KTM Duke 125 - Suzuki GSX-S 125

İlk motorun olacak. Sizce bu 2 motosikletten hangisi daha iyi? İkiside pahalı motorlar. İlk motorum için daha uygun fiyatlı bir motosiklete mi yönelmeliyim? Varsa bildiğiniz kaliteli, teknolojik bir motosiklet önerebilir misiniz?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
gsxs
çok daha hafif daha alçak bunlar başlangıç için önemli şeyler

Motosikleti
Ns200 15"
Motosikleti düşürdüğünüzde içiniz acımayacak bir model olsun, bahsettiğiniz her 2 markanında eskiden yedek parça ve servisi ile sorumluydum 2 markada dudak uçuklatıcı fiyatlara sahip.

gsxs
çok daha hafif daha alçak bunlar başlangıç için önemli şeyler
Virajı nasıldır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motosikleti düşürdüğünüzde içiniz acımayacak bir model olsun, bahsettiğiniz her 2 markanında eskiden yedek parça ve servisi ile sorumluydum 2 markada dudak uçuklatıcı fiyatlara sahip.
Koruma demiri de takmayı düşünüyordum ama daha ucuz bir motosiklet iyi olabilir. Peki ne önerirsiniz?

Motosikleti
Ns200 15"
Virajı nasıldır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Koruma demiri de takmayı düşünüyordum ama daha ucuz bir motosiklet iyi olabilir. Peki ne önerirsiniz?
İlk motosiklet için skuter en iyisidir, motosiklet hakimiyeti ile uğraşmaktansa trafiği sezmek daha doğru bir seçenektir. Koruma demiride taksanız Ktm’nin farı ve göstergesini kırarsanız minimum 40.000 TL masraf demektir…

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar