2025 motorsiklet fuarı

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
bulamadım.motora çanta ve kendime kıyafet alacağım.kısa zaman içerisinde olacaksa bekleyeceğim ona göre
Genelde fuarda pek işe yarar indirim falan olmuyor.
Kendime ekipman için fuara az kaldı deyip beklemiştim ama fuarda alışveriş yapacak ortam bulamayınca fuar sonrası bir cumartesi istanbul hasanpaşa'daki mahalleye gidip mağazaları gezip ekipman almıştım.
Fuar'da ancak bakmaya yarıyor ama ekipman gibi giyip denenmesi gereken şeyleri fuar kalabalığında düzgünce deneyip karar vermek almak zor iş.

Motosikleti
D400
Genelde fuarda pek işe yarar indirim falan olmuyor.
Kendime ekipman için fuara az kaldı deyip beklemiştim ama fuarda alışveriş yapacak ortam bulamayınca fuar sonrası bir cumartesi istanbul hasanpaşa'daki mahalleye gidip mağazaları gezip ekipman almıştım.
Fuar'da ancak bakmaya yarıyor ama ekipman gibi giyip denenmesi gereken şeyleri fuar kalabalığında düzgünce deneyip karar vermek almak zor iş.

Bu vesile ile sana sorayım; İzmir'den İstanbul'a bu fuarı gezmek için gelmeye değer mi? :D

Motosikleti
Bu vesile ile sana sorayım; İzmir'den İstanbul'a bu fuarı gezmek için gelmeye değer mi? :D
Fuardan ne beklediğinize göre değişir.
Eskiden yeni modeller fuarda görülüyordu, bir yandan da buluşmak için ortam oluyordu, ama şimdi yeni modeller hakkında fazlasıyla bilgi internette var zaten, kim ne demiş sosyal medyadan ulaşılabiliyor, bu yüzden o kalabalığa girip hiç almayacağım motorları sırf görmek için uğraşamam deyip gitmiyorum.
eskiden fuarlarda indirim olabiliyordu o da kalmadı, eticaret çıktı artık her şey her zaman olabildiğince indirimli.

Fuar için vakit harcayacağıma zaten çok kısıtlı vakit bulabildiğim sürede 2-3 arkadaşımla buluşup köfteci rotalarında sürmeyi tercih ederim.

Tabi bu dediklerim tamamıyla benim kişisel görüşüm. Başkasını bağlamaz, hemen dövmeyin. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İzmir gibi güzel yerdesiniz, ne işiniz var istanbula geleceksiniz diye de eklemiş olayım, miss gibi sıcak memleket, çıkın sürün. :)

Motosikleti
D400
@espresso

bayramda zaten tur sırasında muhtemel geleceğim ama önden de bi gel git yapsam mı diye düşündüm.

gerçi dogru geçen sene bile büyük firmalardan katılım azalmıştı şimdi hatırladım. Bir de kalabalık sevmem; en temizi hiç uğraşmamak.

Köfteci olayı tabi mantıklı ama grup sürüşünü hiç sevmiyorum, mümkün seviye yapmamaya çalışıyorum.

Motosikleti
@espresso

bayramda zaten tur sırasında muhtemel geleceğim ama önden de bi gel git yapsam mı diye düşündüm.

gerçi dogru geçen sene bile büyük firmalardan katılım azalmıştı şimdi hatırladım. Bir de kalabalık sevmem; en temizi hiç uğraşmamak.

Köfteci olayı tabi mantıklı ama grup sürüşünü hiç sevmiyorum, mümkün seviye yapmamaya çalışıyorum.
Biz de zaten bilinen alnamda grup sürüşü yapmıyoruz, Cyan, Tommy, Gökhan haberleşiyoruz, gelebilen geliyor, bazen Nikki de geliyor hatta bir keresinde Killingroad da gelmişti, bu şekilde 3-4 motor oluyoruz en fazla, öyle grup şeklinde değil de zaten aramızda en az 500m olacak şekilde çok da yüksek tempoda olmadan riske girmeden sürüyoruz, tek sıkıntı köfteciye girince kendimi kaybedip yarım kilo köfte yiyorum, bu göbek erimeyecek. :))

Motosikleti
D400
Biz de zaten bilinen alnamda grup sürüşü yapmıyoruz, Cyan, Tommy, Gökhan haberleşiyoruz, gelebilen geliyor, bazen Nikki de geliyor hatta bir keresinde Killingroad da gelmişti, bu şekilde 3-4 motor oluyoruz en fazla, öyle grup şeklinde değil de zaten aramızda en az 500m olacak şekilde çok da yüksek tempoda olmadan riske girmeden sürüyoruz, tek sıkıntı köfteciye girince kendimi kaybedip yarım kilo köfte yiyorum, bu göbek erimeyecek. :))

o zaman güzelmiş :D

geleceğim zaman yazayım belki bi köfteci buluşması yaparız. Gerçi bana saldırmak isteyen kişi sayısı daha fazladır ama olsun :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İzmir gibi güzel yerdesiniz, ne işiniz var istanbula geleceksiniz diye de eklemiş olayım, miss gibi sıcak memleket, çıkın sürün. :)
Abi İzmir 2 gündür Sivas gibi. Ben ki kolay kolay üşümem, ben bile sokakta mont giymeye başladım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fuar zamanı ben de İzmir'den İstanbul'a motorla gelebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar