[Elazığ - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
serdar23_bilgem abi siz yeşilkentte mi oturuyosunuz?

Elaziğ Motosiklet Kulubu Derneği

:cat: Merhabalar. Yolu Elazığdan geçen, Elazığlı Olan, Elazığda Yaşıyan ve de gurbetteki MOTOR SEVDALISI arkadaşlarımıza açık olan resmi derneğimizi buradan duyurmak isterim...... www.elmot.kulub.com internet sitemizdir. herkeze her öneriye her fikire açığız. .................... motor sevdalıları na!!!!!!!!!!!!!

Merhaba Kraljames Kardeş,

serdar23_bilgem abi siz yeşilkentte mi oturuyosunuz?

Yeşilkent sitesinde kayınvalidem oturyor.Bu sebeple orada sık görmüş olabilirsin. Atatürk lisesinin karşısında oturuyorum.Özel mesaj kısmını kullanarak kendini bana tanıtırsan sevinirim.Gözlerinden öpüyorum.

Merhaba arkadaşlar. Bende elazığ lıyım. Su an ankaradayım okuldan dolayı. Bu yaz Elazığda baya motorcu gördüm. Özellikle mavi gölde kırmızı Hyosung GT250R görmüştük kuzenimle, sasırmıstım. :) Bu yaz yada sonraki yaz motor alırsam elazıga motorla gelmeyi planlıyorum, sıkıldım artık otobüslerden...

merhaba kardeşim

inşaallah ssizide görürüz elazığda motorunuzun üstünde... 2006 da çok uğraştık motorları caddeye dökmek için. 2007 de daha farklı olacak.... ... gelince tanışalım.... :rendeer: [email protected]

death knight arkadaşım hoşgeldin:rendeer:
evet memlekette moto giderek yaygınlaşıyo;ama bide şu kask takma konusu yaygınlaşsa geçenlerde ahmet aytarın orda adama dedim abi niye kask yok?adam dedi gerek yok benim kafam zaten kask şok oldum tabi.Moto sayısının artması önemli değil önemli olan bilinçli moto sürücülerinin artması inşl iyi olacak...

arkadaşlar bu sene yapılması düşünülen;ama iptal edilen elazığ drag yarışlarına tekteker arif abimizin katılmamasından dolayı iptal edildiği doğru mu?bi bilgisi olan var mı acaba syg:rendeer:

elazığ motosiklet kulubu derneği

konumuz il topiği değil.. motosiklet kulubumüze üye olan yada olmak isteyen arkadşlar la tanışma amçlı açıldı.... amacımız güzel bi oluşumu tanıtmak ve kaymaşmak............ elzığ da yaşıyan- yolu elazığdan geçen---- elazığlı olupta gurbette olan tüm motor sevdalıları kulubumuze uye olabilir.... www.elmot.kulubu.com net adresimiz... ayrıca [email protected] iletişim adresim.. bana günboyu ulaşabilirsiniz.... gezilerimiz ve duyuralırımızı artık buradan da yapıcam......:cat:

19,10,2006 perşembe saaat 00-45 az sonra yani saat 2 de yola çıkacaz.. sahur için kömürhana gidecez... fikir kimden hatırlamıyorum ama resimleri yollucamm... gelmek isteyen bizi bulsun gaggoşlar .....haydi.................resimleri yollucam:cat:

Son düzenleme:
Hmmm, anlaşıldı. Yasanın düzenlenmesi gerekiyor bence. Ama bu kadar sorun varken sonra halledilse de olur :).

dernek kulub ilişkisi

biz kulub kurmak istedik ... fakat baktık ki tüm kulupler aslında bir dernek olarak kurulmuş ...prosedür böyle.... ne yapalım:bounce:

gakkoş abi hadi hayırlı olsun:rendeer: inşl birgün bizde katılırız.:cherry:

Elazığ'da olup da motosiklet kullanan bütün arkadaşların mübarek Kadir Gecesini kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.

Elazığ.mt ailesinin kadir gesesi hayırlı olsun.Saygılar,sevgiler...:rendeer: :rendeer: :rendeer:

arkadaşım resimler nerede?

elazığ.mt deki gardaşlarımın ramazan bayramı mübarek olsun sizlerle beraber daha nice nice bayramlara inşl:rendeer:

spormotosiklet baba resimler hani bekliyoruz...:cherry: syg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar