- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Sağolasın üstat Ptesi sabahı erken yola çıkıp İzmir'e gideceğim için Pazar günü dinleneceğim evde.
İzmir de ne iş yapıyorsun ? Sık sık geliyorsun anladığım kadarıynan..
Sağolasın üstat Ptesi sabahı erken yola çıkıp İzmir'e gideceğim için Pazar günü dinleneceğim evde.
Ben de motoru satılığa çıkadım, Trakya rotalarına uygun bir motorla bu yaz Trakya'da köfte yemediğim köfteci bırakmayacağım.
İzmir de ne iş yapıyorsun ? Sık sık geliyorsun anladığım kadarıynan.... Yakınlarda olursan kahve ısmarlayabilirim...
şarköy sağlamtaş köftecisinde fiyatlar
porsiyon 150
yarım 75
basmadan gelirseniz 750 lira git gel yeter istanbul-şarköy arası
gaziemire yolun düşerse beklerim..Bizim genel müdürlük orada, ben gayrimenkul sektöründe franchising veren bir şirketin operasyon ve franhise geliştirme departmanını yönetiyorum. Zaten Mayıs ayı içinde komple yerleşiyorum İzmir'e.
şarköy sağlamtaş köftecisinde fiyatlar
porsiyon 150
yarım 75
basmadan gelirseniz 750 lira git gel yeter istanbul-şarköy arası
Yeni motoru alayım ilk işim Şarköy'e köfte yemeğe gitmek olacak.
Artık hakikaten dışarıda yemek enayilik olmaya başladı. Geçen hafta biz de Cyan ile kanat yemeye herzamanki yerimize gittik. Kişi başı 1,5'er kanat, 1 küçük salata, 1 ayran, 1 Cola ve 2 suya 1340 TL ödedik. Bizi bir masaya yatırıp şey etmedikleri kaldı. Köfte de artık pahalı, eskiden ayı gibi yedikten sonra 80-90 TL hesap ödediğim günleri bilirim, şu an kişi başı 500 TL altı hesap gelse "oooo amma ekonomik yer bura" der hale getirildik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
Abi önce bir alış motora, oraya 2 farklı güzergahtan ulaşım var, 2 yerde de çok sakat virajlar var.
Artık hakikaten dışarıda yemek enayilik olmaya başladı. Geçen hafta biz de Cyan ile kanat yemeye herzamanki yerimize gittik. Kişi başı 1,5'er kanat, 1 küçük salata, 1 ayran, 1 Cola ve 2 suya 1340 TL ödedik. Bizi bir masaya yatırıp şey etmedikleri kaldı. Köfte de artık pahalı, eskiden ayı gibi yedikten sonra 80-90 TL hesap ödediğim günleri bilirim, şu an kişi başı 500 TL altı hesap gelse "oooo amma ekonomik yer bura" der hale getirildik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
Abi önce bir alış motora, oraya 2 farklı güzergahtan ulaşım var, 2 yerde de çok sakat virajlar var.
Köfte yiyeceksen tommygun'ı alıcan abi yanına. Ben onu bunu bilmem. Lokasyon desen var, menü ve fiyat desen var. Adam işi biliyor yani. *ittir edin diyosa da, yemeyin len. Alın termosa kahveyi, gezin gelin :queen:
İzmir'e taşınacağım diye 2 gündür full İzmir, Aydın, Manisa köftecilerini araştırıyorum. Kafamda güzel bir ziyaret listesi hazırladım.
Belirlediğiniz bir model var mı?[/QUOTE]Zaten motoru alıcam eğitim alana kadar istanbul'da kalacak.
Belirlediğiniz bir model var mı?
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın....
İzmir'e taşınacağım diye 2 gündür full İzmir, Aydın, Manisa köftecilerini araştırıyorum. Kafamda güzel bir ziyaret listesi hazırladım.
Herkese merhaba,
Uzun zaman oldu işlerin yoğunluğundan siteye giremedim ama hala köfte dönüyor konularda
@tommygun Aydına gidiyorsan balikla aran nasil bilmem ama Balikci Yusufta Barbun ye benim cok izmirden sirf onun icin gitmisligim vardir
Bu arada bende Domi yi degistirecegim bu yaza cift silindir ile girmek istiyorum ama kafam cok karisik Kawasaki Z500, Eliminatör 500, Suzuki SV650 hangisini alayim
...
Bu arada bende Domi yi degistirecegim bu yaza cift silindir ile girmek istiyorum ama kafam cok karisik Kawasaki Z500, Eliminatör 500, Suzuki SV650 hangisini alayim
Teşekkür ederim.
Çarşamba günü devri yapacağız, bir süreliğine sanki zenginmişim gibi hem xmax hem vstrom motorum olacak.![]()