bulamadım.motora çanta ve kendime kıyafet alacağım.kısa zaman içerisinde olacaksa bekleyeceğim ona göreOlacak. Etkinlik takvimlerinde paylaşıyor sayfalar.
Genelde fuarda pek işe yarar indirim falan olmuyor.bulamadım.motora çanta ve kendime kıyafet alacağım.kısa zaman içerisinde olacaksa bekleyeceğim ona göre
Genelde fuarda pek işe yarar indirim falan olmuyor.
Kendime ekipman için fuara az kaldı deyip beklemiştim ama fuarda alışveriş yapacak ortam bulamayınca fuar sonrası bir cumartesi istanbul hasanpaşa'daki mahalleye gidip mağazaları gezip ekipman almıştım.
Fuar'da ancak bakmaya yarıyor ama ekipman gibi giyip denenmesi gereken şeyleri fuar kalabalığında düzgünce deneyip karar vermek almak zor iş.
Fuardan ne beklediğinize göre değişir.Bu vesile ile sana sorayım; İzmir'den İstanbul'a bu fuarı gezmek için gelmeye değer mi?![]()
İzmir gibi güzel yerdesiniz, ne işiniz var istanbula geleceksiniz diye de eklemiş olayım, miss gibi sıcak memleket, çıkın sürün.Bu vesile ile sana sorayım; İzmir'den İstanbul'a bu fuarı gezmek için gelmeye değer mi?![]()
Biz de zaten bilinen alnamda grup sürüşü yapmıyoruz, Cyan, Tommy, Gökhan haberleşiyoruz, gelebilen geliyor, bazen Nikki de geliyor hatta bir keresinde Killingroad da gelmişti, bu şekilde 3-4 motor oluyoruz en fazla, öyle grup şeklinde değil de zaten aramızda en az 500m olacak şekilde çok da yüksek tempoda olmadan riske girmeden sürüyoruz, tek sıkıntı köfteciye girince kendimi kaybedip yarım kilo köfte yiyorum, bu göbek erimeyecek.@espresso
bayramda zaten tur sırasında muhtemel geleceğim ama önden de bi gel git yapsam mı diye düşündüm.
gerçi dogru geçen sene bile büyük firmalardan katılım azalmıştı şimdi hatırladım. Bir de kalabalık sevmem; en temizi hiç uğraşmamak.
Köfteci olayı tabi mantıklı ama grup sürüşünü hiç sevmiyorum, mümkün seviye yapmamaya çalışıyorum.
Biz de zaten bilinen alnamda grup sürüşü yapmıyoruz, Cyan, Tommy, Gökhan haberleşiyoruz, gelebilen geliyor, bazen Nikki de geliyor hatta bir keresinde Killingroad da gelmişti, bu şekilde 3-4 motor oluyoruz en fazla, öyle grup şeklinde değil de zaten aramızda en az 500m olacak şekilde çok da yüksek tempoda olmadan riske girmeden sürüyoruz, tek sıkıntı köfteciye girince kendimi kaybedip yarım kilo köfte yiyorum, bu göbek erimeyecek.)
Abi İzmir 2 gündür Sivas gibi. Ben ki kolay kolay üşümem, ben bile sokakta mont giymeye başladım.İzmir gibi güzel yerdesiniz, ne işiniz var istanbula geleceksiniz diye de eklemiş olayım, miss gibi sıcak memleket, çıkın sürün.![]()
Fuar her sene oluyor, Geçen yıllar koro na yüzünden olmamıştı. Yamaha ve honda gene katılmıcak %99.Arkadaşlar bu sene motorsiklet fuarı olacakmı?