Tucano urbano 4stroke mont alınır mı?

Herkese iyi forumlar, Bahar aylarında ve kışın giymek için tucano urbano montunu beğendim ve mağazada denedim. sizce almaya değer mi önerileriniz nelerdir.

Alınır çok buyuk bir keyifle de giyilir...Fİyatının makul olmasının sebebi küçük ve daha çok scooter ile sehir içi ürünler üreten bir marka olup ülkemizde marka imajının gelişmiş olmaması .2013 yılında ilk montum tucano urbanoydu.Uzun zaman çok büyük keyifle kullandım.

Motosikleti
D400
Biraz inceeledim de cidden kaliteli duruyor.

Ben de DURT almıştım o da şaşırtıcı derecede sağlam ve kaliteli çıkmıştı.

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Yanlis olmasin ama nefes aldirmayan pek kaliteli olmadigi yonunda yazilar okumustum bi yerde, yerli uretim bi marka sanirim ekipman konusunda bildiginizden sasmak cok nadiren pozitif yonde etki yaratabiliyor ama gunun sonunda konu her zaman tercih meselesidir <3

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
bende birçok Tucano urbano ürünü var
marka italyan ve tarz ürünleri vardır kalite konusunda oldukça iyidir.
sanırım DRD distribütörü

bende birçok Tucano urbano ürünü var
marka italyan ve tarz ürünleri vardır kalite konusunda oldukça iyidir.
sanırım DRD distribütörü
evet drd mağazasında denedim araştırdım sadece orada var sanırım neden sadece orada var. Birde 4Stroke 4 mevsim olarak geçiyor değil mi

fiyatlar felaket , yakında ceketin içine gazete kağıdı sarmaya başlarız .

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
türkiye sınırları içinden ekipman satın alınmasına karşıyım

Ben kampanyada iken almıştım. Fiyat performans ürünü diyebilirim. Pcx ile yaptığın hız belli. Daha yukarı yönlü hızlar da nasıldır, bilemiyorum. Ürün kalite anlamında güzel ama kalıbı dar. Almadan önce denemeni tavsiye ederim.

Ben kampanyada iken almıştım. Fiyat performans ürünü diyebilirim. Pcx ile yaptığın hız belli. Daha yukarı yönlü hızlar da nasıldır, bilemiyorum. Ürün kalite anlamında güzel ama kalıbı dar. Almadan önce denemeni tavsiye ederim.
hocam kampanyadayken ne kadara almıştınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar