Zincir Kilit Önerisi ve Motosikleti Dışarı Park Etmek

Evet ürün bu. Artago 32s olanı özellikle çok üst düzey bir kilit. Bu disk kilitlerini isterseniz 2.elde takip edin. Ara ara düşüyor fiyatları. Ben sarı sitede model adı yazarak 3-4 günde bir baktım ve bir kaç haftada buldum. Sıfırına göre yüzde 60 daha uyguna aldım ve hala bende 👌
İkinci el takip etmek mantıklıymış, sıfırı bütçemi aşıyor açıkcası. Teşekkür ederim, ben bi sarı siteyi inceleyeyim

İkinci el takip etmek mantıklıymış, sıfırı bütçemi aşıyor açıkcası. Teşekkür ederim, ben bi sarı siteyi inceleyeyim
Ben size yazmadan önce bakmıştım. Bulsaydım söylerim ama çıkmadı. Siz bu süreçte ara ara girip artago 32s veya abus 8077 gibi aramalar yaptırıp takip edin. Takip ettiğinize değecektir 🙏🏻 rica ederim ne demek

Ben size yazmadan önce bakmıştım. Bulsaydım söylerim ama çıkmadı. Siz bu süreçte ara ara girip artago 32s veya abus 8077 gibi aramalar yaptırıp takip edin. Takip ettiğinize değecektir 🙏🏻 rica ederim ne demek
Abusun ikinci eli bile pahalı gelir gibi bana :) ama genel olarak sarı siteyi de takip edeceğim, teşekkürler

Motosikleti
D400
onguard zincir 14mm.
Onguard u kilit ayrıca tekere.
Güzel bi disk kilidi.
Branda.
Süphaneke.

Taşınırken en büyük kriterlerimden birisi otopark / motoru koyacak güvenli nokta.

onguard zincir 14mm.
Onguard u kilit ayrıca tekere.
Güzel bi disk kilidi.
Branda.
Süphaneke.

Taşınırken en büyük kriterlerimden birisi otopark / motoru koyacak güvenli nokta.
Onguarddan yana tercihimi kullanırsam 10 ve 14 mm arasında ciddi fark olur mu? Arada çok fiyat farkı var çünkü.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Onguarddan yana tercihimi kullanırsam 10 ve 14 mm arasında ciddi fark olur mu? Arada çok fiyat farkı var çünkü.

Olur tabi hocam, 10mm oldukça ince. sanırım 1k civarı fiyat farkı var ancak motor güvenliği için yüksek bir tutar değil.

14mm almanızı tavsiye ederim.

Olur tabi hocam, 10mm oldukça ince. sanırım 1k civarı fiyat farkı var ancak motor güvenliği için yüksek bir tutar değil.

14mm almanızı tavsiye ederim.
2 binden biraz fazla fark ama ben de en baştan beri 10 mm üstü almaya niyetliydim zinciri. 10 mm alırsam içine de sinmez muhtemelen :) Teşekkür ederim tavsiyeniz için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar