Hayabusa oldu Hayelbusa

Motosikleti
cbf 150
Merhaba sevgili arkadaşlar,

ilk ehliyetimi 1999 yılında b olarak aldım. Ozamanlar gençlik işte zzr ile motor hayatına başladık. Kaçak köçek 2005 yılına geldik ve artık bir ehliyet alalım dedik tabi yeni motorla beraber <hayabusa<

a2+b ehliyetim oldu 2005 yılında çok mutluydum artık heryere 300km hızla gidebilicektim lakin gitmedim :)

Gel gelelim yıl oldu 2024 ve artık yeni ehliyete geçme vakti geldi. Gittim nufus müdürlüğüne verdim evrakları. Birde ne görim artık motora binemiyorum sadece b ehliyeti kaldı elimde. Hayabusa oldu hayalbusa.

Ben motoruma nasıl gene binebilirim bana verilmiş a2 hakkı neden yendi bilgisi olan varmı.

saygılar

Motosikleti
CB650R
Yanlışlık yapmışlardır tekrar başvurun derim

Bende A ehliyet ekledim 1 hafta önce, ne hikmetse 01.06 gözlük+lens hastalığını silmişler. Üstüne düşmedim işten izin al git gel uğraşamam şahsen
Ama sizin durumda şu an yaklaşık 10-12bin liraya mal olan bir ehliyet sınıfından bahsediyoruz

Motosikleti
cbf 150
Evet bir hata var, yolda bir polis memeruna sordum. Bana dediği belki zaman aşımı olmuştur dedi 10 sene bu ehliyetler dedi. Ya benim zamanımda bu ömürlük veriliyordu ne zaman aşımı.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
bana verilmiş a2 hakkı neden yendi bilgisi olan varmı.

Yemeyenin malını yerler.
Sertifikaların ehliyete dönüştürülmesi için 01 Ağustos 2014'e kadar üç kere süre uzatıldı. On yıl altı ay geç kalmışsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar