Teşekkür ederim , motoru aldıktan sonra sadece iki cumartesi günü çıkabildim

Super Tenere yi bende çok beğeniyordum lakin 1200 cc de GS harici hepsi aşırı değer kaybediyor , hele motor 80-100bin i devirmişse satmak uzun zaman alabilir , bu sebeple GS e yöneldim..
toplamda 500-600 km yol yaptım , konfor olarak Vstrom biraz daha titreşimsiz vede sessiz idi tabi 140 km/s den sonra BMW hala düşük devir çevirdiği için daha iyi hissettiriyor , önceki mesajlarda da yazmıştım ikisinde de uzun tur camı takılı Vstrom daha az rüzgar alıyordu , BMW de Touratech marka konfort sele var hakkatten popom rahat etti , vstrom için üretimleri varsa alın derim , malum hafta sonu yasaklarında evde sıkıntıdan patlamaktansa garajda motoru sök tak yapıyorum

şaftını söktüm güzelce yağladım , subap ayarı ve senkron ayarı yaptım , tüm soketleri söktüm temizledim , yağını filtresini bujisini değiştim , telli jantlarına akort ayarı yaptım , paralever telelever cart curt bilumum rotil motil ne varsa kontrol ettim tek tek , bu kadar şeyden sonra dedimki yahu bu GS in parçalarını sökmesi takması ne kadar kolaymış , Alman bu motoru Lego gibi yapmış herşeyine kolayca ulaşabiliyor ve söküyorsun , mesela bir hava filtresini değiştirmek için bir sürü grenaj parçası yada depo vs sökmeye gerek yok , hele tekerlekleri sökmek o kadar basitki iki tekeri kendim 7-8 dakikada söker çıkarırım , BMW de beni en çok rahatsız eden şey ise egzoz sesi oldu , üzerindeki orj. susturucusu bile vstromdan sonra çok gürültülü geldi bana , gaz açınca değişik bir böğürtüsü var , kimine güzel gelebilir ama alışmak zanan alacak , günlük üst üste 600-700 km sürdüğüm uzun bir rotada kafamı ütüleyeceğini düşünüyorum..