Benim bmw ile ilgili yaşadıklarımı biliyorsunuzyine yaşadıklarımı vstrom forumdada anlattığımı biliyorsunuz. Şimdi yaşadıklarımı tekrar anlatacak değilim ancak şöyle bir durum var bana bir motor parasına mal olan motosikleti alan farklı arkadaşlarım 10 yıldır binmesine rağmen hiçbir problem yaşamadı. Yedek parça servis vs fiyatlarından bahsetmeye zaten gerek yok. Şu an kullandığınız motosikletin en güzel yanı her yerde her tamirciye rahatça gösterebileceğiniz ve probleminizi çözdürebileceğiniz bir motor olması. Bmw böyle değil. Tabiki günümüz şartlarında hemen hemen heryerde bmw ci ustalar türüyor ama nekadar sağlıklılar bilmiyorum.
Almak istediğiniz motosikletle ilgili şunu söyleyebilirim o motosiklette bir problem olmasa sahibi satmak istemez. Ben şahsen problemler yaşamasam satıp 650 vstrom almazdım. Zaten motordaki problemler sahibini yormuş olacakki 2012 gs kullanan birisi olarak 300 liralık marş motoru problemiyle uğraşmak dahi istememiş. Motorda başka problemlerde olabilir. Bunlara şimdiden hazır olun. Ha kullandığınız motora göre rahatmıdır tartışılmaz yaşamadığınız bir rahatlık verecek.
Problemler çözülmeyecek şeyler değil. Biraz para biraz zaman çözülmeyecek dert yok. Zamanında benim zamanım ve param olmadığından beni yorduğuna yorumladım hep forumlarda. Artık zamana ve paraya ihtiyacım kalmadığı için tekrar dönüş yaptımŞahsi görüş ve fikirlerim bu yönde kararınız ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun.
Mevzuya biraz uzak kaldim ama neden tiger800 değil?
GS başka bir dünyadır, son nokta denilebilecek klasmanda bir modeldir, anladığım kadarıyla siz zehiri almışsınız hocam bize hayırlı olsun demek düşer.
Evet hatırlıyorum uzak bir rotada yolda mı kalmıştınız hafıza yanıltmıyorsa , vstromturkiye de Suzuki den sıkılanlar teker teker 1200 gs alıyorlardı , o kadar çok sorun yaşıyorlardıki artık alay konusu olmuşlardıİstanbul da BMW konusunda efsane ustalar var artık , eskiden oturduğum Ataşehir de Nizam usta var kendisini iyi tanırım , dürüst adamdır , BMW i de iyi tanır , beni birazda o cesaretlendirdi , 2010 2012 lerden şaşma diyor , biraz yağ eksiltirler ama başkaca sıkıntı çıkarmayan GS serisi bunlarmış , bugün hava şartlarından dolayı Bursa ya gidemedim yarın kısmetse gidip canlı göreceğim , teşekkürler ilgine..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
Levend hocam sen siteyede uzaksın bu aralar teknik konularda yorumlarına pek denk gelemedim.
Tiger 800 yada yeni kasası 900 güçlü motorlar ama Vstrom dan sonra kasa olarak pek fark yaratmayacak , şu GS e bi binelim sorun çıkarırsa piyasası sağlam makina 5 lira ucuz yazsak satılıyor , son sahibi olmayız diye rahatım ama bu sınıfta diğerleri bu rahatlığı vermiyor maalesef , satarsam alacağım tek motor Super Tenere olacak , piyasası yavaş ama sıkıntısız çiçek gibi alet.
Evet hatırlıyorum uzak bir rotada yolda mı kalmıştınız hafıza yanıltmıyorsa , vstromturkiye de Suzuki den sıkılanlar teker teker 1200 gs alıyorlardı , o kadar çok sorun yaşıyorlardıki artık alay konusu olmuşlardıİstanbul da BMW konusunda efsane ustalar var artık , eskiden oturduğum Ataşehir de Nizam usta var kendisini iyi tanırım , dürüst adamdır , BMW i de iyi tanır , beni birazda o cesaretlendirdi , 2010 2012 lerden şaşma diyor , biraz yağ eksiltirler ama başkaca sıkıntı çıkarmayan GS serisi bunlarmış , bugün hava şartlarından dolayı Bursa ya gidemedim yarın kısmetse gidip canlı göreceğim , teşekkürler ilgine..
Ya bu gs lerde boxer in koruma demiri olmadiginda dusme ve suruklenmelerde blok zarar gormuyor mu ?
Cok sakat gibi ama birsuru ilanda koruma demiri olmayan boxer motor goruyorum..ilginc demek ki kirilmiyor![]()
Ya bu gs lerde boxer in koruma demiri olmadiginda dusme ve suruklenmelerde blok zarar gormuyor mu ?
Cok sakat gibi ama birsuru ilanda koruma demiri olmayan boxer motor goruyorum..ilginc demek ki kirilmiyor![]()
Yan yattığında gidondan ötürü kafalar yere değmiyor olabilir zaten kullanıcı profili de riskli sürmeyen tayfadan çoğunlukla.
Motoru aldım arkadaşlar , 2013 den beri 100 küsür bin km kullandığım , en güzel anılarımı yaşadığım yerlere beni taşıyan Suzi'm den ayrıldığım için çok üzgünümbu motorla çadırlı kamplar yapmaya başlamıştım bendeki hatırası meğer bir başkaymış.
Ya bence gs kullanicilari ortalama bir surucuden cok daha iyiler.
Dusmemelerin sebebi(boyle birsey varsa) para bol oldugundan canlari sikildikca egitim almalari olabilir.
Bi de simdi normal sartlarda zengin adamlar akilli olur,dolayisiyla gereksiz risk almiyor diyelim ona
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
Hayirli olsun,uzulme cabuk unutursun bence![]()
Motoru aldım arkadaşlar , 2013 den beri 100 küsür bin km kullandığım , en güzel anılarımı yaşadığım yerlere beni taşıyan Suzi'm den ayrıldığım için çok üzgünümbu motorla çadırlı kamplar yapmaya başlamıştım bendeki hatırası meğer bir başkaymış.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
arada gel çamurlu yollardan geçip kamplara gidelim
Hayırlı olsun, pişman etmez inş.
Hayırlı olsun abi Rabbim kazasız belasız sürüşler nasip eylesin.Motoru aldım arkadaşlar , 2013 den beri 100 küsür bin km kullandığım , en güzel anılarımı yaşadığım yerlere beni taşıyan Suzi'm den ayrıldığım için çok üzgünümbu motorla çadırlı kamplar yapmaya başlamıştım bendeki hatırası meğer bir başkaymış.
Hayirli olsun, hayat kisa kuslar ucuyor bence de
Ismi de guzelmis bu arada.
Hayırlı olsun abi Rabbim kazasız belasız sürüşler nasip eylesin.