Motosiklet mi o da ne?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin.. en kısa zamanda motor sahibi olursun aramızda

Askerlik olmasa 2 ay sonra motorumla aranızda olacaktım ancak eylülde döneceğim askerden, sanırım o zaman motorumla aranızda olurum.

Hoşbulduk ayrıca :)

anaa prometheus gelmiş onur hoşgeldin abi kusura bakma seni yeni gördüm valla biraz geç olcak ama hoş geldin abi valla çok sevindim abi bu son günlerde işler dolayısıyla pek giremiyorum siteye tesadüf siteye şöle bir göz atarken gördüm tekrar hoşgeldin aramıza şeref verdin:rendeer:

Arkadaşlar selam diyiim ben size !!! aranızda bir kırık motor hastası daha oldu hayırlısı artık !!!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ooyyy oyyy oyyy kimleri görüyorum.prometheus hocam gelmiş(dönmüş).dostum çokkk çookk çokkk hoşgeldin sefalar getirdin:rendeer: :rendeer:

@ barisci26, @crazy_devil; teşekkür ederim arkadaşlar hoş bulduk. Ne çok sevenim varmış da haberim yokmuş :)

@Baracuda1, sen de hoş geldin :)

Zaten çoktandır aranızdaydım da sadece ara vermiştim. Tekrar döndüm yuvaya... Sevgiler...

powerbyaydin' Alıntı:
site olayı tutmadı galiba
eh işe girip de para kazanmaya başlayınca vakit olmadı :salut:
hem başının belası olmaya geldim yine :p

@Skullhunter, merhaba sana da yuvanın müdürü :p
@alestevardiya, hoşbulduk tanışırız yenilerle de daha burdayım :)

Gereksiz bulunduğu için değiştirilmiştir.

Son düzenleme:
@dishy, tanıyamadım seni yaf :silent: Yani nickini hatırlıyorum da, fazlasını hatırlamıyorum :(

@muvattali, aman efendim o sizin tatlılığınız :) Seninle çok uzun süre geçirememiştik forumlarda, eminim şimdi daha fazla bilgi paylaşacağız.

Ondan hiç şüphem yok Pro kardeş, yani tatlılığımdan değil, bilgi paylaşımından söz ediyorum ha, yanlış anlaşılma olmasın :mrgreen: . Sonra adımız tatlı çocuğa neyin çıkar, uğraş dur işin yoksa :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar