Ezio41 kardeşimin motorunu satması kötü oldu. Hem artık bizim aktivitelere katılamıyor hem de forumda Xj6 başlığı öldü.
İyi geceler arkadaşlar. Bugün XJ6F ile büyük bi problem yaşadım. Yolda fan ile radyatör arasına küçük bi tas sıkıştı ve motosiklet hararet yaptı fan açmayınca. 123 derecede kontak kapattım hengame de 107 dereceyi geçince kapatmam gerekirken fanın açılmadığını o an idrak edemedim. Yedek su deposundan su akıttı Allahtan conta yakmadık. Fan motoru yanmış şehir dışındaydım orjinal parça bulamayınca R25 in fan motorunu taktik denedik. Usta problem olmayacağını söylüyor fakat sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. İleri vade de problem yasar miyim veya memlekete dönenen kadar idare edebilir miyim. Şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız için.
İlacın bende kendi fanını bulamayınca Mt7 fanı aldım çünkü parça kodları aynıydı. Montaja gelince sadece 1 ayağı uymadı onada ekstra delik açtım 2 yıl sorunsuz kullandım.İyi geceler arkadaşlar. Bugün XJ6F ile büyük bi problem yaşadım. Yolda fan ile radyatör arasına küçük bi tas sıkıştı ve motosiklet hararet yaptı fan açmayınca. 123 derecede kontak kapattım hengame de 107 dereceyi geçince kapatmam gerekirken fanın açılmadığını o an idrak edemedim. Yedek su deposundan su akıttı Allahtan conta yakmadık. Fan motoru yanmış şehir dışındaydım orjinal parça bulamayınca R25 in fan motorunu taktik denedik. Usta problem olmayacağını söylüyor fakat sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. İleri vade de problem yasar miyim veya memlekete dönenen kadar idare edebilir miyim. Şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız için.
Gecmis olsun dostum,
Muhtemelen R25 fani gecici olarak idare edebilir.
İlacın bende kendi fanını bulamayınca Mt7 fanı aldım çünkü parça kodları aynıydı. Montaja gelince sadece 1 ayağı uymadı onada ekstra delik açtım 2 yıl sorunsuz kullandım.
https://m.youtube.com/watch?v=CdrI_cFxHz4
Fiyatlarla savaşırken sonunda yakalayabildim aradığım motoru.
2016 model abs'li XJ6 Diversion F ile aranızdayım.
https://imgyukle.com/f/2022/06/07/VQUWkN.jpg

selamlar dostlar. xj6 f debriyaj baskı balata set değiştirtiyorum fakat debriyaj dış kapak bulunamıyor ve yurt dışı sipariş etmek istedim orda da stoklarda yokmuş. acilen gerek parça bana motor serviste yatıyor. bu konuda yardımcı olabilir misiniz. elinde olan bulabileceğim bi yer veya sağlam çıkma var mıdır.? teşekkürler.
Kırııkmı kapak?En dış kapakmı yoksa balatanın geçtiği 6 vidalımı kapağın altındaki?