Motosiklet arkadaşı arıyorum :)

Merhaba arkadaşlar,
Adım Barış, 45 yaşında bir öğretmenim.
Yaklaşık bir yıldır scooter kullanıyordum ve bu arada A ehliyeti aldım. Bütçeme uygun alabileceğim en iyi vitesli başlangıç motoru olarak N250yi seçtim ve bir haftadır sürüyorum ya da alışmaya çalışıyorum. Tek başıma olmasam daha çok ve keyifli süreceğimi düşünüyorum ama tanıdığım motor kullanan bir arkadaşım yok. Çankaya Birlik Mahallesinde oturmaktayım, beraber sürüş yapabileceğim arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim. İnstagram: kargakara

Merhaba , sitede İstanbul ve İzmir köfte ekibi faal ama Ankara'dan yazan pek yok..

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Merhaba arkadaşlar,
Adım Barış, 45 yaşında bir öğretmenim.
Yaklaşık bir yıldır scooter kullanıyordum ve bu arada A ehliyeti aldım. Bütçeme uygun alabileceğim en iyi vitesli başlangıç motoru olarak N250yi seçtim ve bir haftadır sürüyorum ya da alışmaya çalışıyorum. Tek başıma olmasam daha çok ve keyifli süreceğimi düşünüyorum ama tanıdığım motor kullanan bir arkadaşım yok. Çankaya Birlik Mahallesinde oturmaktayım, beraber sürüş yapabileceğim arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim. İnstagram: kargakara

ANMOK ile tanis diyecektim ama coktan irtibat kurmussun. Dogru yerdesin . Yas grubu olarak anlasabilecegin nezih insanlardir.

Sevgilerimle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar