Teşekkür ederim arkadaşlar , bugün de baya dolaştım toplam 600 km yaptım , marş motorunda sıkıntı yok 7 aydır yatan motorun aküsü yol yapınca toparladı , yağ seviyesi ise kontrol altında tutuyorum pek bir azalma yok gibi , bu arada GS ci lerin imajını da düzeltiyorum

her gördüğüm 2 tekere selam veriyom alıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
.....vstromla arasindaki temel dinamik farklarini anlatirsan bir ara memnun olurum.....
1000 lik Vstrom ile mukayese daha uygun olurdu ama GS in henüz 2000 devirde başlayan nefis torku en büyük farklardan biri , 6. vitesde 2000 devirde bile biraz sıkınca cevap veriyor..
diğer fark ise frenler , benim için yeterliydi ama Vstrom'un frenlerini pekde iyi yorumlamazlar , Vstrom frenini yeterli bulan adama GS verince nasıl hisseder anlamışsındır
Vstrom'un ise konfor yönünden artıları var , özellikle alt devirlerde çok daha titreşimsiz ve daha sessiz çalışıyor , durduğu yerde sağa sola kaçınca daha az bir güçle düzeltiliyor , ikisinde de tur camı var Vstrom daha az rüzgar alıyordu ,
Doğal olarak 650 cc 1200 cc den daha az tüketiyor.
Benim Vstrom da 3,5 ila max 5,5 arasında kullanıma göre tüketimim vardı , GS le ilk 600 km boyunca min 4,7 max 5,1 gördüm ama 120 km /s pek geçmedim , tapagaz tempolu bir sürüşte 7 lt yi görür diye tahmin ediyorum.
Vstrom un en büyük avantajı ise sağlam yani güvenilir olması , hiçbir yerde hiçbir zaman burayada geldik ama bozulsa ne yaparız falan diye aklımın ucundan geçmedi.