[Elazığ - MT]

yav ali abe oyun bozanlık yapma 2 ay işte zaten grenajlar 2 aykadar gelmez he he sende 2 aya kadar toplayamasın he he etimi 4 ay he he görürsüz bak he he he he he

görürsün aykut granajlar en geç bir hafta içinde elimizde sipariş verdikten sonra görecez canım benim....

tamam yafff.... dur kardeş sana cbr grenajı takalım (yani mz ine) yaf töğbe etmiştim daha 2 zamanlıya... ama ne yapalım kader.......(2 ay sürmez aykut ha ha ha ):cat:

ALLAHAN KURBAN ALİ BABA KONUŞ DAHA...ver milletin cevabını kes şunların sesini,aykut gibilerin....

mz-taner resimleri eklemeyi unutma gerekirse ayrı bir topic aç arkadaşım

kardeşim resimler için biraz sabretmeniz lazım motoru dört dörtlük yapmadan, ALİ BABA resim mesim çekmez çektirmezde biraz sabır......HA BİDE ALİ MOTORA BAŞLAMADAN ÖNCEKİ FOTO LARI YAYINLARSAN ARKADAŞLARA BİDE ÇIKTIKTAN SONRAKİ RESMİNİ GÖSTERİRİZ OLURMU?.....

Son düzenleme:
Caniiiiii...

Ali baba sakın tamer abenin motorunu toplama bügün bi köpeğin kulağını kesti sen o motoru çıkarır eline verirsen o daha çoook canlar yakar yarın başka köpeğin kulağını kesecek verme şu motru ona yazık eder başkalarına :cyclopsan boşver oyala gitsin yapma ok:cat:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

iyiliği için

aykut köpeğin kulaklarını kesmem köpeğin iyiliği için canım benim.bunun neresi canilik la......
bide ELAZIĞ MT'ye sesleniyorum...arkadaşlar mt'ye ilği göstermiyoruz..bakın forumda en baş sıralarda yer alıyorduk şimdi en arkalara düşmüsüz lütfen arkadalar kanalımıza ilği biraz lütfen....
ha bide ali senden benim mz in ilk fotolarını ekle demiştim sana...yapılmadam önceki fotoları eklesene....

hani nerede elazığ motosiklet klubü helal olsun ne büyük bir klüpmüş bu :cat:

resimler nereye gitti

dünya kadar resim eklemiştim ne oldu anlamadım... reeimler silinmiş..:farao:

s.a ELAZIĞ.MT beni tanıyosunuz inşl çok kısa zaman sonra yazmaya başlıyacam eyvallah...............:rendeer:

s.a ELAZIĞ.MT beni tanıyosunuz inşl çok kısa zaman sonra yazmaya başlıyacam eyvallah...............:rendeer:

Selamına, aleyküm selam. Kendini tanıtmazsan seni nasıl tanıyacağız Baboş23 ?

Malum Elaziz'de Baboş çok. Sen hangisisin acep ? Hem niye yazmaya sonra başlayacaksın ? İftar topu atılalı çok oldu, millet zöhürü yiyiyor Gakgom.:rendeer:

Kardeş klüpler cigerlerdende kardeşiz tabiki eyvallah...:rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
s.a gakkoşlar ben yeniden aranızdayım bazı problemlerim vardı hallettim çok şükür sizleri seviyorum görüşmek üzere

ELAZIĞ LI PROFESYONEL OLARAK YARIŞAN OKTAY DAL ABİMİZİN RESİMLERİDİR![/

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=303904#post303904
Arkadaşlar bo topiğin ikinci mesajını inceleyin diyorum tşkler...:rendeer:

DELICE ESEN SEHER YELI, EN GUNESLI GUNLER, EN PARLAK GECEDIR BAYRAMLAR. YUREKLERDE BIR ESINTI VE BARIS PAYLASIMINA EN SICAK 'MERHABADIR' BAYRAMLAR. KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU, HER SEY GONLUNUZCE OLSUN
EMRE YAŞBAŞ...:rendeer:

Arklar yeni resimler eklenmiştir iyi seyirler...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar