Bir akıllı sensin.
Lastik tamir kiti, küçük şarjlı kompresör ve avadanlık.
lastiği sökmek için uygun anahtarlar, lastik tamir kiti yada levye, şambriyel, sibop sökmek için uç, lastik yapıştırmak için yapıştırıcı bir parça ip, sağlam koli bandı, Vizör temizleyici, bol su ,zımpara kağıdı, multitool, tornavida, temiz bez.
Motosikletin 2 zamanlı ise , buji ve buji sökme aparatı da tavsiye ederim. Aslında 4 zamanlıda da taşıyabilirsin.
O zaman bol bol okuyacaksın, araştıracaksın. Sökeceksin takacaksın. Bunu da eğitim olarak göreceksin.bunlardan anlayan adam da lazım hocam![]()
Lazım değil mi diyorsun?Bir akıllı sensin.
Akıllı olan sensin. Sen söyle.Lazım değil mi diyorsun?
O zaman bol bol okuyacaksın, araştıracaksın. Sökeceksin takacaksın. Bunu da eğitim olarak göreceksin.
Bez, Lastik fitili seti(yapıştırıcı vs), Lastik köpüğü (sadece uzun yolda), Ufak bi multitool. Hergün cepheye gidecekmiş gibi herşeyi taşımaya gerek görmüyorum arıza bi durumda emniyetli bir yere veya bir benzinliğe kendimi atsam yeterlidir
Bende izeltaşın hemen hemen bütün takımları var. Bütün el aletleri var. izeltaş değilse ceta formdur . O da değilse stanleydir. Ancak yaptığım en büyük hata da bütün el aletlerinin takımını almaktır. Mesela motosiklette ihtiyacın olacak lokmalar neler ise onları al. Benim gibi motosiklet parasını alet edevata gömme. Hatta 2. el bit pazarından al.madem konusu açılmışken onu da sorayım hocammotosikletler için izeltaşın alet takımı var. Motosikletin vidası vs uyumlu olarak tek tek mi edinmek lazım sizce yoksa dediğim tarzda hazır alet takımı mantıklı olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ufak bir el feneri gibi ışık kaynağı da olabilir gibi geldi
Bende izeltaşın hemen hemen bütün takımları var. Bütün el aletleri var. izeltaş değilse ceta formdur . O da değilse stanleydir. Ancak yaptığım en büyük hata da bütün el aletlerinin takımını almaktır. Mesela motosiklette ihtiyacın olacak lokmalar neler ise onları al. Benim gibi motosiklet parasını alet edevata gömme. Hatta 2. el bit pazarından al.
Arka tekeri sökmek için 22 lomka 24 lokma gerekiyorsa bunları al. Bütün takımı almak sana sadece boşuna masraf ve ağırlık demektir.