Getirilememesi diye bir şey söz konusu değil. Ama soru sıfırlayabilir miyiz ise başka. =)
Hayır eski km geri gelsin istiyorum içerideki herhangi bir parça aktarımı ile bunu yapabilirmiyiz yada servis yapar mı?
Mt25 değil ama cb250r gösterge değişti, km direk sıfırlandı maalesef. Servis kaydı oluyo muayenede sorun yaşanmıyo diye biliyorum, inşallah yaşamam.
Servis bilgisayarına bağlandığında yeni km girilir. Sigortadansa zaten servistedir onlar sen söylemeden halleder.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
ne saçmaymış o ya. kağıt resmiyse muayenecinin ters günü değilse heralde sorun olmaz da, saçma işmiş.
Servis bilgisayarına bağlandığında yeni km girilir. Sigortadansa zaten servistedir onlar sen söylemeden halleder.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
ne saçmaymış o ya. kağıt resmiyse muayenecinin ters günü değilse heralde sorun olmaz da, saçma işmiş.
Yani göstergeyi kendim değiştirsem sonradan gittiğimde servis bunu yapar mı basit grenaj kırığı olduğu için parçaları kendim alıp değiştirmeyi düşünüyorum tek sorun gösterge maalesef
Bunu soracağın kişi ben değilim servis
Kendin değiştirip gidersen ben karışmam diyebilir ve haksız da sayılmazlar.
Yani servis tarafından km'si değiştirilemeyen "yedek parça" ekran çok saçma bir şey. Tasarlayan angutları tebrik ediyorum. (Suistimale açık bir olay olması bizi ilgilendirmez, suistimal edilemeyecek bir düzen kurulabilir gayet...)
Piaggio'nun kullandığı sistem PADS'de o menüye girerken eşşek kadar uyarı var, sadece yükseltme yapılabilir diye. Bu kadar basit yahu bunun önünü almak.