Motosiklet mi o da ne?

bi tanişma için 60 yanıt. herkes tanıyor bi ben tanımıyom herhalde.
neyse hosgeldın prometheus.
elbet tanısırız bı sekılde dunya kucuk.

Üye olduğum zamandan sonra bir ara kopukluk yaşadım da, ben iki kere hoşgelmiş oluyorum o yüzden böyle çok.
Tanırsın sen de yakında beni :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kim lan bu Prometheus nickli zibidi???

Özelde de sohbetim olduğu bir dostum forumdaki yazıların birinde bana bunu demiş. :sunny: Beni bilir kendisi ama yine de forumda yanlış tanınmamak için açıklama yapayım dedim.

Öncelikle kendime bir lakap takarak (nick harici) MUHALEFETHEUS dedim. Yani çoğunuzun içinizden geçirip de yüzüme söylemediğiniz, diğer kesimin de samimi olduğumuz için dışından geçirdiği lakap.

Yunan Mitolojisi'nde Prometheus, tanrıların dağı Olimpus'ta yanan ateşi -cezasını bile bile, tanrılardan alıp yoksul ve soğuktan üşüyen halkına götürmüştü. Ya da bir Don Kişot kendinden büyük yel değirmenlerine millet deli dese de kafa tutmuştu...

Asıl meseleye gelirsek, ben Prometheus nicki zibidi yani Onur, kendine ters gelen bir şeyi hiç çekinmeden ortaya koyan biriyim. Bu ortaya koyduğum şeyler iyi olunca insanların çok hoşuna gidiyor. Yani bravo diyorum, destekliyorum, daha iyi olması için elimden geleni yapıyorum vs. Amaaa, ya bir eleştiriyse bu :sunny: Evet ben yine olduğu gibi söylüyorum ancak bu sefer tepkiler nedense(!) sert oluyor.

Sonuç itibariyle kimseyi pof poflama (poh poh veya benzerleri de olabilir) ya da rezil etme gibi düşüncelerim yok. Bunlar zaten çocukça düşünceler... Bence "yapıcı tartışma"nın kimseye zararı olmaz. Ben bu başlıktaki gibi "Motosiklet mi o da ne?" derken, etrafıma tavsiyeler veren biri olduysam bunu bu foruma borçluyum. Bilgi elde ettiğim bu forumda kimseyi kırma, incitme gibi bir düşüncem yok buna emin olun. Sizleri bilerek kırdığımı düşündürecek şeyler yaptıysam tek tek özür dilerim.

Sonuç olarak sizleri bilmem ama BEN HEPİNİZİ SEVİYORUM!!! :queen:

Saygılar ve sevgiler efendim... :sunny:
İşte proyu siteye çağıran.....:queen:
Tamam itiraf ediyorum, pro yu çağıranlardan biriyim, cezası neyse çekeceğim:mrgreen:

Biz de seni seviyoruz procum.....:cat::cat::cat:

Bu arada seni tanımayanlar da tanısın hemde nostalji olsun diye hortlattım.....:cherry::cherry:

adam olacak PRO motorundan yazısından belli olur diye boşuna dememişler bak şimdi hüzünlendim yıllar nasıl geçiyor daha dün motosiklet mi oda ne derken şimdi aslanlar gibi KOÇUM BENİM :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
adam olacak PRO motorundan yazısından belli olur diye boşuna dememişler bak şimdi hüzünlendim yıllar nasıl geçiyor daha dün motosiklet mi oda ne derken şimdi aslanlar gibi KOÇUM BENİM :mrgreen:

Nerden nereye demi?... Şimdi Capanord kullanıyo..... :cat::cat:

ah ah nasıl geçiyor yıllar şimdi burada olsada okusa pro can :mrgreen::p

abicim nebu ya 4 sene geçmiş maşallah kıskandım vallah bizim daha 6ay oldu nezaman kıdem alcam neyse allah hapimize çok uzun ve sağlıklı mutlu bir hayat nasip etsin saygılar herkese ve dostluğu bilenlere

Hey gidi 3,5 yıl olmuş. Gerçi arada askere gidip geldik ama neyse :)

Siz bilmezsiniz, forum ilk açıldığında hiyerogliflerle anlaşıyorduk biz :p Anasayfa daha soğumamıştı :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok be..Allah korusun......:wiinkk::wiinkk:

Burda hatta başımızda bekçi..... Kendisi moderatör......

moderatör old. biliyorum da burda olsaydı okusaydı falan deyince Allah korusun bişe oldu sandım:pale: aman iyi olsun :cat:

prometheus hoşgeldin, kalıcı ve katılımcı olman dileği ile :rendeer:

:queen::queen:::koop::::koop::

prometheus motor mu almış hadi canım motordan anlamaz o binemez :mrgreen::p:wiinkk:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
arkadaşım aramıza hoşgeldin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar