arkadaşım resimler nerede?
elazığ.mt deki gardaşlarımın ramazan bayramı mübarek olsun sizlerle beraber daha nice nice bayramlara inşl:rendeer:
spormotosiklet baba resimler hani bekliyoruz...:cherry: syg
eline saglık ali abi resimler güzel olmus.burdan herkesin bayramını kutluyorum.istanbuldan selamlar.
kuşa nası üfürülür onuda öğret hiç bi sorun cıkmaz yolda :queen: havalar soguyor diye motor gezilere son vermeyin sakın bak surda 1 hafta sonra geliyorum ona göre slmlar:cherry:

ARTIK İSYAN EDİYORUM..İSYANIMIN SEBEBİ ALİ...ARTIK MOTORUMA BAŞLASAN DİYORUM...BAK BAYRAMDAN SONRA BAŞLIYORUZ YOKSA HERGÜN BURADAN SENİ BUNALIMA SOKARIM HAAA....r:
:queen: :queen: :queen: yaşasın kötülük daha çok ekliicen.... kurban bayramından sonra başlarız motorunu revize etmeye ne dersinnnnnn:bounce:
arkadaşlar hayırlı olsun bu yaz şehrinize 2 kere motorla geldim şahin ticaret var mondıal bayisi ona uğradım yerinizi bilmiyordum ama artık öğrendim birdahaki turlarımda uğrayıp tanışmak isterim sizlerle türkiyeyi 8 kere dolaştım oralar çok güzeldi hele şehire girmeden 15 km önce hüseyinin yerinde kavurmayı unutmıyacağım.izmirden selamlar.