GT 250 Comet (hyosung) Son Hız Videosu-160 km hız

Siz sağolun...
Video biraz değişmiş mi ne:bounce: Anlıyorum,böyle daha iyi tabi,sitenin dışında yapacağımızı yaptık zaten mete_han'a:)

Abi orjinalini bozmasaydınız keşke...Şimdi birileri eleştirdi diye olmamalıydı bence....Bir hatıra olarak dururdu...Ben muhatabı olarak mutluydum memnundum...

Ne güzel de duruyordu "Mete_Han'a atfen" kısmı...:queen:

Olcay birde tüm mesajlara müdahale etmişin ya...Ben bi şikayette bulunmadım ki abi ya...Girende bana çıkanda bana...parmakda bana değilmi ama...ben parmağımı isterim abi...:queen: :p

ulan işin içinde mod olunca ağız tadıyla makarada olmuyor ha...:pale:

Moderatör tarafında düzenlendi:
:cherry:
ya Mete abi bu Olcay sinsi dedim dinlemedin abi bak adam topic açmadan video bile çekmiş abi

:cherry:
ya Mete abi bu Olcay sinsi dedim dinlemedin abi bak adam topic açmadan video bile çekmiş abi

kanka kafanı gözünü yaracam ama Devletin malısın başım ağrır sonra...Kaç gündür evdesin...İnsan bi siteye girer ya...yiyiom içiyom yatıyom vs...der...:pale:

geldinmi sağ salim...şafak kaç oldu...110 falanmı...

ee metehan abi daha daha nasılsın ya. topicte sesin solugun çıkmaz olduu:queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Anırdım diyor ama?...Duyan oldumu?.....Valla ben duymadım...Ses kaydı isterük.....:p

abi niye hala montaj falan diyosunuz ki youtube da benzeri bir sürü video var hepsi montajmı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Son düzenleme:
http://www.youtube.com/watch?v=mYM4RRGgaxI&mode=related&search=
burada da 174 yapıyo peki bu dogru mudur veya modifiye var mıdır?

ekledigin video gt 250 r videosu comet degil. tamam 250 r ile comette aynı motor var fakat 250 r modeli comete göre daha yere yakın ve motoru kullanırken biraz yatman gerekiyor. buda motorun ve senin rüzgarla daha az temas etmen demek ve böyle şartlarda o hız yapması normal diye düşünüyorum. bu arada eleman redline bile aşıyor bee. motoru uzun süre böyle kullanıyorsa vay o motorun haline:pale:

[YT]mYM4RRGgaxI&mode[/YT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
106 dan 164 e birden nasıl çıktı anlayamadım?.....Arada kayıtlarda ilaveler mi var yoksa bu arada çok mu seri bu motor?....

videonun sonundaki orta parmak ne oluyor...:queen:

bu makine bu hızları yapar...:bounce: tabii sürekli değil...

Oldu olacak bende araya Papua Yeni Gine'den bi Twister son sürat videosu ekleyeyim.:p

[YT]af9ttKzhVfk[/YT]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar