Öğrenmenin yaşı yoktur![]()
3 tipi var bunların.
Öğrenmenin yaşı yoktur![]()
3 tipi var bunların.
Gençken, 35 yaşımda çantamda 1-2 sene çekiç taşımışlığım var. Kavga öncesi de 1-2 defa gösterip müsabaka dışı rakibi tırstırmıştım. Şu an yemez.
Osman bey diyerek başlayayım, toplumların genel olarak birbirine gerekli saygı ile yaklaşması (özellikle burası kardeş platformu) gerektiğini düşünüyorum. Sorun zaten sizin egonuz, kendi minik dünyanızda herşeyi bildiğiniz için ucube gibi (bana akılsız dediğiniz için bunu söylemeye hak görüyorum) cevaplar veriyorsunuz. Mesela şu açıklamayı yazsaydın arkadaş için daha aydınlatıcı olurdu. Sanırım normal hayatınızda çok eziklendiğiniz için tarzınız bu. Pskolojik destek alın. İnsanlara cvp vermek zul geliyorsa da yazmayın bence. Neyse avadanlığı varmıdır yokmudur o tartışılır. Benim avadanlığımda sadece 2 alyan anahtarı var. Ben ekstralar koydum. Brnim aklımı tartışmak sizin gibi çapsıza kalmaz. Ne iş yapıyorum ne eğitmenlikleriö vr motorda ne tecrübem var bilginiz yok. Bol keseden sallama senin gibilere kolay gelir. Sana kendi ego dünyanda mutluluklar.Yanınıza akıl almış olsanız sıradan kullanıcının motosikletin kendi avadanlığı haricinde alet edevata ihtiyacı olmayacağını, gerek duyulacak ekstra araç gerecin özel mekan/tezgah/ustalık gerektireceğini düşünebilirsiniz mesela. Ekstra alet edevatı kullanabilecek bilgisi becerisi olan kişi böyle bir soruyu zaten sormaz. Senkron veya OBD2 veya tekerlek balans cihazı, tork anahtarı, kumpas ve mikrometre mutlaka gereklidir deseydim daha mı ciddi cevap olacaktı? Sonuçta onlar da günün birinde gerekebilir alet edevat.
Haklısın. Olmayan şey tartışılmaz.Brnim aklımı tartışmak sizin gibi çapsıza kalmaz.
Bakır pastayı ne için taşımaktasınız? Bir de loctite 243 kullanıyorsunuz galiba. Tanesi 700 tl gibi bir fiytı var. Henkel sitesinde yazana göre 1 sene raf ömrü var. Her sene değiştiriyor musunuz, yoksa aldıktan sonra yıllarca kullanılacak bir şey midir?Tuareg'de koruma demirlerine asılan çantaları bir kere doldurdum ellemiyorum artık. Soldakinde bir mini cırcırlı set (ürün bu), bir allen seti (buna benziyor renksizi) ve 1 litre su var. Alen setinin içinde vites/arka fren pedallarının yedek vidası, kırılırsa içeride kırığı çıkarabilmek için küçük br çelik zımba var br tarafı keskin. Sağdaki çantada alt üst yağmurluklar var.
Şehir içinde geziyorsam top case'i takıyorum, ayrıca bir şey taşımam gerekmeyecekse içerisinde zip tie, powerbank, sigara, çakmak, wd-40, kolonya, akü takviye/kompresör, lastik patlaması için vida, bir kaç kablo olan bir çantayı alıyorum.
Seyahate çıkacağım zaman ayrıca 3/8 lokma uçları, loctite, bakır pasta, ip, serum benzeri plastik ince boru gibi şeyler ekliyorum.
RS'te.. Sele altında bir tane minik allen var.![]()
ÇocukmusunHaklısın. Olmayan şey tartışılmaz.
Yalnız hiç göstermediğim halde kuturumu nasıl ölçtün orasını anlayamadım.
Bir satır yazıda bu kadar yazım yanlışı yaptığına göre sen daha ilkokula bile başlamamışsın. Büyük gelmiştir.Çocukmusun) ya sen git egonla takıl. Hiç güleceğim yoktu. Etgen ergen cevaplar. Ortaokulda kalmışsın. Neyse çapına uygun insanlara sen cevap ver.
Bakır pastayı ne için taşımaktasınız? Bir de loctite 243 kullanıyorsunuz galiba. Tanesi 700 tl gibi bir fiytı var. Henkel sitesinde yazana göre 1 sene raf ömrü var. Her sene değiştiriyor musunuz, yoksa aldıktan sonra yıllarca kullanılacak bir şey midir?
Her çantada olması gereken bir şey midir?