Merhaba 2023 kasaya eski kasa aksesuarları uygun mudur bilgisi olan var mı? Gp Kompozit sitesinde bazı ürünlerde 2018-2023 yazıyor bazılarında yazmıyor.
Bugün İzmir Menemen'den 2023 model siyah oğluşumu aldım
Herkese bu keyfi yaşamasını temenni ederim.
2022 NK kullanıcısıyım ama ikimiz için de ortak olan alanlardan cevaplamaya çalıştım. Umarım bir nebze de olsa yardımcı olabilmişimdir.
1) İnstagramda NK250 Team diye bir sayfa var orada istediğiniz şekilde koruyucu olması lazım
2) Koruma Demiri 3 noktadan bağlantı sağlıyor ama gp kompozit ve goggo'nun ürünlerinde kısa olduğu için çok da bir işe yaramıyor grenajlar yine hasar alıyor kendimde gp'ninkini kullanıyorum daha önce olduğu yerde düşürdüm takozlardan önce grenaj değdi. O yüzden demirle takozun çok bir farkını göremedim.
3) Gp Kompozitin ön çamurluk uzatmasının gayet yeterli olduğunu duydum arka için bir fikrim yok ben çamurluğu söktüm.
6) Supersport ayna hiç görmedim takan ama istediğinden alakasız olarak kendim gidon aynası kullanıyorum tavsiye ederim şık durduğunu düşünüyorum.
10) Şu anda 8 bin kilometre oldu daha aküyle ilgili bir sıkıntı ben yaşamadım.
11) Fan açmayla ilgili bir sürü servise gittim ama bana bir çözüm bulamadılar umarım sen bulursun.
13) Hava rüzgarlı olmadıkça hep şehir içi uzun yol bile olsa sıcaklıyor motor su soğutmalı hissiyatını hala tam olarak ben de alamadım.
İsimlerini değiştirmişler linki aşşağıya bırakıyorum. Öne çıkan hikayelerinde ekran koruyucu var.
https://instagram.com/cfmoto250nkofficial?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
2019 model 250nk motorum 2 aydır serviste. grenajlar zarar gordu kucuk bir kaza sonrası. sigortadan değişelim dedim ama parça yok diye serviste yatıyor motor. fabrikada bile parçası yok diyor servis. bakalım ne olacak.