Acayip bir yamukluk var anlamadım o işi.
Zincirde farklı gördüğün yer Masterlink, oradan birleştirildi zincir montajı yapılırken. Fabrikadan gelenlerde bu masterlink yok. Olması da kötü bir durum değil. Zaman zaman zincirin genel sağlığını kontrol ederken o masterlink'in de sağlam olduğuna bakmak yeterli olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
Ben şunu kullanıyorum.
https://www.nalburcuk.com/urun/ceta-form-n14-016514-tas-tipi-yag-filtre-anahtari-65-mm
Temmuz 2018'de 18TL'ye almışım.

Yalnız anahtarın sağlıklı dönmesi için filtrenin üstünün temiz olması lazım, pek de temiz kalan bir yer değil. Gazyağı ile kısacık bir silip 1-2 dk'da kurumasını bekledikten sonra trak diye açılıyor. Tabii bu ilk kez kendim yağ değiştirdikten sonraki tüm değişimlerde böyle oldu. Serviste gavura vurur gibi sıktıkları için filtreyi, her türlü parçalamak zorunda kalmıştım çıkarırken.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------
Soğutma sıvısı kolay, sadece bizim motorun genleşme tankına ulaşmak biraz meşakkatli. Onun için de ucunda serum olan bir şırınga kullanmıştım.
Fren hidroliğine bulaşmadım, buji dahil kendim değşitirdiğim halde hidrolik isimli nalet şeyle muhattap olmamayı tercih ettim