- Konu Yazar
Merhaba Tekirdağ'dayım öğrenciyim Eylülün son haftası pazar günü a2 ehliyet sınavında girdim her engeli yaptım tam 2. Etaba geçecek iken ehliyet sınavı görevlisi koşarak yanıma geldi. Kontağı kapattı sen yere bastın dedi bana oysaki ben ne çizgiye temas ettim ne de ayağımı yere basmıştım kabul etmedim sonra bana dedi sen dengeni kaybediyordun ayağın kaydı muammelesi çekti 8 de dönerken gazı çektim diye beni biraz sarsmıştı
ama buna da itiraz ettim adam bana 8 den düz çıktın dedi bende dedim dönmeden nasıl düz çıkabilirim dedim yine kabul etmediler ve ekipmanları çıkardılar öğrenciyim hakkımı nasıl arayabilirim ehliyet kursu 2. Sınav hakkı için 2250 istiyor haksız yere bırakıldığımı düşünüyorum yönetmelikte yazmayan nedenlerden elendim yardımcı olabilir misiniz
ama buna da itiraz ettim adam bana 8 den düz çıktın dedi bende dedim dönmeden nasıl düz çıkabilirim dedim yine kabul etmediler ve ekipmanları çıkardılar öğrenciyim hakkımı nasıl arayabilirim ehliyet kursu 2. Sınav hakkı için 2250 istiyor haksız yere bırakıldığımı düşünüyorum yönetmelikte yazmayan nedenlerden elendim yardımcı olabilir misiniz