Honda nx 500 vs nc 750 x kıyaslaması

Arkadaşlar,
Sıfır nx 500 mü, 2. el nc 750x mi, yakın paralara satılan bu iki modelden hangisini tercih ederdiniz?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
2. eline gerek yok direkt 0km nc750xle arasında 30 bin tl var kesinlikle nc750x

Motosikleti
Yamaha XSR700
NX500 Şu anda bu paralara alınabilecek bir motosiklet değil. Diğer motorların fiyatı artınca bu sabit kalırsa düşünülür. Ancak bugün mantıklı değil.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
500cc motosikletler A2 ehliet sınırında oldukları için A ehliyeti olmayanlar nasıl olsa alacak deyip daha yükseğe satabiliyorlar, bu bütün dünyada böyle. A ehliyet sınıfındakilerle aralarında fiyat farkı öyle uçuk kaçık olmuyor. Ehliyetiniz A ise az daha ekleyin büyük bir şey alın.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
NC750X'lerin 30.000₺ fazla olan fiyatı 2024 model yalnız - olmayan bir stoğun sanal fiyatı üzerinden yorum yapıyorsunuz gibi duruyor.

Başka bir konu var oraya da yazmıştım bu hususu: 2024 model stokta olmayan mal ile 2025 model stokta olan (veya sipariş üzerine gelecek) malın fiyatını karşılaştırmak mantıklı değil. Hele bir fuar gelsin geçsin, sezon açılsın öyle yorum yaparsınız...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
NC750X'lerin 30.000₺ fazla olan fiyatı 2024 model yalnız - olmayan bir stoğun sanal fiyatı üzerinden yorum yapıyorsunuz gibi duruyor.

Başka bir konu var oraya da yazmıştım bu hususu: 2024 model stokta olmayan mal ile 2025 model stokta olan (veya sipariş üzerine gelecek) malın fiyatını karşılaştırmak mantıklı değil. Hele bir fuar gelsin geçsin, sezon açılsın öyle yorum yaparsınız...
siz nx500lerin 2025 model falan olduğunu mu sanıyorsunuz? şuanda bayide liste fiyatına satılan modeller 2024 modeller cbr hornet nx hepsi nc750nin fiyatı da bunlarla beraber güncellendi bidahaki stoğun fiyatı bu

Motosikleti
siz nx500lerin 2025 model falan olduğunu mu sanıyorsunuz? şuanda bayide liste fiyatına satılan modeller 2024 modeller cbr hornet nx hepsi nc750nin fiyatı da bunlarla beraber güncellendi bidahaki stoğun fiyatı bu
Teknik detaylar...

Buradaki ince nokta şu: o fiyata NC alabiliyor musunuz şu anda, yoksa alamıyor musunuz? Esas unsur stok. Olmayan mala Korlas da harika fiyatlar koyuyor, sadece sazan tıkı almaya yarıyor o fiyatlar... Dükkâna gidince dokunabileceğimiz ve parayı basınca alabileceğimiz mallar üzerinden konuşalım diyorum basitçe... :)

Ayrıca A2'nin kitlesi ile A kitlesi farklı. Her segmenti kendi içinde de değerlendiriyor olabilirler. Burada gerçekten fiyatlar üzerinden ağlaşmanın hiçbir anlamı yok. Herkes gücü neye yetiyorsa veya kendini neye iknâ edebiliyorsa onu alacak sonuçta. Zamanında ben de CB750 almak istiyor oldum, sonra bayide stoğu olan, fiyatı da o zaman için makul olan DL650 aldım. Ezelden beri beğendiğim bir motosikletti ama ilk tercihim değildi o sırada. Şimdi bakınca ne iyi yapmışım diyorum.

Dolayısıyla paranız varsa gönlünüzün istediği motoru alın geçin, çünkü her geçen gün almak daha da zorlaşacak. İkinci elini de koyverin gitsin, ikinci elini dert ediyorsanız ikinci el motor alın. Ucuza aldığınızı ucuza verirsiniz, hiç üzülmezsiniz.

Son düzenleme:
benzer fiyatta daha güçlü makine isterseniz hornet 750 de olabilir.
tarz değişikliğinden dolayı satıyorum benim eşek arısını, düşünürseniz fiyatta yardımcı olurum.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
NX 399 iken iyi duruyordu da, 485'e hazımsızlık yapabilir.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
İkinci elde V-Strom 1050 var ya. N'olur lan 10-15K km'deki Suzuki'ye... Bence tekte ömürlük ve litrelik makina alıp bir daha ilan gezmenin veya noter gezmenin alemi yok. Honda kaliteli parça kullanmıyor eskisi kadar. Fuarlara katılmıyor. Covid dönemindeki karaborsacılıkları, servislerdeki "kullanıcı hatası" bareleri... Ne prestiji var ki artık soruyorum size... NX500 485K lira edecek motor mu ya !? Bu mu lan koskoca ülkeye uyguladığınız politika !?

Covid döneminde gerizekalı yerine koydular yetmedi, hala silkelemeye devam ediyorlar. Kendinize yakışanı yapın. İkisini de almayın. Bu kadar net. Scooter satsınlar. Tek becerebildikleri b*k bu kaldı zaten...

Motosikleti
Yok abi ben Cyan Vstromu alacağım ama bir türlü satmıyor. Hatta satmayı bile düşünmüyor. Ben de kendimi avutuyorum işte.
Cyan'ın vstrom uğurlu vstrom. xmax'ı satıp onu alırım diye bir yandn ufak ufak kenara para koymaya başlamıştım oun vstromu görüp heves edip, sonra çok temiz başka bir vstrom denk gelince hemen alabildim.

Motosikleti
O zaman köfte değil de, Beef Wellington yemeğe gidersiniz artık. Ama tek başına sürüş de keyif vermez...:)

Beef Weelington ağır kaçar, uyku verir. Has İtalyan motosiklete yakışan has İtalyan ördövr Dana Carpaccio yeriz. :)

Motosikleti
Bence Manisa'ya gelip Manisa kebabı yemelisiniz. Zaten euro aldı başını gitti İtalya mitalya erkek adamı bozar...
Hatta köfte bile ısmarlayabilirim isterseniz..:cool: Hem ben de müstakbel motorlarımı yakından görmüş olurum.

Motosikleti
D400
Bence Manisa'ya gelip Manisa kebabı yemelisiniz. Zaten euro aldı başını gitti İtalya mitalya erkek adamı bozar...
Hatta köfte bile ısmarlayabilirim isterseniz..:cool: Hem ben de müstakbel motorlarımı yakından görmüş olurum.

manisa kebabı olmuş 400 lira , 5 köfte var içinde :( lezzetli ama değer mi bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar