siz nx500lerin 2025 model falan olduğunu mu sanıyorsunuz? şuanda bayide liste fiyatına satılan modeller 2024 modeller cbr hornet nx hepsi nc750nin fiyatı da bunlarla beraber güncellendi bidahaki stoğun fiyatı bu
Teknik detaylar...
Buradaki ince nokta şu: o fiyata NC alabiliyor musunuz şu anda, yoksa alamıyor musunuz? Esas unsur stok. Olmayan mala Korlas da harika fiyatlar koyuyor, sadece sazan tıkı almaya yarıyor o fiyatlar... Dükkâna gidince dokunabileceğimiz ve parayı basınca alabileceğimiz mallar üzerinden konuşalım diyorum basitçe...
Ayrıca A2'nin kitlesi ile A kitlesi farklı. Her segmenti kendi içinde de değerlendiriyor olabilirler. Burada gerçekten fiyatlar üzerinden ağlaşmanın hiçbir anlamı yok. Herkes gücü neye yetiyorsa veya kendini neye iknâ edebiliyorsa onu alacak sonuçta. Zamanında ben de CB750 almak istiyor oldum, sonra bayide stoğu olan, fiyatı da o zaman için makul olan DL650 aldım. Ezelden beri beğendiğim bir motosikletti ama ilk tercihim değildi o sırada. Şimdi bakınca ne iyi yapmışım diyorum.
Dolayısıyla paranız varsa gönlünüzün istediği motoru alın geçin, çünkü her geçen gün almak daha da zorlaşacak. İkinci elini de koyverin gitsin, ikinci elini dert ediyorsanız ikinci el motor alın. Ucuza aldığınızı ucuza verirsiniz, hiç üzülmezsiniz.