajlı indirimli ürün bulmadıkça 3/1 yakalamak çok zor fiyatta. Ama yarısını yakalarsın.
ben 330 euroya almıştım türkiyede 35bin tl hala nxr 2 yonder modeli

• Beğen
Tepkiler: ACT

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Shoei için yarı fiyat olayı geçerli :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Shoei için yarı fiyat olayı geçerli :)
Shoei niye Türkiyede daha pahalıya satılıyor aklım almıyor. Vergi falan ama bir yandan da bu nasıl olsa pahalı ürün alacaklar belli daha da pahalı yapsak o alacak olanlar 3e 5e bakmaz yine alır mı diyor bizim esnaf?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Shoei niye Türkiyede daha pahalıya satılıyor aklım almıyor. Vergi falan ama bir yandan da bu nasıl olsa pahalı ürün alacaklar belli daha da pahalı yapsak o alacak olanlar 3e 5e bakmaz yine alır mı diyor bizim esnaf?
Tam emin değilim ama diğer distribütörlerin farklı gtip kodu ile sokulduğu için ilave gümrük vergisinden muaf ithalat yaptıkları, dolayısıyla daha düşük fiyata mal ettiği konuşuluyor. Açıkçası ilgilenmiyorum, ben satın aldığım fiyata bakarım :)

RPHA 12 var 18,5 lira motoruma.com'da, tabi kafana uyar mı?

K6S düz renkler 20'nin az üstüne bulunabilir.

NXR2 düz renkler 23-24 lira sanırım en düşük.

ben de geçen yıl araştırdım, birkaç kask da denedim, sonunda LS2 Thunder Carbon aldım, içinden koyu renk vizör de çıkıyor, 5 tane peel-off vizör koruma da çıkıyor.
Ls2 ye karşı bir antipatim var rapid2 cf bajaj kullanıcı profili sağolsun

Ls2 ye karşı bir antipatim var rapid2 cf bajaj kullanıcı profili sağolsun
LS2'ye bende ön yargılıydım arkadaşım aldıktan sonra bu olay geçti , kask cidden kaliteli gözüküyor ve karbon kabuk yapısı ve fiyatı yüzünden alınabilir. Bu Rapid2 ve Thunder Carbon cidden apayrı seviyeler birisi Crypton R birisi 600RR . Rapid2'yi nerde SR250 , RS200 , Drift L görsem hepsinin kafasında :ROFLMAO: .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar