- Konu Yazar
Herkese hayırlı günler dilerim.Yarın direksiyon sınavım var ve üzerimde çok büyük bir gerginlik oluşmaya başladı.Motosiklet sürmeyi az biraz biliyorum fakat kursta verilen motor benim alıştığımdan çok çok farklı bu sebeple sınavda hata yapmaktan korkuyorum. 8 çizme ve diğer parkurlarda sorunum yok geçebileceğime inanıyorum,fakat trafikte sürmek konusunda ciddi endişelerim var.Sınav güzergahına baktım ve şansıma ki o yolu kullanan çok kişi yok,günde bile en fazla 20-30 araba geçiyordur.Sınav güzergahının %70'i o bahsettiğim yol,%30'u ise anayol olacak.Dün ilk eğitimime gittim,motora alışamamdan dolayı 3 kere stop ettirdim,en sonunda ise alıştım ve kontrolü sağladım.4-5 kere tüm parkuru bitirdim.Slalomda sadece bir kere dubaya değdim çünkü hocam son anda slaloma gir dedi çok geç girdim.Diğer yanlışım ise 8'e girdiğimde tam ayarlayamadım ve ayağımı yere koymak üzereyken ilerledim.Bugün ise son dersime gideceğim,sadece 2 günlük bir antrenman ile ne yapabilirim bilmiyorum fakat ben elimden geldiğince yapacağım.Sürüş hocam bugün sadece benim geleceğimi söyledi,hocamdan rica etsem beni özel olarak uzun süre çalıştırır mı?Dünki dersim 20 dakikada falan bitti,iyi sürüyorsun dedi ve dağıldık.Sınav heyecanını yenmek için ne yapabilirim?
Bu arada motorun markası ve modeli,Mondial Hyena 100
Bu arada motorun markası ve modeli,Mondial Hyena 100