- Motosikleti
- Hero X Pulse 200
Abov iç lastik mi?
Tubeless lastik değil mi üzerindeki?
Malesef iç lastikli tel jant olduğu icin tubeless olmuyor
Abov iç lastik mi?
Tubeless lastik değil mi üzerindeki?
Merhabalar, 10 gün önce 2019 200T model sahibi oldum motosiklette ön koruma demiri ve arka dişlinin oraya takılan zincir gergi aparatı eksik. Nereden temin edeceğim konusunda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Birde depodaki ufak bir yer için Rötuş boyası yaptıracağım boya kodlarını neren öğrenebiliriz? Herkese Hayırlı sürüşler. :cat:
Bu motosiklet şehiriçi kullanıma uygun mudur?
Kullananların köy, yayla yollarından yana mutlu olduğunu biliyorum.
Şehiriçi durumu nedir bilgi verebilecek kimse varsa...
Selamlar, aranıza henüz katılmış yeni yetme bir motorsiklet sürücüsü ve yeni bir Hero Pulse 200 4v kullanıcısıyım.
Motorla ilgili iki sorum var;
- Hero Ride app yükleyip navigasyon özellikleri kullanılabiliyor denildi. Acaba yükleyip kullanan oldu mu? Çok fazla data çekiyor denildi, ondan kararsız kaldım yükleyemedim. Yorumlarınızı beklerim.
- Bir de rodaj bakımında ya da ileriki bakımlarda ekrana güncelleme vs atıldı mı? Şu vites olayı çok can sıkıcı. Yeni bir motorcu olmama rağmen bir çok motor deneyimlemişliğim var, debriyaja basıldığında vites göstergesinin kaybolduğunu gördüğüm ilk motor.
Herkese kazasız, iyi sürüşler diliyorum.
Selamlar, aranıza henüz katılmış yeni yetme bir motorsiklet sürücüsü ve yeni bir Hero Pulse 200 4v kullanıcısıyım.
Motorla ilgili iki sorum var;
- Hero Ride app yükleyip navigasyon özellikleri kullanılabiliyor denildi. Acaba yükleyip kullanan oldu mu? Çok fazla data çekiyor denildi, ondan kararsız kaldım yükleyemedim. Yorumlarınızı beklerim.
- Bir de rodaj bakımında ya da ileriki bakımlarda ekrana güncelleme vs atıldı mı? Şu vites olayı çok can sıkıcı. Yeni bir motorcu olmama rağmen bir çok motor deneyimlemişliğim var, debriyaja basıldığında vites göstergesinin kaybolduğunu gördüğüm ilk motor.
Herkese kazasız, iyi sürüşler diliyorum.
Selamlar, ayna değiştirenler ne kullandığını paylaşabilir mi? Malum üstündeki aynalar çok kötü.. NC700 aynası uyuyor diye bir duyum almıştım ancak gördüğüm kadarıyla uymuyormuş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
Bir de İstanbul içi periyodik bakımlar için önerebileceğiniz bir yetkili servis var mı? Duyduğum kadarıyla Önder Motor’un servis bölümü şu sıralar biraz tatsızlaşmış..
Selamlar, ayna değiştirenler ne kullandığını paylaşabilir mi? Malum üstündeki aynalar çok kötü.. NC700 aynası uyuyor diye bir duyum almıştım ancak gördüğüm kadarıyla uymuyormuş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
Bir de İstanbul içi periyodik bakımlar için önerebileceğiniz bir yetkili servis var mı? Duyduğum kadarıyla Önder Motor’un servis bölümü şu sıralar biraz tatsızlaşmış..
12 bin bakımı için Maltepe Güney Motors’a gittim. Muhteşem bir ilgi alaka, gerçekten şok oldum. Bir iki ufak problemim var genel bir göz atabilir misiniz dedim, didik didik her şeye baktılar ilgilendiler zincir ayarından tutun civatalara kadar.. Servisin içerisi biraz dağınıktı, sanırım tadilat varmış. Ama işçilik bence süperdi, Bajaj servislerinden sonra gözlerim yaşardı12 bin bakımı için totalde 1350 TL ödeme yaptım. Anında lifte aldılar, totalde 45dk-1saat civarı sürdü. Güney Motors’u tavsiye edebilirim servis arayanlara. Gitmeden ararsanız yardımcı oluyorlar.
Önder motorun hala serviste motor montajladığı bu dönemde iyi bir servise ihtiyaç var, yapılan işlemler nelerdi?
NC700 aynası sipariş verdim. Önder Motor servis bölümü cumartesi günleri motor almıyormuş, haftaiçi de periyodik bakım için bir şey diyemediler boşluk bulursak bakarız dediler. Kayışdağı’nda Güney Motor varmış, tavsiye ediliyormuş.