Böyle bir şeyi ilk defa sizden duydum. Çok garip geldi. Hani çin ve ya hint menşei markalar olsa anlarım da Kawasaki'de böle bir sorun olması şaşırttı açıkçası.
Eğer ehliyetiniz kurtarıyorsa Hornet o da olmazsa 07 bakabilirsiniz. Tecrübe ile alakalı çok sorun olacağını sanmam. Motor kullanırken soğukkanlı olma işini çözdükten sonra çoğu motora hızlıca adapte olunabilir bence. Şu anki motorun bi tık üstüne çıkarsanız yakın zamanda da yetmeyecektir. Eğer güvenli sürebileceğinize inanıyorsanız ve trafiği iyi okuduğunuzu düşünüyorsanız biraz daha büyük motor almak iyidir diye düşünüyorum.
Kawanın şikayetleri markadan değil onu türkiye ye getiren z moto dan kaynaklı.
Tamam onun farkındayım ama belli konumlara erişmiş bir markanın distribütörlüğünü yaparken ciddiyetsiz olmak bile garip. Şahsen ben böyle bir işe kalkışsam markayı da temsil ettiğim için ona göre davranırım.
z-moto için bende hep şikayetler duyuyorum ama ben değiştirecek olsam direkt z500ü yapıştırırdım. yeşili yeter.
Denilene göre Z moto nun sahibi milyonermiş marka yı da sadece prestij için elinde tutuyormuş bu yüzden kimin memnun olup olmadığı adamın çok mikinde değilmiş. Yıllar önce sadece euro ile motor satıyorlardı. Ederinde bir emtia götürsen dahi git çevir getir diyorlardı. Hesabını sen yap.
Habaş Holding'in sahibinin firması ama grup şirketlerine bağlı değil. Adam çok yaşlı ve hem araba, hem de motor delisi. Honda'nın Gebze'de yer alan fabrika arazisini bu adam satın aldı diye biliyorum, araba üretme planı varmış.
Eğer habaşın sahibi ise kendisinin Çok gaddar birisi olduğunu söyleniyor. Her sene Aliağa da çelik fabrikasında birsürü işçisi iş kazalarından dolayı ölüyormuş.