19 Mayıs 2023- Geçirdiğim Kaza ve Humerus Üst Uç Kırığı

Motosikleti
Honda CB125F
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.

Çok geçmiş olsun arkadaşım evet ekipman önemini bir kez daha anlamış olduk bende Ankara da sürekli protokol(havalimanı yolunda) işe git gel yapıyorum bir gün botu veya eksik ekipman olsa tedirginlikle gidiyorum bu hikayeden sonra eksik bırakmamaya özen göstereceğim. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi yorum yapacaktır fakat Ekipman dışında iyi bir lastik olması ve abs frenin belki anlık katkısı olabilirdi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyük geçmiş olsun. Paylaşım için çok teşekkürler.

Allah beterinden korusun , geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. böyle uzuv kırıklarında tekrar normale dönmek sancılı olsa da, yapılacak tedavilerle en kısa sürede normal hayatınıza ve hareketinize dönmenizi dilerim.

hiç bir zaman bu da bunu yapmaz diyerek araba kullanırken bile hamle yapmamaya çalışırım. hem arabamı severim hem de sonraki hasar onarımı, kaskosu vs ile uğraşmak çok gözümde büyür. ufak tefek olsa da şükür büyük kaza yaşamadım. motora bu sene başladım, bu savımı çok daha ciddi derecede uygulamaya çalışıyorum. sürekli korkarak, onu yapar diyerek kullanıyorum, bu şekilde kullanırsam hayatta kalabileceğimi düşünüyorum. kısa mesafe de olsa tam ekipmansız çıkmıyorum. umarım bir gün şımarıklık yapıp ekipmansız binmem. tekrar büyük geçmiş olsun.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok geçmiş olsun.
Bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.

Büyük geçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versin. Bu tür konular bazen motosikletten soğumama bazen daha korkak daha dikkatli sürmeme sebep oluyor. Yaş ilerledikçe can daha tatlı geliyor

Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Super Moderator
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
hastane ortamını iyi bilirim 3 ay kaldım kendi kazamda

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim ayağım parçalandı kazada toplam 11 ameliyat oldum şimdi biraz sekmelerim olsada şükür iyiyim
Ama işim bilgisayar başında olduğundan çok kilo aldım buda iyileşme sürecini geciktirdi

Sizin kazayı hatırlıyordum, çok zorlu ameliyatlardı. Umarım sekmeler de düzelir.
Bilgisayar başında çalışmak bir yandan iyi ama hareket olmayınca kilo almak fena oluyor. En azından her gün yarım saat yürüyüş lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar