- Motosikleti
- RKS TNT 202
- Konu Yazar
o nedir hocamCANBUS i olmayan fakirler birkac degisik gücte sigorta tasimalidir.![]()
o nedir hocamCANBUS i olmayan fakirler birkac degisik gücte sigorta tasimalidir.![]()
Osman bey merhaba, bir suredir yurt disinda oldugumdan giremedim, motorumu da satmistim, ama uzun zamandir takip ediyorum. Gayri ciddi cevaplarinizin sebebi nedir? Arkadas belki fake, belki motor bile almayacak goygoyuna yazmis. Ama sizin forumdaki 9gag tadindaki yaklasiminiz neden? Bu forum ve yazilanlar kendini tekrar ediyor evet, ama bu gayri ciddi yazmaniza sebepmi? Yazilanlar belli bir sure sonra bayiyormu? Sadece sizin surekli bu tarz cevaplariniz bir kullanici olarak beni rahatsiz etmese de yine mi bu adam dedirtiyor (eminim bilgi birikiminiz de vardir. Buraya yillardir bakarim gelenler gidenler vs. Daha kardes bir platform, twitter gibi takilmaniz pek hos deil. Tabi isteyen istedigini yazar ona da engel olunmaz.
Selamın aleyküm hocam, amacım ne goygoy ne de öylesine yazılmış bir mesaj değil. Allah nasip ederse motosiklet alacağım ve hem imkanım kısıtlı hem de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bir yandan da bilgilenmeye çalışıyorum ki motoruma bindiğimde elimden geldiğince eksiğim olmasın. Arkadaşımızın cevabını görünce benim de canım sıkıldı ancak cevaplamadım çünkü burası sevdiğim bir forum ve kullanan sayısı belli. Kimseyle ters düşmeden belki de güzel arkadaşlıklar edineceğim. Canı sağolsun.Osman bey merhaba, bir suredir yurt disinda oldugumdan giremedim, motorumu da satmistim, ama uzun zamandir takip ediyorum. Gayri ciddi cevaplarinizin sebebi nedir? Arkadas belki fake, belki motor bile almayacak goygoyuna yazmis. Ama sizin forumdaki 9gag tadindaki yaklasiminiz neden? Bu forum ve yazilanlar kendini tekrar ediyor evet, ama bu gayri ciddi yazmaniza sebepmi? Yazilanlar belli bir sure sonra bayiyormu? Sadece sizin surekli bu tarz cevaplariniz bir kullanici olarak beni rahatsiz etmese de yine mi bu adam dedirtiyor (eminim bilgi birikiminiz de vardir. Buraya yillardir bakarim gelenler gidenler vs. Daha kardes bir platform, twitter gibi takilmaniz pek hos deil. Tabi isteyen istedigini yazar ona da engel olunmaz.
Aman hocam lastikleri unutmayınben motosiklete bineceksem eğer çıkmadan önce mutlaka yanıma anahtarını alıyorum
abi hadi anahtarı kontakta kırdık yedek anahtarı nasıl takıcazNe olur ne olmaz yedek anahtar da mont cebinizde bulunsun. Özellikle eski tip kızlık bozan anahtarla sahip olan motor sahipleri kontak ya da benzin deposunu açmaya çalışırken anahtarı kırabilir.
Haklısın yanlış ifade etmişim, benzin deposunda ya da arka kuyruğu açarken diye düzelteyim.abi hadi anahtarı kontakta kırdık yedek anahtarı nasıl takıcaz
Yağmurluk, mikrofiber bez, biraz cırt, patlak tutsun diye vida veya lastik tamir seti, cırcırlı takım ve şarjlı pompa .Cümleten selamın aleyküm.
Selemizde ya da topcasemizde daima taşımamız gereken aletler, takımlar, kitler var mıdır? Sizin yanımdan ayırmam dedikleriniz neler?
vücudu tamamen sarıyorsa güzel ısıtır.mutlaka yanıma ahtapot oyuncağımı alırım ne olur ne olmaz diye
![]()
Malzeme olarak yok. Fitil şeklinde lastik tamir kiti, bütçenize uyan kompakt boyutlu herhangi bi kompresör olabilir. Avadanlığın içeriği size kalmış, ben cb250rda işime yarayabilecek alyan takımı, amortisör anahtarı, düz ve yıldız tornavida ve bikaç açık anahtardan oluşturdum.tavsiye edebileceğiniz var mı
Siz hala anahtar kullaniyormusunuz ???????Ne olur ne olmaz yedek anahtar da mont cebinizde bulunsun. Özellikle eski tip kızlık bozan anahtarla sahip olan motor sahipleri kontak ya da benzin deposunu açmaya çalışırken anahtarı kırabilir.
Sigorta kutunuzu kontrol edin. BMW lerde sigorta kutusunda mutlaka yedek sigorta yuvasi bulunur. Bu yuvalar bos ise uygun gücteki sigortalar ile doldurun.Benim m
Benim motordaki sigortalar arabadakinden daha küçük yapıda, onlara ne deniyor nasıl alınıyor bilmiyorum, yoksa bir set sigorta taşımak lazım diyorum bir ara alayım diyorum ama hep unutuyorum. internetten sipariş verecek olsak ne diyerek arayacağız onları bilemedim. Bu konu hep aklıma geliyor sonra çıkıyor aklımdan, hatırlattığın iyi oldu.
Yeni nesil araclardaki elektrik tesisati bir sigorta kutusu yerine direk arac beynine bagli calisir. Bu tür araclarda sigorta bulunmaz.o nedir hocam
Sigorta kutum hepsi dolu, belki suzukilerde de yedek yuva vardır da o da doludur ama işi şansa bırakmayıp kaç değişik sigorta varsa hepsinden birer yedek taşımak lazım.Sigorta kutunuzu kontrol edin. BMW lerde sigorta kutusunda mutlaka yedek sigorta yuvasi bulunur. Bu yuvalar bos ise uygun gücteki sigortalar ile doldurun.
Marketi olan benzincilerde bulunabilir benceSigorta kutum hepsi dolu, belki suzukilerde de yedek yuva vardır da o da doludur ama işi şansa bırakmayıp kaç değişik sigorta varsa hepsinden birer yedek taşımak lazım.
bu sigortalar normal bildiğim araç sigortalarından daha küçük tipte, onlar ne diye aranıp alınır bulsam internetten sipariş edeceğim, küçük bir ilçedeyim, burada sanayide parçacı gezeceğime internetten almam daha kolay.