İyice arge ülkesi olduk gelen bişey yapıyor 3-5 sene sonra farklı bişey yapıyor yol geçen hanı gibi olduk anasını satayım. Geleceği çağdaş temellerle kuramazsak bugün açılır yarın kapanır.
İyice arge ülkesi olduk gelen bişey yapıyor 3-5 sene sonra farklı bişey yapıyor yol geçen hanı gibi olduk anasını satayım. Geleceği çağdaş temellerle kuramazsak bugün açılır yarın kapanır.
Bunları denize koy yönetici yap , kum krizi yaşanır millet kum bulamaz abi bunlar öyle kafaÇok açık konuşayım; 1000 küsür senelik Türk tarihinin en dandik yönetim dönemindeyiz. Bu kadrolara öyle ya da böyle bulaşan insanlarla çağdaş temel kurulamaz, zaten çağdaş temel dediğimiz şey geçmişte kurulmuş ama 1938'de bitmiş. Biz geçmişte kendi uçağımızı yapabilen bir ülkeydik, şimdi anca "dua edince büyüyen fasulye" pozisyonundayız.
o nasıl bir komploydu ki ordumuzu gözden düşürdü , eski siyasi partilere güvenleri sıfırladı, laikliği yere serdi bunları başımıza getirtti Allah bu moritanyalıların belasını versin bunlarda kafa yok abiBeddua etme hakkımız varsa 28 Şubat ve sonrasında Deniz Baykal'a ana avrat sövelim. Bizim de şeytan taşlamamız bu olsun.
Merhaba,Honda TR satışları globalde 2 yada 3. sırada diye izledim bir videoda yanlış hatırlamıyorsam Selçuk'du yayımlayan , yani Honda burada üretim yapmıyorsa hem ayıp eder hemde zarar eder , umarım elektrikli modellerini de çoğaltır ve TR de de üretir..
Bu mesajınızı yeni gördüm. Önceki mesajımda bundan bahsetmiştim. SelamlarSelçuk'muş evet videoyu tekrar izledim , yanlış anlaşılacak şekilde anlatmış Honda satışlarını en çok Ukrayna ve Türkiye'de arttırmış..