- Motosikleti
- Yamaha XSR700
Bunlar zam değil zamcık. Zam olsa duramazsın.Aganın zamı üzerine zam olurmu kee
Bunlar zam değil zamcık. Zam olsa duramazsın.Aganın zamı üzerine zam olurmu kee
getirir ama emin değilim bu motorların montajını türkiyede yapıp vergiden muaf olmak isteyebilirler ondan açıklanmış olabilir eğer vergiden dolayı büyük motorların fiyatları alınmayacak seviyeye gelirse dio gibi gelmeyebilir sadece türkiyede montajlanan motorları satabilirlerHonda 2025te scooter harici makina getirmicek mi acaba listede sadece scooter var
Ktm ye de zam gelmez inşcfmoto 2025 fiyatlarıgeçen sene zaten liste fiyatı uygulanmıyordu pek satılmıyor diye heralde bu vergiden sonra 2024 stokları bitince bu fiyattan verecekler benim için hayatta bu paralar etmez ama bana yaradı hem 250sr vardı hem dio vardı zamdan sonra ikisini satıp batan ktmnin mallarından bitane çekesim var![]()
![]()
avrupada üretilenler için bir değişiklik yok büyük cc motorlarda da pek fiyat değişmedi en azından şuanlık ama hondanın fiyatlarından pek değişmeyecek gibiKtm ye de zam gelmez inş![]()
efendim benim de altımda bi gs olsa bi v strom olsa ben de yeni motor aramamBırakın yeeni motor almayı falan...
Elinizdekini korumaya bakın...
Sigorta vergi vize derken o da gidecek en sonunda..
Üzerine de bir ceza yazarlarsa kaymaklı kadayıf olur...
Borçlu çıkmasak diye dua eder hale gelicez en sonunda...
Eee bende de yok..Naapcaz ?efendim benim de altımda bi gs olsa bi v strom olsa ben de yeni motor aramam![]()
efendim benim de altımda bi gs olsa bi v strom olsa ben de yeni motor aramam![]()
zaten köfte için de yollara düşmem ya..V-Strom için erken, 30 sene daha yaş alman lazım
zaten köfte için de yollara düşmem ya..
Ya o da köfte için düşmyordur yollara emin ol..zaten köfte için de yollara düşmem ya..
sakarya mı tövbe de ben kocaelideyim..Köfte işin esprisi, o yapılan rotaları sana maps'te göstersem Sakarya'dan kalkıp sabahın 8'inde buluşma noktasına ilk sen gelirdin.