Motosiklet mi o da ne?

Olimpus dağının tepesindeki Zeus ve diğer tanrıların ateşini çalıp, yoksul ve üşümekte olan halka götürdüm. Bunun için Zeus tarafından cezalandırıldım...

:D:D hoş geldin şu üstteki yazını okudukca gülüyorum :D çokmu pc oyunu oynadın yoksa mitolojik kitaplarımı çok seviyosun :) senpatik yaklaşımın çok güzel.motorun dış güzelliginden öte güçünüde keşfetmeni bekliyorum:)mutlu kal

Üyelik tarihiniz yaşımdan büyük :), maşallah.

Eskiden burası dutluktu :)

Zaman çabuk geçiyor dostum. Dönüp geriye baktığında hala motordan kopmamışsan, keyifle ve dostlarınla biniyorsan hiç de üzülmüyorsun. Aman diyeyim, ekipman tam şekilde, gaza gelmeden sakin sakin :)

Motosikleti
Ns200 15"
Eskiden burası dutluktu :)

Zaman çabuk geçiyor dostum. Dönüp geriye baktığında hala motordan kopmamışsan, keyifle ve dostlarınla biniyorsan hiç de üzülmüyorsun. Aman diyeyim, ekipman tam şekilde, gaza gelmeden sakin sakin :)

Motosikletten artık istesemde kopamıyorum çünkü bir parçam oldu, motosiklet kullanıcak dostum yok fakat keyifle kullanmak cabası. Bir ömür boyu gazlamak ve özgür olmak için sakin ve gaza gelmeden kullanmaktan başka çarem yok :).

Motosikletten artık istesemde kopamıyorum çünkü bir parçam oldu, motosiklet kullanıcak dostum yok fakat keyifle kullanmak cabası. Bir ömür boyu gazlamak ve özgür olmak için sakin ve gaza gelmeden kullanmaktan başka çarem yok :).

Grubun yoksa bizim Şeytan İcadı grubuna katılabilirsin. İstanbul ağırlıklı olarak Türkiye'nin çeşitli yerlerinden arkadaşlarımız var. Çok büyük bir grup değiliz ama fırsat buldukça geziyoruz.

Motosikleti
Ns200 15"
Grubun yoksa bizim Şeytan İcadı grubuna katılabilirsin. İstanbul ağırlıklı olarak Türkiye'nin çeşitli yerlerinden arkadaşlarımız var. Çok büyük bir grup değiliz ama fırsat buldukça geziyoruz.

Ben yüksek ihtimalle sizlere ayak uydurabilecek bir insan değilimdir :) ama davetiniz için teşekkür ederim.

tkc

merhaba, üyeliğim yeni onaylandı ve bu benim ilk mesajım.
buraların şeytanı sizmisiniz?

Sende burdasın ya .. :queen:
Erhan beni gizli ajan mod yaptı... :queen:

Maaşa bağlasa şimdiye emekliydin bir kez daha :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

Neredeyse 20 yıl geçmiş. O zamanlar 20'li yaşlarda olsanız şimdi 40'lı yaşlardasınız demek ki. Tadını çıkrın, 40'lar en güzel zamanlar, sonrası bayır aşağı. :)

Vallahi öyle... 20 yıllık motorcu olduk :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

Aradan geçen 20 yıl,bir ara kayboldun gittin,tekrardan hoşgeldin

Aslında ben hep motosikletleydim de sosyal medya forum mantığını öldürdü malum. Facebook, Instagram, Youtube takıldık işte :)
Eskileri görmek hem sevindiriyor, hem duygulandırıyor :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tanımasam da tanışmasam da özellikle 2010 öncesi üyelikleri olup da hala yazmaya devam eden eski üyeleri görünce çok mutlu oluyorum. Şimdiki aklım olsa bir 10 sene daha önce bu işlere girişirdim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tanımasam da tanışmasam da özellikle 2010 öncesi üyelikleri olup da hala yazmaya devam eden eski üyeleri görünce çok mutlu oluyorum. Şimdiki aklım olsa bir 10 sene daha önce bu işlere girişirdim.

Burdan tanıdığımız çok değerli dostlarla haala aktif buluşup görüşüyoruz...
Bir zamanlar moto yazdığın zaman gogılda ilk burası çıkıyordu... :)
Tesadüf bende ilk çıkana tıklamıştım o zamanlar :)

Çooook uzun bir aradan sonra bir göz atayım istedim. Prometheus ve alp_tunay, ikinizi de hatırlıyorum :)
Neredeyse 20 sene olmuş foruma başlayalı, dile kolay.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
vay prometyus, nabersin?
ben de bir kaç ayda bir uğrayıp bikaç bişey karalayıp kayboluyorum ama buralardayım halen

Motosiklet motor ile calisan ayak gücü gerektirmeyen, deh deyince giden, cüüüüüssss, birrrrrrrr deyinye duran saman ve arpa kepek karisimi ve suya ihtiyac duyulmayan eski adi fransizca Velospice Türkceye velespit olarak devsirilmis iki tekerlekli bir kara tasiti olup merkezkac kurllarina uyularak sürülen bir tasittir. Sen istersen önce bir velespit al eger varsa, elektikli olani ile degistir, zevkine varirsan büyütüp onun abilerini ve sonrada babalarina terfi et ve sonundada dedelerinin de bir hatirlarini sor,hangisini seversen onda karar kilarsin sayin Promatheus.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar