etsede, o arabalar artık yolda mı? yolda. biz ise ‘3,5 lt yerine 3 lt ile 100 km gidebilir miyiz?’ diye yollardayız. defansif süre süre başka dünyada süreceğiz yakında, herşeyden uzak

o yüzden yıl 2050 falan değilse bana etmiyor. o tarihte de motosiklet süremem muhtemelen..
zamanında rs200’de koskocaman mühendis hatası vardı -gidonlarında, ne ifade etti? satmadı mı? o test firmaları ‘killingroad, nicknamer motosiklet alacaklar bende onları düşüneyim yardımcı olayım’ diye test etmedi sonuçta. bunu açıklamaları ve özür dilemeleri bile takdir gerektirir bence. ayrıca bu listedeki bir marka geçenlerde ayıplı suv satıp, sonra bir de üste çıkmaya çalışmamış mıydı? toyota ve yamaha’dan elbette beklemezdim ama toyota seri üretimde bunu düşünemediklerini ifade etmiş.
sen (killingroad), cyan, nickfurrie, arndiol, tommygun; deseniz ki ‘tracer güzel motosiklet ama eski versiyonunda hiç özellik yok’, ben ne düşünmeliyim? ‘ne biliyorlar ki?’ diyerek almalı mıyım çünkü nasılsa sertifikası var

yoksa ‘ya bu adamlar motosiklet üstünde vakit geçirmiş, vardır bi bildiklerimi’ mi derim? daha defansif olan ve bence olması gereken; ikisini de dikkate almamız gerektiği.
sadece benim için birşey ifade etmeme kısmı şu: motosikletten beklentim yok. airbag sistemi dahi olmayan bir araç ki abs gelmemiş motosikletler var. dolayısıyla testler bana birşey ifade etmiyor. fiziken fren tutuyor, koskoca doğayı kirleten alanlar duruyor, kulağımızın arkası motosikletimize mi sıra geldi? herkes motosiklet sürse dünya daha iyi biryer olurdu. ne emisyon ne güvenlik testi. herkes kuralıyla yaşar giderdi. yapılamaz mı? yapılır hatta yapılmışı var: motosiklet değil ama geçen gün bir ada tanıtımı izledim orada da insanlar senelerdir herşeyden uzak yaşıyorlardı. Santa cruze del islote idi sanırım. sertifika, toplumun kendisi olmuştu.
biraz uzun oldu ve anlatmak istedimi daha geniş ifade etmeliyim gibi düşünüyorum ama genel fikrim bu.
tekeriniz düz basın.