2. El Japon mu 0 Çin mi

Babam alacak. Nmax veya pcx düşünüyordu ama şimdi aklında Arora maxpro 125 var. Hangisi daha mantıklıdır?

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Temiz ikinci el nmax veya pcx der sanırım mantıklı herkes

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yamaha ve Honda'nın yer aldığı bir cümlede Arora'nın esamisi okunmaz. Lakin babanızın bu işe ayırdığı bütçeyi ya da ödeme durumunu bilemiyorum. Muhtemelen taksitle vs Arora alıyor olabilir. O zaman yapacak bir şey yok.

Yamaha ve Honda'nın yer aldığı bir cümlede Arora'nın esamisi okunmaz. Lakin babanızın bu işe ayırdığı bütçeyi ya da ödeme durumunu bilemiyorum. Muhtemelen taksitle vs Arora alıyor olabilir. O zaman yapacak bir şey yok.
100bin civarı

Bence bu paraya orta altı kalite nmax almak yerine 100bin'e biraz eski , kalender ama taş gibi japon yük beygiri almak daha randımanlı bir alışveriş olur

Yamaha Cygnus L
Honda Spacy 110
Suzuki Adress 110
Yamaha Delight 115
Yamaha Delight 125
Honda Activa [ eski ]
Yamaha BWS 125

Seçenek çok , biraz eski ve kalender olur ama taş gibi olur

Son düzenleme:
Bence bu paraya orta altı kalite nmax almak yerine 100bin'e biraz eski , kalender ama taş gibi japon yük beygiri almak daha randımanlı bir alışveriş olur

Yamaha Cygnus L
Honda Spacy 110
Suzuki Adress 110
Yamaha Delight 115
Yamaha Delight 125
Honda Activa [ eski ]
Yamaha BWS 125

Seçenek çok , biraz eski ve kalender olur ama taş gibi olur
Bunlar tank gibi motorlar yeni nesil Çinli dangoz motorlar bunların kılı bile olmaz hocam.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hiç öyle çinli minli düşünmesin..
Motordan soğutur sizi...

Hiç öyle çinli minli düşünmesin..
Motordan soğutur sizi...

çin malı motor görünce aklıma ted kaczynski'in sanayi toplumu ve geleceği adlı kitabı geliyor

ucuz işçi gücüyle yapılmış ekonomik anlamı olmayan sadece materyal israfı olan ve tek sonucu çevre kirliliği olan motor varken insan neden başka birşey satın alsın ki anlayamıyorum ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar